בקשת מידע | איך לייצא את כל הסימניות ותתי סימניות בדפדפן גוגל?
-
ניסתי לייצא הסימניות מגוגל כרום , אבל הוא מייצא לי אותן חלקית- רק מה שבסרגל סימניות - וגם שם לא הכל, וללא תתי התקיות ששמורות בנוסף ולא מופיעות בסרגל הסימניות,
יש דרך לייצא הכל יחד לקובץ ?@דאבל-קליק כתב בבקשת מידע | איך לייצא את כל הסימניות ותתי סימניות בדפדפן גוגל?:
ניסתי לייצא הסימניות מגוגל כרום , אבל הוא מייצא לי אותן חלקית- רק מה שבסרגל סימניות - וגם שם לא הכל, וללא תתי התקיות ששמורות בנוסף ולא מופיעות בסרגל הסימניות,
יש דרך לייצא הכל יחד לקובץ ?כניסה למנהל הסימניות>שלוש נקודות למעלה בצד שמאל>ייצוא סימניות
-
@דאבל-קליק כתב בבקשת מידע | איך לייצא את כל הסימניות ותתי סימניות בדפדפן גוגל?:
יש דרך לייצא הכל יחד לקובץ ?כניסה למנהל הסימניות>שלוש נקודות למעלה בצד שמאל>ייצוא סימניות
@שמואל-ש כתב בבקשת מידע | איך לייצא את כל הסימניות ותתי סימניות בדפדפן גוגל?:
@דאבל-קליק כתב בבקשת מידע | איך לייצא את כל הסימניות ותתי סימניות בדפדפן גוגל?:
עשיתי זאת, אבל מיצא לי חלקית לא את כל הסימניות משומה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות