בקשת מידע | צריכת חשמל רדיאטור
-
@רפאל-0 כתב בבקשת מידע | צריכת חשמל רדיאטור:
@ראובן-שבתי תלוי כמה אתה משתמש עם זה.
אם אתה מפעיל את זה, נניח, ל 8 שעות, הנה ההבדלים.
התשלום הוא 62.5 אגו' לכל קוט"ש. כלומר, 1000 וואט שפועל למשך שעה.אז אם אתה מפעיל על 1300 וואט, שזה 1.3 קוט"ש, אז החישוב ללילה יהיה
1.30080.625. סה"כ זה 6.5 ₪.
ואם אתה מפעיל על 1200 וואט, תחשב ותראה שזה 6 ₪.
ו 1000 וואט, זה 5 ש"ח.אם אתה מפעיל את זה 20 לילות בחודש,
1300 וואט יוצא 130 ₪.
1200 וואט יוצא 120 ₪.
1000 וואט יוצא 100 ש"ח.בקיצור, זה הפרש של כ 20 אגו' לשעה בין העוצמה הכי נמוכה לעוצמה הכי גבוהה.
כמובן שכל זה במכשירים חדשים, מכשירים ישנים, נדפק להם הכמות וויסות החשמל, והם יכולים להגיע למצב שהם שותים חשמל ברמות מטורפות.
לשם ההשוואה, יש לי בבית מיני מרכזי ישן נושן, שנה שעברה בתקופה זו השתמשתי בו, דו חודשי עלה לי 1100 ש"ח (!!!). השנה נשתמשתי רק ברדיאטור ומפזרי חום למיניהם = 350 ש"ח. -
@משה-144
https://he.aliexpress.com/item/1005004084545746.html?spm=0.productlist.main.3.67f9BXNJBXNJwZ&algo_pvid=eb82f39e-0276-4e7b-86f7-244b9378f4d0&algo_exp_id=eb82f39e-0276-4e7b-86f7-244b9378f4d0-1&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000030378626173"}&pdp_npi=2%40dis!ILS!88.24!42.36!!!!!%402100b20d16738504588585982d06ef!12000030378626173!sea&curPageLogUid=EpaYniY80zXX
וכדומה... -
@מיישה אם אתה רוצה משהו שתוכל גם לצאת לעבוד.
תקנה רב מודד עם צבת. -
@אמרתי-אני-יודע
רב מודד ימדוד כמה הוא לוקח כשהוא פועל .אבל לא משקלל כמה הוא לוקח בשעה או ביממה כאשר בהרבה מכשירים אין פעילות רציפה כי יש תרמוסטט וכדומה -
-
@aiib כתב בבקשת מידע | צריכת חשמל רדיאטור:
@מיישה אז מה זה כפל האופציות- גם 2 לחצנים וגם בורר 7 מצבים?
המתגים קובעים תוך כמה זמן הרדיאוטר יתחמם. מתג אחד - מפעיל גו"ח חלש מתג 2 - גו"ח חזק, שניהם יחד - את שני גופי החימום.
התרמוסטט (שלפעמים מצויר עליו יש עליו 7 מצבים) קובע לאיזה חום יגיע הרדיאטור. אני חושב שבחום הכי גבוה שלו הוא לא יכבה אם לא תפעיל את שלושתם, ויש רדיאטור שגם אם תפעיל את שלושתם הוא לא יכבה , כך אני מתרשם. -
@מיישה כתב בבקשת מידע | צריכת חשמל רדיאטור:
רדיאטור ואפי במזגן, הפעולה תמיד היא אותה פעולה, כלומר, הגוף חימום פועל תמיד על אותו חום, וההבדל בבחירה שלך, הוא כמה זמן יפעל הגוף חימום,
עד כמה שידוע לי לגבי התרמוסטט זה נכון, מלבד מזגן אינוורטר.
לגבי המתגים - הם קובעים איזה וכמה גופי חימום יפעלו -
@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | צריכת חשמל רדיאטור:
רדיאטור ואפי במזגן, הפעולה תמיד היא אותה פעולה, כלומר, הגוף חימום פועל תמיד על אותו חום, וההבדל בבחירה שלך, הוא כמה זמן יפעל הגוף חימום,
עד כמה שידוע לי לגבי התרמוסטט זה נכון, מלבד מזגן אינוורטר.
לגבי המתגים - הם קובעים איזה וכמה גופי חימום יפעלויפה, אז למעשה אין כזה דבר כפתור או מתג שמשנה את עוצמת החום של גוף החימום, נכון?
-
-
יפה, אז למעשה אין כזה דבר כפתור או מתג שמשנה את עוצמת החום של גוף החימום, נכון?
את אותו גוף חימום אולי לא, אבל ברגע שיש במוצר 2 גופי חימום אז מבחינה חיצונית או אמיתית רק חלק מעוצמת החום פועל
כן, זה בוודאי, @שטיגליץ הביא ראיה יותר מזה, לגבי גוף חימום של מיחם שבת, בחלק מהמיחמים זה שני גופי חימום נפרדים, ובחלק, זה אותו הגוף, שמקבל שני הזנות, בהזנה אחת, מצב שבת, בשני הזנות, מצב רתיחה.
-
את אותו גוף חימום אולי לא, אבל ברגע שיש במוצר 2 גופי חימום אז מבחינה חיצונית או אמיתית רק חלק מעוצמת החום פועל
כן, זה בוודאי, @שטיגליץ הביא ראיה יותר מזה, לגבי מיחם שבת, בחלק מהמיחמים זה שנימקורות חימום נפרדים, ובחלק, זה אותו הגוף, שמקבל שני מקורות חשמל, במקור אחד, מצב שבת, בשני מקורות, מצב רתיחה.
-
משום מה נהיו איקסים בנטפרי, בחיים לא ראיתי כזה דבר...
אולי כי כתבתי גופי חימום -
משום מה נהיו איקסים בנטפרי, בחיים לא ראיתי כזה דבר...
מעניין ומצחיק...
-
כי האמת שבחלק מהמיחמים לדוגמא אפשר לומר שזה קיים,
ואכן בכיריים קרמיות זה עובד ככה.
אני רץ לכולל, אז אגיב בערב בלנ"ד
אהבתי.