בלוטוס לא נדלק בנוקיה 3310 כשר
-
משום מה יום אחד הפסיק הבלוטוס להדלק, לא עדר כלום הוצאת סים וכו'.
שחזור נתוני יצרן לא עשיתי, כי אפשר לעשות בו בלי מחיקת כל הנתונים, והקוד הרגיל של נוקיה צזה לא עובד בו.
מישהו יודע מה אפשר לעשות???? -
@mashav אם זה כשר אז איזה נתונים כבר יש בו...
ואם אתה מדבר על האנשי קשר אז תעשה להם גיבוי ואז תעשה את השיחזור@klopkk זה כשר....
כך שא"א לעשות גיבוי, רק דרך הסים, שזה מוגבל ל250 ומקצר שמות ועוד.
בכל מקרה אני מאמין שאמורה להיות איזושהיא דרך לשחזר הגדרות יצרן בלי מחיקת נתונים, ככל מכשיר נורמלי.
או אולי מישהו יודע דרך אחרת שתחזיר את הבלוטוס לחיים, הוא עבד מצוין עד שיום אחד פשוט הפסיק להדלק. -
@klopkk זה כשר....
בכל מקרה אני מאמין שאמורה להיות איזושהיא דרך לשחזר הגדרות יצרן בלי מחיקת נתונים, ככל מכשיר נורמלי.
או אולי מישהו יודע דרך אחרת שתחזיר את הבלוטוס לחיים, הוא עבד מצוין עד שיום אחד פשוט הפסיק להדלק.@mashav אמר בבלוטוס לא נדלק בנוקיה 3310 כשר:
@klopkk זה כשר....
או אולי מישהו יודע דרך אחרת שתחזיר את הבלוטוס לחיים, הוא עבד מצוין עד שיום אחד פשוט הפסיק להדלק.כנראה זה בעיה פנימית
-
@mashav אמר בבלוטוס לא נדלק בנוקיה 3310 כשר:
@klopkk זה כשר....
או אולי מישהו יודע דרך אחרת שתחזיר את הבלוטוס לחיים, הוא עבד מצוין עד שיום אחד פשוט הפסיק להדלק.כנראה זה בעיה פנימית
@זונדל-גרנד מה זה אומר? מה אפשר לעשות?
-
@mashav אמר בבלוטוס לא נדלק בנוקיה 3310 כשר:
מעבדה נראה לי שזה לא משהו במערכת
-
@klopkk זה כשר....
או אולי מישהו יודע דרך אחרת שתחזיר את הבלוטוס לחיים, הוא עבד מצוין עד שיום אחד פשוט הפסיק להדלק. -
@mashav תתפלא לשמוע שגם בכשר אם הבלוטוס גלוי אפשר לעשות גיבוי (במקרה הזה אתה צודק שסים זה האפשרות היחידה)