המלצה | השתתפות במכרז באיביי
-
לא מבין למה המחירים של המשלוח כל כך גבוהים פשוט הזוי
-
@web_master כתב בהמלצה | השתתפות במכרז באיביי:
התוסף הוסר מהחנות של כרום (תוסף זה מפר את מדיניות חנות האינטרנט של Chrome. לשון ההודעה)
התקנתי התוסף, עכשיו בכל פתיחת הדפדפן מופיעה הודעה לביטול מצב מפתח, כלומר השבתת התוסף, שאם אני זוכר טוב, דרש לעבור למצב זה עבור ההתקנה.
מצב מפתח הוא פתח לבעיות אבטחה, ונראה שזו הסבה שגוגל הוציאה אותו מהחנות.
האם יש פתרון ? -
-
@שלמה-ווייס כתב בהמלצה | השתתפות במכרז באיביי:
@aiib אני אוסיף עוד יותר, אני מכיר מקרוב מאד את הכללים, אישית זכיתי בעשרות בידים באיביי, למעשה אין ביד שאני מעוניין בו ולא זוכה בסוף (אא"כ אני לא מוכן לשלם את המחיר הגבוה), למעשה זאת לא אופציה חכמה כלל להכניס סכום גבוה ולתת לאיביי להתמקח בשבילך מכיוון שהאחרים יתמקחו ויעלו את המחיר וגם אם בסוף יתייאשו אז אתה תשלם את המחיר הגבוה, מה שאני עושה תמיד זה 5 שניות לפני הסוף שולח את המחיר הכי גבוה שאני מוכן לשלם (גם פי 3 או 4 מהמחיר כרגע) ואז אין אף אחד שיתמקח איתי, ולמעשה המחיר שאני משלם בסוף זה 1 דולר/פאונד יותר מהמתמקח שקדם לי, לדוגמא אני זורק 200$ ואחד לפני בחר ב25$ אס אני משלם 26$, משום מה אפחד לא יודע מזה ולכן קשה מאד לזכות כי חושבים שכל סכום שתציע בסוף אם תזכה תצטרך לשלם אך זה לא נכון כלל רק משלמים דולר אחד יותר מהתמקח לפניך
לא מכיר את התחום, נשמע מעניין. אבל לא הבנתי את הדברים, אם בתחילת המכירה אחד מציע 25$, ואני מציע 10000$, אף אחד לא יתמקח, ואני אקבל ב26$?