שיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים
-
*עדכון:
אימייל כשרEmailKasher.apk
בנקים, כרטיסי אשראי וכבישיםBankAshray.apk
לימוד יומי אהבת_השם_base.apk
וויז כשר https://drive.google.com/file/d/1LzEsohZinpzajLoNDmK5Ttlu2DU_81qa/view?usp=sharing
גוגל מפות כשר GoogleMaps.apk -
@machonm
*ותודה רבה ל- @yosi44 על מי לזיהוי שיחות כשר -
-
@machonm @דוד-חזן @זלמן @שלום-כהן אפליקציית מי וואצאפ עיסקי הן אפליקציות ערוכות אבל החותמת שלהן זהה למקורי הלא כשר.. ואם רוצים להפעיל על זה כשרות על פי רשימה מותרת/אסורה של שמות פאקג'ים זה לכאורה מתיר גם את המקורי הלא כשר.. מישהו מכם יכול לעזור בעריכת חותמת מבלי שהאפליקציה תקרוס? כמובן גם בתשלום זה ממש דחוף בבקשה: machonm10@gmail.com
-
@דוד-חזן יש לי אפליקציה שמסננת את המכשיר לפי רשימה מותרת ואסורה של שם הפאקג', ברגע ששם הפאקג' זהה למקורי הלא כשר כמו למשל כאן באפליקציית מי: "com.nfo.me.android", לא ניתן להכשיר את המכשיר כי זה יתיר גם את הלא כשרה,
בניגוד לוואצאפ הלא כשר שם החבילה שלו הוא: "com.whatsapp" לעומת הוואצאפ הערוך הכשר: "com.yowhatsapp" -
@דוד-חזן כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים :
@machonm כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים :
אבל החותמת שלהן זהה למקורי הלא כשר.
זה לא יכול להיות, כי החברה משחררת גירסה שחתומה בחותמת שלהם, וכשעורכים אז חייב לחתום והחתימה משתנת.
חוץ מזה שלא הבנתי כ"כ מה הבעיה?נראה לי שהכונה לא לחותמת אלא לשם חבילה - כלומר איך ניתן לשנות שם חבילה ככה שלא יוכלו להתקין את הביזנס המקורי אלא רק את המסונן שיש לו שם חבילה שונה
-
@אליר325000 אתה מבין בתחום? תוכל לעזור לי בתשלום?
-
@שעטנ-ז-ג-ץ יכול להיות.. אמרו לי שזה נקרא חותמת, אבל בפועל זה באמת שם החבילה.. אם מישהו יכול לעזור בנושא בבקשה: @משה-144
@איש-אמת
@מישהו12 -
@MGM-IVR יש לי אפליקציה שמסננת את המכשיר לפי רשימה מותרת ואסורה של שם הפאקג', ברגע ששם הפאקג' זהה למקורי הלא כשר כמו למשל כאן באפליקציית מי ו-וואצאפ ביזנס: "com.nfo.me.android", "com.whatsapp.w4b", לא ניתן להכשיר את המכשיר כי זה יתיר גם את הלא כשרה,
(בניגוד לוואצאפ הלא כשר שם החבילה שלו הוא: "com.whatsapp" לעומת הוואצאפ הערוך הכשר: "com.yowhatsapp"),
בעריכה בשינוי שם החבילה האפליקציה קורסת, אשמח לעזרה כיצד ניתן לערוך באופן תקין כדי שזה יהיה כשר באמת (העלתי כאן בפוסט את 2 האפליקציות הערוכות) -
@MGM-IVR יש לי אפליקציה שמסננת את המכשיר לפי רשימה מותרת ואסורה של שם הפאקג', ברגע ששם הפאקג' זהה למקורי הלא כשר כמו למשל כאן באפליקציית מי ו-וואצאפ ביזנס: "com.nfo.me.android", "com.whatsapp.w4b", לא ניתן להכשיר את המכשיר כי זה יתיר גם את הלא כשרה,
(בניגוד לוואצאפ הלא כשר שם החבילה שלו הוא: "com.whatsapp" לעומת הוואצאפ הערוך הכשר: "com.yowhatsapp"),
בעריכה בשינוי שם החבילה האפליקציה קורסת, אשמח לעזרה כיצד ניתן לערוך באופן תקין כדי שזה יהיה כשר באמת (העלתי כאן בפוסט את 2 האפליקציות הערוכות)אם תחסום הסרת התקנה, והאפליקציות שלך יותקנו ראשונות, לא יוכלו להתקין או לעדכן גירסא את הלא כשרות אם זה אותו שם חבילה, כי החתימה לא אותו דבר.
-
@MGM-IVR כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים :
ראשונות
תודה רבה, אבל זה כן חשוב שיהיה אפשר להסיר התקנות של מה שלא רוצים או להתקין נוספים לפי הרשימה המותרת.. הפיתרון הוא באמת בשינוי שם החבילה באופן תקין
אני לא חושב שזה פיתרון טוב, אני חשוב שכמו שאתה תוכל לשנות את שם החבילה באופן תקין, כולם יעשו את זה על כל האפליקציות, ופתאום יתקינו יוטיוב במקום מוביט...
פתרון אפשרי זה למשל לאפשר התקנה רק אם המתקין הוא החנות שלך, ושם להעלות איזה אפליקציה שאתה רוצה, ומאשר את הכשרות שלה