שיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים
-
@MGM-IVR יש לי אפליקציה שמסננת את המכשיר לפי רשימה מותרת ואסורה של שם הפאקג', ברגע ששם הפאקג' זהה למקורי הלא כשר כמו למשל כאן באפליקציית מי ו-וואצאפ ביזנס: "com.nfo.me.android", "com.whatsapp.w4b", לא ניתן להכשיר את המכשיר כי זה יתיר גם את הלא כשרה,
(בניגוד לוואצאפ הלא כשר שם החבילה שלו הוא: "com.whatsapp" לעומת הוואצאפ הערוך הכשר: "com.yowhatsapp"),
בעריכה בשינוי שם החבילה האפליקציה קורסת, אשמח לעזרה כיצד ניתן לערוך באופן תקין כדי שזה יהיה כשר באמת (העלתי כאן בפוסט את 2 האפליקציות הערוכות) -
@machonm כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים :
@MGM-IVR יש לי אפליקציה שמסננת את המכשיר לפי רשימה מותרת ואסורה של שם הפאקג', ברגע ששם הפאקג' זהה למקורי הלא כשר כמו למשל כאן באפליקציית מי ו-וואצאפ ביזנס: "com.nfo.me.android", "com.whatsapp.w4b", לא ניתן להכשיר את המכשיר כי זה יתיר גם את הלא כשרה,
(בניגוד לוואצאפ הלא כשר שם החבילה שלו הוא: "com.whatsapp" לעומת הוואצאפ הערוך הכשר: "com.yowhatsapp"),
בעריכה בשינוי שם החבילה האפליקציה קורסת, אשמח לעזרה כיצד ניתן לערוך באופן תקין כדי שזה יהיה כשר באמת (העלתי כאן בפוסט את 2 האפליקציות הערוכות)אם תחסום הסרת התקנה, והאפליקציות שלך יותקנו ראשונות, לא יוכלו להתקין או לעדכן גירסא את הלא כשרות אם זה אותו שם חבילה, כי החתימה לא אותו דבר.
-
@MGM-IVR כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים :
ראשונות
תודה רבה, אבל זה כן חשוב שיהיה אפשר להסיר התקנות של מה שלא רוצים או להתקין נוספים לפי הרשימה המותרת.. הפיתרון הוא באמת בשינוי שם החבילה באופן תקין
אני לא חושב שזה פיתרון טוב, אני חשוב שכמו שאתה תוכל לשנות את שם החבילה באופן תקין, כולם יעשו את זה על כל האפליקציות, ופתאום יתקינו יוטיוב במקום מוביט...
פתרון אפשרי זה למשל לאפשר התקנה רק אם המתקין הוא החנות שלך, ושם להעלות איזה אפליקציה שאתה רוצה, ומאשר את הכשרות שלה
-
החנות
אבל בשביל למנוע התקנות מאפליקציות אחרות, כלומר למנוע גישה להגדרות -> יישומים -> אפשר התקנה ממקור זה.. רק סמסונג נוקס מבצעים את זה ואין לזה גישה לתיכנות כלשהיא, הם פשוט חוסמים את זה ורוצים רישיון התחלתי יקר מאד גם אם יש לך רק כמה מכשירים ואתה לא חברה גדולה
-
החנות
אבל בשביל למנוע התקנות מאפליקציות אחרות, כלומר למנוע גישה להגדרות -> יישומים -> אפשר התקנה ממקור זה.. רק סמסונג נוקס מבצעים את זה ואין לזה גישה לתיכנות כלשהיא, הם פשוט חוסמים את זה ורוצים רישיון התחלתי יקר מאד גם אם יש לך רק כמה מכשירים ואתה לא חברה גדולה
אתה יכול להעיף את מנהל החבילה, והחנות שלך תתקין בלי מנהל החבילה
-
@דוד-חזן כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים :
לא להעיף רק לערוך שלא יוכל להתקין, אם הוא יעיף המכשיר לא יעלה.
כן, לזה התכוונתי להעיף.
בטוח שהמכשיר לא יעלה בלי?
אני העפתי פעם אצלי את מתקין החבילה ועבד תקין לגמרי.@דוד-חזן כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים :
וודאי שהפיתרון המוצלח ביותר זה חנות כשרה שמתקינה עם רוט (פקודת su).
בדיוק
-
@אביעד כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים :
גוגל כשר
מה הכוונה?
איזה חסימה- זה גוגל מלא או אתרים לבנים?גוגל מלא. יש רשימה שחורה של אתרים. אין וידיאו בכלל. ואין תמונות בכלל, לכן כל האתרים נראים משובשים כי אפי' התמונות שהאתר בנוי מהם לא מוצגות.
-
@דוד-חזן כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים :
תמונות
האתרים לא ניראים משובשים והגוגל מצוין בניגוד לרוב הגוגלים הכשרים שנתקעים!!!
אתרים מותרים יופיעו בהם תמונות ווידאו,
האסורים לא יעלו כולל סינון גם לפי רשימת מילים אסורה,
ואלו שבאמצע יעלו כרגיל ללא תמונות! וזה מה שיעיל בזה -
@אליר325000 אתה מבין בתחום? תוכל לעזור לי בתשלום?
לא הבנתי מה אתה רוצה
יש לך רום סטוק שלך לאיזה מכשיר ויש שם רשימה לבנה להתקנת אפליקציות ומה שאתה רוצה פשוט זה שיוכלו להתקין רק את הווטספ הכשר ולא את הרגיל אז לכן אתה רוצה לשנות את השם חבילה של הכשר ולהכניס את החתימה שלו לרשימה הלבנה ככה יוכלו להתקין רק אותו?!
א"כ החסימה הזאת לא כ"כ מושלמת כיון שכל דרדק כמוני יכול לערוך את השם חבילה ולהתקין לא כשר בשם חבילה של כשר
ומה גם שהמשתמשים התמימים של הרום שלך יצטרכו להוריד רק את הווטספ שלך וכל כמה זמן תצטרך לערוך מחדש את העדכונים
מה שכן יעצו לך זה לערוך את המתקין חבילות שהוא לא יוכל להתקין, ובד ובד להשים חנות אפליקציות כשרה שתתקין ללא מתקין חבילות
(ואם בשיאומי מקשים עסקינן דבר איתי בפרטי יש לי להציע לך דיל)
בכל אופן נראה לי שזה סטיה מהנושא אז אם אתה מעוניין בעוד מידע אז כדאי לפתוח נושא חדש.... -
@דוד-חזן
לשאלתך, דף חיפוש הגוגל מופיע ללא תמונות בכוונה תחילה! מכיוון שבחיפוש ההקלדה תמיד מופיעים תמונות בצד..
האתרים הכשרים שידעתי הם עם תמונות, לכל מי שיש בקשה לאתר כשר אני אפתח אותו מרחוק כמובן, כי אני לא מכירה את כל האתרים הכשרים בעל פה. עבדתי עליו הרבה והוא ממש יעיל ברוך השם, כולל סימניות, כולל פתיחת קישורים מאפליקציות אחרות דרכו. -
@איש-אמת כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים :
חבילה
לשאלתך הראשונה, נכון בדיוק, לגבי השינוי שם חבילה למי שיודע לערוך זה כבר מעבר לאנשים פשוטים שאני מכינה להם, אם הם כאלו מוכשרים אני מניחה שכבר יבנו לעצמם כשר לבד. לגבי מה שאמרת שצריך לערוך כל פעם מחדש את העדכונים של וואצאפ, זה נכון, יש לך שיטה אחרת? הרי זה תמיד יהיה ככה, לא? זה לא שסמסונג נותנת אופציה לסנן תמונות בכללי מכל דף שיופיע במסך, זה תמיד מצריך עריכה מחדש כשיש עדכונים לוואצאפ, מי, וויז וכד'? לא כל כך הבנתי, אם תוכל להסביר. לגבי עריכת מתקין החבילות, זה משהו שאפליקציה יכולה לעשות, או שזה מצריך עריכה ידנית מכשיר מכשיר?, בכל אופן אם אתה מומחה בשינוי שם החבילה ללא קריסה אשמח לעזרה גם בתשלום אם תוכל לפנות אליי בפרטי machonm10@gmail.com