שיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים
-
@נחום-גמזו פיתחתי בגוגל שינויים מהותיים מהקצה לקצה, הכל כעת כשר הרמטית ומצוין ברוך השם. ביעוץ עם הרב, כשרות צריכה להיות הרמטית וכאשר האדם חוסם לעצמו תמיד יש אופציה לפתוח, על כן העברתי הכל לכשרות מסודרת שיוכלו לזכות את הרבים בזול, אם תרצה- אם הכושרות: 053-3333627
-
@נחום-גמזו משער שהכוונה לזה (מגיגול קצר): https://easy.co.il/page/10117885
כתוב שמה "החל מ140 ש"ח" -
@נחום-גמזו כתב בשיתוף | אפליקציות כשרות לזיכוי הרבים:
תודה רבה על הכל אני קורא את כל השרשור האחרון ומתפעם מעוצמת החסד שלכם. תזכו למצוות!!!
תודה רבה וכן לאמר.
אתה שואל לגבי גוגל מפות ללא תמונות?, אני יכולה לנסות לבדוק את זה בהמשך בעז"ה כשאתפנה, יש שם בעיה שגם המפות בעצמן הן תמונה, ולכן זה יותר מסובך פשוט להמנע בכללית מתמונות. לגבי עלויות אתה יכול לשוחח איתם וכמובן לבקש הנחה אם עדיין קשה לך, כי זה סך הכל לשם שמים, ההכנסות הן רק לכיסוי ההוצאות -
@שמעון-חבצלת אתה יכול להשתמש באפליקציית בנקים וכרטיסי אשראי כשרים ללא תמונות שהעלתי כאן בראש הפוסט,
בדרך כלל באפליקציות של כרטיסי אשראי תמיד יש הטבות וכד' עם תמונות לא צנועות ולכן הבעיה שם היא לא רק דפדפן, וזה דברים דינאמיים שמשתנים כל הזמן ולכן רצוי פשוט להתחבר לאתר שלהם ללא תמונות בכדי להימנע מתקלות צניעות. -
@machonm ראיתי את האפליקציה של הבנקים
ספציפית הייתי צריך את האפליקציה של כאל אז:
א. האפליקציה עובדת די חמוד אבל אי אפשר לצפות בפירוט החיובים.
ב. יש באפליקציה דפדפן!!: נכון שהוא בלי תמונות וסלי סרטים אבל זה דפדפן מובנה ואפשר להגיע אפילו לגוגל בתוך 3 לחיצות -
@שמעון-חבצלת יש חיובים, אני יודעת שבאתר עצמו הם לא מאפשרים מעל לחודש, בניגוד לאפליקציה שיש תקופות יותר רחבות. מצ"ב תמונה של פרוט חיובים מכאל.
לגבי ה3 לחיצות שאמרת תשלח לי פרוט מדויק? כי רק בחיפוש בינג אפשר להגיע והוא חסום כאן.. -
פוסט זה נמחק!
-
@שמעון-חבצלת כן מתוך כאל
-
פוסט זה נמחק!
-
@שמעון-חבצלת ערכתי למעלה APK חדש לבנקים וכרטיסי אשראי, תבדוק