בקשת מידע | צייטק | בקרים נוספים
-
בשביל לחבר בקרים צריך בקר עם 'מגע עזר', יש למישהו מושג מה זה אומר, ומה אני צריך לחפש?
בהרחבה: יש אפשרות לחיבור בקרים מסוגים שונים לפיקוד 'צייטק', כגון בקר טמפרטורה ולכוון שהמזגן ידלק בשעה 10:00 בתנאי שהטמפרטורה היא למעלה מ- 25.
כמו כן יש אפשרות לחבר חיישני מתח חשמל, מוני חשמל, חיישני תנועה, וכו', -
@הרב-משה כתב בבקשת מידע | צייטק | בקרים נוספים:
בשביל לחבר בקרים צריך בקר עם 'מגע עזר', יש למישהו מושג מה זה אומר, ומה אני צריך לחפש?
בהרחבה: יש אפשרות לחיבור בקרים מסוגים שונים לפיקוד 'צייטק', כגון בקר טמפרטורה ולכוון שהמזגן ידלק בשעה 10:00 בתנאי שהטמפרטורה היא למעלה מ- 25.
כמו כן יש אפשרות לחבר חיישני מתח חשמל, מוני חשמל, חיישני תנועה, וכו',תפנה אליהם לתמיכה.
073-2221111 -
לכאורה הם מתכוונים לקונטקטורים, כי בקר אלקטרוני לא יכול להעביר דרכו יותר מ 2A (וגם זה לא תמיד...), ולכן יש קונטקטור שכשהוא מקבל זרם הוא מעביר את החשמל שעובר דרכו-המזגן/תאורה עצמם
-
@שמואל-ש אני מתכוון לכיוון ההפוך, שהצייטק יקלוט נתונים מהבקרים, וזה צריך חיבור כלשהו,
בד"כ מגע עזר זה מוצר שמשתייך לקונטקטורים, ולכן אני לא מבין על מה הם מדבריםיש להם תמיכה מעולה, גם בטלפון וגם בווצאפ.
-
@הרב-משה תודה רבה לכל המסייעים, שאלתי אותם וההסבר היה קצת ארוך ומסובך
העיקרון הוא [למי שמתעניין] ישנם שני סוגי בקרים, 1. בקר 1/0, 2. בקר רב מספרי.
כלומר בקר שרק מזהה אם כבוי או דולק וכדו', ויש בקר שמזהה גם הרבה מספרים כמו טמפרטורה וכדו'
לכל חיישן יש סוג שונה של בקר הבקרים של 1/0 מתחברים דרך כבל רשת או דרך WIFI, והחיישנים של הרב מספרי מתחברים דרך בקר מיוחד, או דרך חיבור RS485, [שזה שם של חיבור מוכר וידוע (למי שמתעסק בתחום)