בעיה | המחשב קורס לגמרי מתי שאני משתמש בblender
-
שלום יש לי מחשב נייח חזק עם rtx3080 16 gb ram אבל שאני משתמש ב blender מנת תוכנה של 3d המחשב קורס לגמרי ואז אני צריך לכבות ולהדליק שוב את המתג של הספק כוח עצמו במשחקים רגילים שום דבר לא קורה רק בתוכנה הזאת האם זה בעיה של הספק כוח ? כי ראיתי שלrtx 3080 יש שני חיבורים אבל בגלל שיש רק אחד בספק כוח אז יש כמו סוג של כבל מתפצל ל2 שמתחבר לשני החיבורים קוראים לזה daisy chain זה ניראה ככה אני לא מומחה אז אם מישהו יודע אם זה הבעיה או משהו אחר בבקשה זה מחשב יקר תודה
-
@00000000 כתב בבעיה | המחשב קורס לגמרי מתי שאני משתמש בblender:
שלום יש לי מחשב נייח חזק עם rtx3080 16 gb ram אבל שאני משתמש ב blender מנת תוכנה של 3d המחשב קורס לגמרי ואז אני צריך לכבות ולהדליק שוב את המתג של הספק כוח עצמו במשחקים רגילים שום דבר לא קורה רק בתוכנה הזאת האם זה בעיה של הספק כוח ? כי ראיתי שלrtx 3080 יש שני חיבורים אבל בגלל שיש רק אחד בספק כוח אז יש כמו סוג של כבל מתפצל ל2 שמתחבר לשני החיבורים קוראים לזה daisy chain זה ניראה ככה אני לא מומחה אז אם מישהו יודע אם זה הבעיה או משהו אחר בבקשה זה מחשב יקר תודה
מה המפרט המלא של המחשב?
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | המחשב קורס לגמרי מתי שאני משתמש בblender:
hwmonitor
הנה תמונה שזה היה באמצה benchmark אבל אני לא חושב שזה זה בגלל שגם שאני משחק הרבה וניהיה יותר חם לא קורה שום דבר אבל בתוכנה blender אפילו בלי שזה מתחמם המחשב פשוט קורס -
@00000000 כתב בבעיה | המחשב קורס לגמרי מתי שאני משתמש בblender:
@גגגג אתה בטוח שזה לא קשור לספק כוח ???
כי לפי מה שהבנתי כל יציאה של pciE מהספק כוח זה רק 200w ויש רק יציאה אחת ולrtx 3080 צריך יותר watt ניראה לי שצריך 250w בסך הכללפי מה שאתה מתאר זה לא קשור לספק כי אם כן היה צריך לקרוס גם במשחקים
אני הייתי הולך בכיון של דרייברים ועדכון ביוס