בירור | אפליקציה להסתרת יישומי מערכת ללא הרשאות רוט
-
@יאיר1997 אתה יכול החליף משגר ל "משגר נובה" וזה מובנה במשגר שאפשר להסתיר אפליקציות
@אנונימוס-0 חשבתי על זה וזה לא פיתרון עבורי
-
@אנונימוס-0 מה זה משגר
@בוחער אתה סוג של מחליף מערכת שזה נשאר אנדרואיד רק אתה יכול לערוך איך יראו האפליקציות גדולות יותר או קטנות יותר וגם לערות את המסך הראשי
-
@ראובן-שבתי הסרה
בכ"א אני לא ראיתי דיבור שם על הסתתרה ללא רוט@יאיר1997 כתב בבירור | אפליקציה להסתרת יישומי מערכת ללא הרשאות רוט:
@ראובן-שבתי הסרה
בכ"א אני לא ראיתי דיבור שם על הסתתרה ללא רוטאכן זה לא מסתיר לא הבנתי את דבריך
לא מכיר משהו ללא רוט -
@בוחער אתה סוג של מחליף מערכת שזה נשאר אנדרואיד רק אתה יכול לערוך איך יראו האפליקציות גדולות יותר או קטנות יותר וגם לערות את המסך הראשי
@אנונימוס-0 אתה בטוח שלא קוראים לזה מסך בית
-
@בוחער אני מעוננין להסתיר חנות גוגול פליי והיא מוגדרת על עדכון אוטומטי כך שאם אני ישבית הפסדתי את העדכונים
@יאיר1997 אתה יכול החליף משגר ל "משגר נובה" וזה מובנה במשגר שאפשר להסתיר אפליקציות
-
@יאיר1997 כתב בבירור | אפליקציה להסתרת יישומי מערכת ללא הרשאות רוט:
@ראובן-שבתי הסרה
בכ"א אני לא ראיתי דיבור שם על הסתתרה ללא רוטאכן זה לא מסתיר לא הבנתי את דבריך
לא מכיר משהו ללא רוט@ראובן-שבתי בעיה.
ידוע לך עם אפשר לערוך פרטים ביישום של גוגל פליי בלי רוט ?
א"כ יש לי משהו. -
@ראובן-שבתי בעיה.
ידוע לך עם אפשר לערוך פרטים ביישום של גוגל פליי בלי רוט ?
א"כ יש לי משהו. -
@אנונימוס-0 הבנתי אותך כבר בהסבר הראשון אבל אני מנסה בדרך אחרת לאנצ"ר לא יעזור לי. תודה בכ"א
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות