בירור | האם יש אפשרות להורדה מהdrive עם idm
-
-
@יאיר-2
רק מעיר, מנסיוני - אין כ"כ תועלת למהירות ההורדה בדרייב ע"י IDM, מאחר ושיטת ההורדות שם לא מאפשרת פיצול (זו המציאות, אין לי מושג בהיבט התיאורתי...).
אמנם - יש תועלת במנהל הורדות שבד"כ הוא 'תופס' את ההורדה בעקשנות יתירה - מה שמונע הרבה שגיאות הורדה (מצוי בדרייב, ובאופן שונה מעט בג'מבו מייל ועוד). -
@יאיר-2
רק מעיר, מנסיוני - אין כ"כ תועלת למהירות ההורדה בדרייב ע"י IDM, מאחר ושיטת ההורדות שם לא מאפשרת פיצול (זו המציאות, אין לי מושג בהיבט התיאורתי...).
אמנם - יש תועלת במנהל הורדות שבד"כ הוא 'תופס' את ההורדה בעקשנות יתירה - מה שמונע הרבה שגיאות הורדה (מצוי בדרייב, ובאופן שונה מעט בג'מבו מייל ועוד).@dfhzrhree דווקא יש תועלת לפעמיים
אם מורידים ווידיאו עם IDM הקובץ שוקל פחות
(פעם כשאני הורדתי ווידיאו עם IDM הקובץ שקל 250M ועם הדפדפן הקובץ שקל 700M) -
@dfhzrhree דווקא יש תועלת לפעמיים
אם מורידים ווידיאו עם IDM הקובץ שוקל פחות
(פעם כשאני הורדתי ווידיאו עם IDM הקובץ שקל 250M ועם הדפדפן הקובץ שקל 700M) -
@dfhzrhree כתב בבירור | האם יש אפשרות להורדה מהdrive עם idm:
@kkt-ao
אין לי מושג על מה מדובר.
ככל ומדובר על דחיסה מאבדת מידע - נתת פה 'כתב אישום' נגד התוכנה הזו - אתה עומד מאחוריו?...אני - לא!

אכן הוא צודק
אבל זה לא דחיסת מידע
אלא יש קובץ שיש בו אופצייה לצפייה ב1080P ועוד אופצייה של 720P הIDM יתן לך את האופצייה הנמוכה ולא את הגבוה -
@dfhzrhree כתב בבירור | האם יש אפשרות להורדה מהdrive עם idm:
@kkt-ao
אין לי מושג על מה מדובר.
ככל ומדובר על דחיסה מאבדת מידע - נתת פה 'כתב אישום' נגד התוכנה הזו - אתה עומד מאחוריו?...אני - לא!

אכן הוא צודק
אבל זה לא דחיסת מידע
אלא יש קובץ שיש בו אופצייה לצפייה ב1080P ועוד אופצייה של 720P הIDM יתן לך את האופצייה הנמוכה ולא את הגבוה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות