בקשת מידע | דיסק חיצוני טושיבה
-
הביאו לי דיסק קשיח חיצוני 2.5" טושיבה ששקע ה-USB שלו שבור. השאלה אם השקע מחובר ישר לדיסק קשיח (כמו ב-WD) או שזה עם מתאם SATA ל-USB שאפשר לפרק את הדיסק ולשים במארז חדש? (כמו בחברות אריזה כגון טרנסנד SP וכו)
אני יודע שכיון שטושיבה היא יצרנית דיסקים סביר ששקע ה-USB מובנה בדיסק עצמו בלי מתאם אבל אולי זה לא כך ויהיה כאן מי שידע להגיד לי ולחסוך ממני את המאבק עם פירוק המארז.@משחזר-מידע מקווה שזה בסדר להזכיר אותך בטח אתה יודע
תודה רבה
-
הביאו לי דיסק קשיח חיצוני 2.5" טושיבה ששקע ה-USB שלו שבור. השאלה אם השקע מחובר ישר לדיסק קשיח (כמו ב-WD) או שזה עם מתאם SATA ל-USB שאפשר לפרק את הדיסק ולשים במארז חדש? (כמו בחברות אריזה כגון טרנסנד SP וכו)
אני יודע שכיון שטושיבה היא יצרנית דיסקים סביר ששקע ה-USB מובנה בדיסק עצמו בלי מתאם אבל אולי זה לא כך ויהיה כאן מי שידע להגיד לי ולחסוך ממני את המאבק עם פירוק המארז.@משחזר-מידע מקווה שזה בסדר להזכיר אותך בטח אתה יודע
תודה רבה
@אלי-TZA תכתוב דגם ספציפי ותעזור לו לעזור לך
-
תודה רבה
@אלי-TZA כתב בבקשת מידע | דיסק חיצוני טושיבה:
אני יודע שכיון שטושיבה היא יצרנית דיסקים סביר ששקע ה-USB מובנה בדיסק עצמו בלי מתאם אבל אולי זה לא כך ויהיה כאן מי שידע להגיד לי ולחסוך ממני את המאבק עם פירוק המארז.
כן, מובנה
בקצרה:
יש היום רק 3 יצרנים של דיסקים
WD, Toshiba, Seagate
WD ו-Toshiba זה מובנה (אא"כ מדובר בדיסק ישן)
(אבל) Seagate (למרות היותה חברה יצרנית) - נכון להיום - לא מובנהכל שאר החברות שהם רק חברות אריזה - נכון להיום - לא מובנה
-
אני יודע שכיון שטושיבה היא יצרנית דיסקים סביר ששקע ה-USB מובנה בדיסק עצמו בלי מתאם אבל אולי זה לא כך ויהיה כאן מי שידע להגיד לי ולחסוך ממני את המאבק עם פירוק המארז.
כן, מובנה
בקצרה:
יש היום רק 3 יצרנים של דיסקים
WD, Toshiba, Seagate
WD ו-Toshiba זה מובנה (אא"כ מדובר בדיסק ישן)
(אבל) Seagate (למרות היותה חברה יצרנית) - נכון להיום - לא מובנהכל שאר החברות שהם רק חברות אריזה - נכון להיום - לא מובנה
@משחזר-מידע יש אפשרות להחליף רק את שקע ה-USB 3 השבור בכרטיס של הדיסק או שזה לא אפשרי/כלכלי?
כשאני מחבר כבל מיקרו רגיל זה עובד מצויין. הבעיה רק בחצי שקע של ה-USB 3 שהוא שבור בצורה ניכרת לעין.
-
@משחזר-מידע יש אפשרות להחליף רק את שקע ה-USB 3 השבור בכרטיס של הדיסק או שזה לא אפשרי/כלכלי?
כשאני מחבר כבל מיקרו רגיל זה עובד מצויין. הבעיה רק בחצי שקע של ה-USB 3 שהוא שבור בצורה ניכרת לעין.
יש אפשרות להחליף רק את שקע ה-USB 3 השבור בכרטיס של הדיסק
הכל אפשרי השאלה האם רק ההלחמות נשברו או שנתלשו גם המוליכים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות