בירור | יש אפשרות לדעת האם מספר מסוים שייך ל"ימות המשיח"
-
יש לי מספר טלפון,
ואני רוצה לדעת, מידע,
אם הוא שייך ל"ימות המשיח"
תודה. -
יש לי מספר טלפון,
ואני רוצה לדעת, מידע,
תודה. -
יש לי מספר טלפון,
ואני רוצה לדעת, מידע,
תודה.@יצחק-קוזניץ כתב בבירור | יש אפשרות לדעת האם מספר מסוים שייך ל"ימות המשיח":
יש לי מספר טלפון,
ואני רוצה לדעת, מידע,
תודה.תבדוק אם מחייג בניתוב לימות
NUMBER_YEMOT=******
[הפוך בגלל השפה] -
@יצחק-קוזניץ כתב בבירור | יש אפשרות לדעת האם מספר מסוים שייך ל"ימות המשיח":
יש לי מספר טלפון,
ואני רוצה לדעת, מידע,
תודה.תבדוק אם מחייג בניתוב לימות
NUMBER_YEMOT=******
[הפוך בגלל השפה] -
-
@יצחק-קוזניץ תעשה שלוחה של ראוטינג ימות - במערכת של ימות למספר שאתה רוצה לבדוק ואחרי זה תכנס לשלוחה הזאת אם הוא מעביר את השיחה אז תדע שהמספר בימות ואם לא אז לא.
תסתכל כאן איך עושים את זה בדיוק.@אורי-ש
הבנתי
הבעיה היא שהמערכת שאני רוצה לבדוק נעולה למספרים לא רשומים אז איך אני ידע אם זה מפנה או לא ? -
@אורי-ש
הבנתי
הבעיה היא שהמערכת שאני רוצה לבדוק נעולה למספרים לא רשומים אז איך אני ידע אם זה מפנה או לא ?@יצחק-קוזניץ גם אם זה היה פתוח לכל המספרים זה שראוטיג ימות לא מפנה למערכת זה לא תמיד אומר משהו כי בכל מערכת בימות המשיח אפשר להגדיר שלא יוכלו להעביר שיחות למערכת ממערכות אחרות
-
@יצחק-קוזניץ גם אם זה היה פתוח לכל המספרים זה שראוטיג ימות לא מפנה למערכת זה לא תמיד אומר משהו כי בכל מערכת בימות המשיח אפשר להגדיר שלא יוכלו להעביר שיחות למערכת ממערכות אחרות
@כבוד-הרב
תכלס. -
@כבוד-הרב
תכלס.@יצחק-קוזניץ לא ידוע לי שיש דרך לדעת באמת אולי אתה יכול לדעת ע"י זה שתנסה להתקשר למערכת בזמניה שהשרתים של ימות המשיח קורסים (לא נדיר מדי....)
-
@יצחק-קוזניץ לא ידוע לי שיש דרך לדעת באמת אולי אתה יכול לדעת ע"י זה שתנסה להתקשר למערכת בזמניה שהשרתים של ימות המשיח קורסים (לא נדיר מדי....)
@כבוד-הרב
גם ככה זה יתנתק...