בקשת מידע | תוויות במייל לפי התוויות באנשי קשר
-
@ערכי-עלי כתב בבקשת מידע | תוויות במייל לפי התוויות באנשי קשר:
אני רוצה לעשות במייל תווית משפחה וחברים שכל מייל שנשלח מ\ל מישהו שנמצא באנשי קשר בתווית התואמת יכנס לתווית במייל ,יש אופציה כזאת?
[ניסיתי ,ומה שיוצא זה שרק מייל שנשלח לכל מי שכלול בתווית נכנס לתווית במייל ,ולא גם אם זה נשלח רק לאחד]צריך לעשות מסנן נפרד לכל איש קשר.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 אולי יש אופציה לעשות את זה במאקרו?
@מנצפכ @אביי -
@מנצפכ @אבייבכמה אנשי קשר מדובר?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 בתווית אחת 20 ובשנייה 10
-
@צדיק-וטוב-לו-0 בתווית אחת 20 ובשנייה 10
אז תעשה אחד אחד.
זה לא לוקח הרבה זמן. -
@מנצפכ @אבייבהחלט. אבל זה לא יהיה בחינם...
-
אני רוצה לעשות במייל תווית משפחה וחברים שכל מייל שנשלח מ\ל מישהו שנמצא באנשי קשר בתווית התואמת יכנס לתווית במייל ,יש אופציה כזאת?
[ניסיתי ,ומה שיוצא זה שרק מייל שנשלח לכל מי שכלול בתווית נכנס לתווית במייל ,ולא גם אם זה נשלח רק לאחד]ג"א מצטרף לבקשה, שאלתי את chat gpt איך עושים כזה דבר, וזאת התשובה שלו:
|-To automatically transfer the contacts that are inside a label to a corresponding sub-label in Gmail, you can create a script using Google Apps Script. Here are the general steps:Go to script.google.com
Click on the "New project" button
Give it a name and choose "Blank Project"
Delete the existing template code
Go to the "Resources" menu, then "Advanced Google services"
Turn on the "Contacts API" and "Gmail API"
Go to the "Resources" menu, then "Libraries"
Add the library "GmailApp" by typing in the ID "1NtAiJulZM4DdYKsC4J4UwKpZ8HhKU5czYkvGZ8rj8bX9lkMunxUi8f8" and clicking on the "Select" button
Now you can start writing your script. You can use the function "getUserLabelByName" to get the contacts inside a label and the function "moveEmailsToLabel" to move the emails to the corresponding sub-label.
Here's an example of a script that moves emails from a label named "Family" to a sub-label named "Family emails":function moveEmails() { var label = GmailApp.getUserLabelByName("Family"); var contacts = label.getContacts(); var familyEmailsLabel = GmailApp.createLabel("Family emails"); for (var i = 0; i < contacts.length; i++) { var email = contacts[i].getPrimaryEmail(); var threads = GmailApp.search("from:" + email); for (var j = 0; j < threads.length; j++) { threads[j].addLabel(familyEmailsLabel); } } }
You can also use the function "getEmails" to get the emails of the contact and move them to the sub-label.
You can set a trigger to run
מכיון שאין לי מושג וחצי מושג בjs ובגוגל סקריפט אשמח לעזרתכם
@מנצפכ @שאול-נ-י @מיכאלוש.
-
@האדם-החושב הייתי עושה את זה, אבל בדיוק עכשיו גוגל החליטו להסיר את הספריה של האנשי קשר, וזה מצריך שימוש בAPI שזה ייקח קצת יותר זמן, אם יהיה לי זמן אעשה לכם את זה בהמשך.