הסבר | איך לבחור בפרימייר להוריד את הסאונד מהרבה קבצים בו זמנית
-
@חסויה את מתכוונת לחלון המקורות? (מצד שמאל למעלה?)
א"כ אין לי מוסג למה את רוצה לייבא וידאו בלבד הרי בין כך ברוב הסירטונים (וודאי אם את לא רוצה את האודיו שלהם) משתמשים בחלק מהסירטון ואת זה עושים בחלון הזה (פתיחת וסגירת סוגריים) ואז פשוט גוררים רק את הוידאו אז לענ"ד אני לא יודע אם יש אבל לא בטוח שבאמת זה מקצר -או שלא הבנתי את השאלה -
@חסויה יש אופציה לייבא כרגיל או איך שנוח לך, ולהשתיק את הערוץ של השמע, ולהוסיף עוד ערוץ של שמע שבו תשתמשי.
רק תשימי לב שיש הדגשה כחולה בצד שמאל של הערוץ, שהיא משפיעה לאן השמע יכנס כשאת מייבאת קטע.אגב, זה יעיל אם רוצים להשמיע איזה איחול שמישהו אמר למצלמה, משתיקים את הערוץ כנ"ל, ואז מפעילים (לא זוכר איך קוראים לזה, זה בצד של הערוץ בצורת מעויין) גרף כזה ששולט בווליום של הערוץ. מאוד שימושי.
-
@חסויה
א. את יכולה ללחוץ על אלט וללחוץ על הסאונד שזה בתוך הטיימליין וכך תוכלי למחוק או שאת מייבאת את הקליפ בלי סאונד מצורף תמונה
-
מה מורכב אם זה מה שאת רוצה תייבאי את כל הקליפים עם האודיו ולאחר מכן תדרסי אותם עם האודיו שתקבלי (ואם את רוצה להשים את האודיו לפני אז תורידי אותו לשכבה למטה ותסמני את השורה של האודיו של הסרטונים עם האות M בבקרת השכבות וככה זה לא יעבוד וכשתגמרי פשוט תדרסי את השורה הזאת
-
@הכל-מלמעלה-0 וואוו תודה ענקית!!!! ממש עזר וחסך לי המוןןן עבודה......