בקשת מידע | שעון שבת דיגטלי דגם AHC15A (B)
-
@הלל-0 כתב בבקשת מידע | שעון שבת דיגטלי דגם AHC15A (B):
זה רק לבעלי ראש גדול
ברור שכל השעונים הדיגטליים [ושאר המוצרים] הם יותר מורכבים לתפעול, וצריך יותר סבלנות ללמוד אותם ולהשתמש בהם, בד"כ הפונקציות שלהם שוות את הזמן והכאב ראש שזה יוצר, יש אמנם אנשים שיותר קל להם ויש אנשים שיותר קשה להם עם זה.
בכל מקרה כדאי ללמוד את זה לאט לאט, קודם כל לנסות את הפונקציות היותר פשוטות לנסות ולבדוק שהכל מסודר נכון, ולא לבדוק את זה בזמן אמת (כמו תוך כדי שבת) אלא לעשות טסטים לפני, אחרי שיודעים את הדברים האלו טוב אפשר לנסות ולהתקדם עפ הפונקציות היותר מסובכות, ואז להנות באמת מכל היתרונות של הדיגטל.
אם אתה רוצה עזרה והדרכה להתקדם עוד אתה יכול לשאול אותי ואנסה לעזור במה שאני יודע
-
@הלל-0 אז הנה הסבר קצרצר.
הכפתור P זה כניסה לשעונים, לחיצה על הפתור אתה נכנס לאופציה של הפעלת המוצר בשעה וביום מסוים, לחיצה נוספת זה כיבוי, כך כל לחיצה זה עובר מON ל-OFF (יש 18 שעונים)
הכפתור D+ זה הפתור של הימים, שעון שבת זה מתחיל את הימים שלו מיום ב' והיום האחרון שלו זה יום ראשון. (בכפתור זה תכוין את היום הרצוי להפעלה וכיבוי)
הכפתור H+ זה הכפתור של השעות, בו תכוין את השעה הרצויה להפעלה או לכיבוי.
הכפתור M+ זה הכפתור של הדקות, וכנ"ל.
בלחיצה על הכפתור עם סימון השעון ויחד עם זה גם על אחד מהכפתורים שרשמתי כאן, תכוין את השעון.
לחיצה על ארוכה על כפתור זה (עם סימון השעון), יעביר אותך משעון חול לשעון קיץ ולהיפך
הכפתור MANUAL יש לו שני תפקידים, אפ אתה רוצה למחוק אופציה אחת של שעון, מבלי למחוק את השעון עצמו, (כגון: עשית שעון לשבת בלילה שיפעיל את המזגן בשעה 7:00 בערב, ובשבת זה אתה רוצה לבטל את ההפעלה, אבל אתה לא מעונין לכוין שוב בשבת הבא,) לחיצה אחת עליו מבטל את השעון, לחיצה נוספת מחזיר אותו.
אם אתה כרגע במסך הראשי (שבו רואים את השעה של עכשיו) לחיצה אחת מעביר את השעון למצב ON, לחיצה נוספת למצב ON AOTO ולחיצה נוספת למצב OFF ולחיצה נוספת למצב OFF AOTO (תבדוק בשעון עצמו, את זה אני כבר לא זוכר בע"פ, פעם אחרונה שהשתמשתי עם כזה שעון היה לפני כשנה +...)
-
@אמרתי-אני-יודע וואו, השקעת!
-
@אמרתי-אני-יודע
ממש תודה רבה נראה הסבר ממש ברור
רק אשמח אם תוכל לתרגם לי מאנגלית את הימים של השבוע
תודה רבה -
@הלל-0 כתב בבקשת מידע | שעון שבת דיגטלי דגם AHC15A (B):
@אמרתי-אני-יודע
ממש תודה רבה נראה הסבר ממש ברור
רק אשמח אם תוכל לתרגם לי מאנגלית את הימים של השבוע
תודה רבהום ראשון - Sunday/Sun