בעיה | שחרור זיכרון ששמור לחומרה
-
@mda כתב בבעיה | שחרור זיכרון ששמור לחומרה:
@משה-מזרחי איך מתקינים מחדש ל 64 ?
יש איזה מדריך או משהו ?
פשוט מתקינים מערכת הפעלה נקיה
יש מדריך של @אלישי -
@A0533057932 התקנה נקייה לא מוחקת את כל התוכניות והקבצים שיש לי על המחשב ?
-
@A0533057932 התקנה נקייה לא מוחקת את כל התוכניות והקבצים שיש לי על המחשב ?
מוחקת הכל
אבל זה האופציה היחידה שלך -
@A0533057932 שאלה: התקנה נקייה מוחקת את כל הקבצים והמסמכים שיש במחשב או רק את התוכניות המותקנות ?
-
@A0533057932 שאלה: התקנה נקייה מוחקת את כל הקבצים והמסמכים שיש במחשב או רק את התוכניות המותקנות ?
במקרה שלך הכל בכל מכל כל
למיטב ידיעתי -
@A0533057932 לא הבנתי
מערכת ההפעלה נמצאת בכונן C ויש לי עוד כונן D האם התקנה נקייה מוחקת גם את כונן D ? -
@A0533057932 לא הבנתי
מערכת ההפעלה נמצאת בכונן C ויש לי עוד כונן D האם התקנה נקייה מוחקת גם את כונן D ?בעקרון לא (לא אמור למחוק, לא קרה לי מעולם אבל ראיתי שמסתייגים מזה אז גם אני מסתייג שבדרך כלל לא).
זה מחשב נייח? א"כ תוציא את הכונן מהמחשב ככה וודאי לא ימחק
ועוד משהו- על D מותקן רק קבצים ולא תוכנות, התוכנות הם על C והם וודאי ימחקו -
@ראובן-שבתי לפני שאני עושה את הצעד הזה אני רוצה לוודא כמה זיכרון - מתוך השמונה גיגה - יהיה שמור לחומרה וכמה יישאר חופשי לשימוש ? {כי אולי במערכת הפעלה של 64 סיביות צריך זיכרון ששמור לחומרה 4 גיגה בייט ויותר ואז מה הועילו חכמים בתקנתן ?}
-
@shloimy סוף סוף עשיתי כמו שהדרכת אותי , והורדתי וינדוס 10 של 64 ביט וצרבתי דרך רופוס , הכל כמפורט במדריך המעולה של אלישי , גם הגדרתי בתפריט של הביוס שיאתחל מהאונקי של היו אס בי , לוחץ אנטר אבל למעשה הוא כותב איזה שורה במסך ואחר כך חוזר להתקנה הרגילה, {יצויין שבהתחלה נסיתי לצרוב בצורה של GPT ואז כשלחצתי בביוס שיאתחל מהאונקיי אז קבלתי הודעה שלמה על המסך וכנראה שזה לא מתאים אז צרבתי פעם שניה בצורה של MBR אך כאמור עכשיו הוא בכלל לא מתייחס, אז מה עושים עכשיו ? }
-
האם המחשב שלי יוכל לתמוך ב'ממו פליי' ?
ראיתי שנתת קישור להורדת ה'ממו פליי'
הורדתי
התקנתי
עשיתי גם וירטואליציה למעבד
אבל הוא מאד מקרטע- גם לאחר ששמתי שמונה גיגה זכרון והחלפתי למערכת הפעלה של 64 סיביות -
אגב, שמתי לב שה'ממו פליי' עובד על 32 סיביות
מה אתה מציע ?
בעיה בהגדרות ?
אולי מעבד חלש ?
תוכל לראות את המפרט של המחשב שלי בתחלת השרשור
תודה רבה רבה