להורדה | מתקן ופותח קישורים פגומים (מסיר רווחים וכוכביות וכדו' מקישורי דרייב/magicod)
-
לא יודע מתי יצא לכם לאחרונה להוריד קובץ מדרייב או מג'יקוד מקישור פגום באנדרואיד (במחשב זה מאוד פשוט - מדביקים ועורכים.)
לעומת זאת במכשיר קטן לערוך את הקישור זה משימה מורכבת
אני צריך במקרה כזה להדביק את הטקסט בתוך תזכיר - לערוך, להעתיק את הלינק התקין, ולהדביק בדפדפן.
אז הכנתי עכשיו עבורי בכמה דקות אפליקציה קטנה שמתקנת את הקישור ופותחת את הלינק התקין בדפדפן המכשיר.
אני מעלה את זה לכאן אולי זה יהיה רלוונטי לעוד מישהו עם מסך קטן.
העיצוב מינימלי
כי לא הכנתי את זה בשביל לפרסם.השימוש הוא בסיסי ופשוט :
מדביקים את הלינק הפגום
ולוחצים על הכפתור מתחת בכדי לפתוח את הקישור התקין,
בנוסף הלינק התקין מועתק ללוח.
(הקישור נפתח בדפדפן חיצוני ורק אם קיים כמובן)
האפליקציה מסירה לעת עתה רווחים וכוכביות. (אם צריך סוג עריכה נוספת ללינק - דברו איתי)ולקודולרים שבינינו תוכלו ללמוד בבלוק הפשוט הבא כיצד להסיר תוים מטקסט, וכיצד לבצע הדבקה ללוח.
להורדה:
תיקון קישורי הורדה.apkעל פי הצעתו של @Ykingsmart הגירסה הבאה מסירה גם בנוסף @ - #
כמו כן בקישורי מג'יקוד זה הופך את הלינק להורדה ישירה (ראו בתמונה)
-
@משה-144 אני חושב שאפשר לשדרג את האפליקציה על ידי שתהיה לה גישה ללוח (אאל"ט דורש הרשאה) בכניסה לאפליקציה האפליקציה תשלוף מהלוח את הקישור תערוך אותו ותפתח בדפדפן בלי שום לחצן, בכל מקרה גם עכשיו לא צריך את הלחצן, אפשר לשים את הקוד של הלחצן ב onChange אומנם מי שבטעות ידביק או יכתוב טקסט במקום הקישור זה קצת יהיה לא נוח אבל ברוב הפעמים כשמדביקים את הקישור זה יהיה הרבה יותר נוח שלא יצטרכו ללחוץ על הלחצן