מדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב
- 
לא הבנתי זה מריץ מערכת הפעלה של אנדרואיד על המחשב 
 או שזה רק עדכון לתוכנה שמריצה את האנדרואיד???
- 
@ארי אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: @אביי זה הודעה שאני רואה 
 האם אפשר לעלות לפה את הקבצים החסרים פשוט חסום לי 
- 
@ארי אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: @אביי זה הודעה שאני רואה 
 האם אפשר לעלות לפה את הקבצים החסרים פשוט חסום לי @יוסי-מחשבים עדיין מופיעה לי ההודעה הזאת. 

מה לעשות?
- 
@יוסי-מחשבים עדיין מופיעה לי ההודעה הזאת. 

מה לעשות?@מתושלח אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: @יוסי-מחשבים עדיין מופיעה לי ההודעה הזאת. 

מה לעשות?חילצת את שתי הקבצים לתיקייה בה ממוקם היישום? 
- 
@מתושלח אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: @יוסי-מחשבים עדיין מופיעה לי ההודעה הזאת. 

מה לעשות?חילצת את שתי הקבצים לתיקייה בה ממוקם היישום? @יוסי-מחשבים ברור. 
- 
@יוסי-מחשבים עדיין מופיעה לי ההודעה הזאת. 

מה לעשות?@מתושלח אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: @יוסי-מחשבים עדיין מופיעה לי ההודעה הזאת. 

מה לעשות?צור בתיקייה בה ממוקם היישום רופוס תיקייה בשם rufus_files 
 בתוך התיקייה צור תיקייה בשם syslinux-6.04
 לשם תעביר את שתי הקבצים הנ"ל שחילצת
- 
@מתושלח אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: @יוסי-מחשבים עדיין מופיעה לי ההודעה הזאת. 

מה לעשות?צור בתיקייה בה ממוקם היישום רופוס תיקייה בשם rufus_files 
 בתוך התיקייה צור תיקייה בשם syslinux-6.04
 לשם תעביר את שתי הקבצים הנ"ל שחילצת@יוסי-מחשבים מה פירש תיקיית היישום? 
 הוא יושב אצלי בהורדות.
 ואין שם תיקייה כזאת.
- 
@יוסי-מחשבים מה פירש תיקיית היישום? 
 הוא יושב אצלי בהורדות.
 ואין שם תיקייה כזאת.@מתושלח אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: @יוסי-מחשבים מה פירש תיקיית היישום? 
 הוא יושב אצלי בהורדות.
 ואין שם תיקייה כזאת.אז תוסיף 
- 
@מתושלח אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: @יוסי-מחשבים מה פירש תיקיית היישום? 
 הוא יושב אצלי בהורדות.
 ואין שם תיקייה כזאת.אז תוסיף @יוסי-מחשבים הצליח! 
 תודה רבה!רק אוסיף שצריך להכניס את הקובצים לתיקייה הכי פנימית שם. 
- 
@יוסי-מחשבים הצליח! 
 תודה רבה!רק אוסיף שצריך להכניס את הקובצים לתיקייה הכי פנימית שם. @מתושלח אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: רק אוסיף שצריך להכניס את הקובץ לתיקייה הכי פנימית שם. מה הכוונה הכי פנימית? 
- 
@מתושלח אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: רק אוסיף שצריך להכניס את הקובץ לתיקייה הכי פנימית שם. מה הכוונה הכי פנימית? @יוסי-מחשבים אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: @מתושלח אמר במדריך | הורדת מערכת ההפעלה אנדרואיד למחשב: רק אוסיף שצריך להכניס את הקובץ לתיקייה הכי פנימית שם. מה הכוונה הכי פנימית? כשהכנסתי את הקבצים לתיקייה הנ"ל זה לא עזר, עד שהכנסתי אותם לתיקייה שנוצרה שם בפנים בשם: syslinux-6.03 ובתוכה בתיקייה הנושאת שם של תאריך כלשהו. 
- 
@יוסי-מחשבים @אביי ??????.