בירור | עריכת הבוט לשנות גודל מחיצות
-
לדעתי הבוט שהעלו לפה לגרסת 2.2.1 אינו מתאים לגודל המחיצות האחרות מה שקורה שכל גישה לבוט ולמערכת אינה מתאפשרת בצורה תקינה: לדוג' אם אני מפרמט את המכשיר הבוט מוחק את גודל החיצה שמוכר לו ומוחק גם חלק מהסיסטם מה שגורם למכשיר לבריק רציני.
הוספתי שרטוט לתיאור הבעיה:
שאלתי:
- האם זה נכון?
2.איך מתקנים זאת, ואיך עורכים בוט בצורה מוצלחת?
- האם זה נכון?
-
מצאתי משהו, ולא הבנתי אותו במדויק: https://stackoverflow.com/questions/23974914/boot-img-too-large
-
@אליר325000 תראה זה ברור שאם שינו משהו במחיצות של המכשיר שלך ואתה מגיע עם גרסה אחרת וצורב אותה חלקית (רק בוט או רק סיסטם) זה יגרור לבריק כי הוא לא יושב במקום שלו שמוגדר לו
אבל לא שמעתי על העניין הזה שהבוט חושב שהסיסטם זה חלק מהיוזר דאטא - אני עדיין לא מבין גדול...
תכלס לא שמעתי על זה שא"א לאפס בגרסה 2.2.1 אני זוכר שהיה לי גרסה שבניתי שלא יכולתי לאפס ולא הבנתי למה, אבל לא זכור לי שזה היה 2.2.1 -
@איש-אמת כתב בבירור | עריכת הבוט לשנות גודל מחיצות:
תראה זה ברור שאם שינו משהו במחיצות של המכשיר שלך ואתה מגיע עם גרסה אחרת וצורב אותה חלקית (רק בוט או רק סיסטם) זה יגרור לבריק כי הוא לא יושב במקום שלו שמוגדר לו
כן, אבל גם בצריבה מלאה של ה 2.2.1 שיש פה זה קורה, אבל כנראה זה לא בעיה בבוט אלא בריקברי או בגודל המחיצות המוגדרות, בכ"א תודה על הכל!!!!
-
@toker אני לא יודע על איזה דבר @אליר325000 התכוון
מה שהוא אמר זה נשמע לי כמו איזה הגנה שעשו בעלי הגרסאות על הגרסה שלהם אך מאוד משונה שהבוט היה כאן בכל העסק כי זה החלק הפחות גניב
בכל אופן אני צרבתי בוט אחד על כמה סוגי גרסאות וגדלי מחיצות ויצאתי שלם אבל מה שהוא הזכיר את העניין של הפרמוט זה כן חוויתי שאם הייתי מפרמט זה היה מכניס לבריק..) -
@איש-אמת כתב בבירור | עריכת הבוט לשנות גודל מחיצות:
בכל אופן אני צרבתי בוט אחד על כמה סוגי גרסאות וגדלי מחיצות ויצאתי שלם
אני אסביר שוב:
קח מכשיר QIN 1 חדש ותצרוב עליו את בגרסה החדשה לחלוטין כולל כל המחיצות :
תנסה לאפס:
המכשיר מת....למה לא יודע...
אגב על איזה בוט אתה מדבר???