בקשת מידע | התקנת אוצר החכמה בכמה עמדות (מבוסס כבל רשת)
-
@מישהו12 איזה הגבלות יש לך ?
חסמת משהו עם הרשת כי אני גם משתמש בסרבר והוא הוסיף לי פורט מסוים באבטחת רשת ועבד לי ואז השתנה לי משהו עם הכתובות IP אז זה לא מתעדכן לי ועדיין לא פטרתי את זה אבל בעיקרון זה עובד ממש בסדר
(חוץ מזה למה כזה ישן ? -
@1122קובי כתב בבקשת מידע | התקנת אוצר החכמה בכמה עמדות (מבוסס כבל רשת):
מישהו12 איזה הגבלות יש לך ?
הגבלות GPO על גישה לקבצים וכדומה.
(חוץ מזה למה כזה ישן ?
כי זאת המערכת בישיבה. וממש ממש ממש ממש ממש אין לי כוח לכאב ראש של לעדכן אותה.
-
דווקא העדכונים האחרונים שלהם שיפרו מאד את המהירות, (ושיפר גם משמעותית את האפשרות, להשתמש בשרת בתור עמדה).
אבל אני חסמתי את זה להבא, בחומת אש. כי הם עשו 2-3 עדכונים בחודשיים האחרונים וכל פעם צריך לעבור על כל המחשבים, להוציא מהקפאה ולהתקין. (כולל הפעלה מחדש של המחשב, בערך 3 פעמים, מלבד התקלות שקורות ...)בעקרון מומלץ סוויצ' של ג'יגה ביט. והדרך הסטנדרטית ב גרסאות האחרונות עובד בסדר גמור.
-
@מישהו12 בדקתי עכשיו שוב עם חבר שאחראי על זה ביחד איי והוא טוען שלפי מה שיצא לו זה קשור לCMD ןמתי שהCMD פתוח אז זה עובד
אבל אצלנו זה כותב שהוא מתחבר לרשת מחפש שרת וכו' משהו כזה אז אולי אצלך זה בעיה אחרת
אבל וודאי שאם זה קשור לCMD אז זה ממש מצחיק כי הם היו אמורים לחשוב על זה שאנחנו משתמשים ברשת רק במחשבים חסומים ואולי לבקש מהם שיחפשו לנו פתרון@יהודה-12 כתב בבקשת מידע | התקנת אוצר החכמה בכמה עמדות (מבוסס כבל רשת):
והתמיכה שלהם לא מאד יעילה בנושא ...
אני לא יודע עם מי עבדת אבל יש שמה 2 טכנאים אחד ממש נחמד ועוזר ומסביר הכל ואחד שגם נחמד אבל קצת פחות מסביר והוא גם טיפה איטי ביחס לשני אבל בכללי הם ממש בסדר
-
@מישהו12 בדקתי עכשיו שוב עם חבר שאחראי על זה ביחד איי והוא טוען שלפי מה שיצא לו זה קשור לCMD ןמתי שהCMD פתוח אז זה עובד
אבל אצלנו זה כותב שהוא מתחבר לרשת מחפש שרת וכו' משהו כזה אז אולי אצלך זה בעיה אחרת
אבל וודאי שאם זה קשור לCMD אז זה ממש מצחיק כי הם היו אמורים לחשוב על זה שאנחנו משתמשים ברשת רק במחשבים חסומים ואולי לבקש מהם שיחפשו לנו פתרוןאני באופן כללי פותר בעיות כאלו ע"י הפעלה כמשתמש אחר (שאצלו מאופשר ה CMD)
תבדקו עם זה רלוונטי אצלכםוג"כ אני לא יודע מה רמת ההגבלות שאתה צריכים
אבל תבדקו עם אתם יכולים לחסום CMD, אבל להשאיר עדיין פתוח הרצה של BAT
זה לכאורה אמור לפתור את הבעיה