בקשת מידע | התקנת אוצר החכמה בכמה עמדות (מבוסס כבל רשת)
-
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | התקנת אוצר החכמה בכמה עמדות (מבוסס כבל רשת):
באוצר החכמה לא נותנים תמיכה טכנית לזה?
בעיקרון נותנים ... בעולם המעשה זה יותר מורכב ...
בכל אופן הם נותנים דף הוראות.
השאלה היא לאיזה גירסה,
בגרסאות החדשות זה יותר קל בגרסאות הישנות זה יותר מורכב, והתמיכה שלהם לא מאד יעילה בנושא ... -
@liy כתב בבקשת מידע | התקנת אוצר החכמה בכמה עמדות (מבוסס כבל רשת):
יש לנו רישיון לכמה עמדות אוצר החכמה, יש למישהו ניסיון בהתקנת אוצר החכמה שיש כונן קשיח אחד והוא משתף את התוכנה לכמה עמדות?
יש בכמה ישיבות....
יותר מומלץ פיראטי [אחרי רכישת רשיון כמובן שלא יהיה גזל]
עם מפצלים וכו' השיטה שלהם [נכון ללפני 4 שנים] היה בה המון באגים בהרבה מקומות כבר העדיפו לשים דיסק בכל עמדה מאשר עמדה משותפת עם השיתוף שלהם... -
@liy אנחנו ישיבה ולאחרונה עשינו עמדות רשת היה בזה כמה בעיות שטופלו בעידכון האחרון
ליותר פרטים תפרט שאלות ואני יענה עד כמה שאני יודע
בנוגע ללעשות פירטי אני לא חושב שיש ענין זה לא יותר מידי איטי זה ממש בסדר גמור מבחינת מהירות לי אישית היה תקופה שהיה לי רק מהירות של 100 מגה בייט לשניה ועבד סביר ואח''כ החלפתי למהירות של ג'יג'ה ועבד כמו כונן רגיל שמחובר למחשב
בנוסף לא צריך לשתף את הכונן העדכון האחרון שלהם גורם לזה שיש כתובת אינטרנט שזה בעצם השרת ומשם הוא לוקח את כל הנתונים ממילא אף אחד לא יכול לעשות לך שינויים בכונן (חוץ מזה שאתה יכול לנעול אותו לשינויים וזה עדיין עובד חלק - מניסיון) -
@1122קובי כתב בבקשת מידע | התקנת אוצר החכמה בכמה עמדות (מבוסס כבל רשת):
@liy אנחנו ישיבה ולאחרונה עשינו עמדות רשת היה בזה כמה בעיות שטופלו בעידכון האחרון
מעניין. אני אחראי על זה בישיבה שלי והעדכון האחרון רק גרם לי לבעיות שאני לא יודע כרגע מה לעשות איתם, אבל זה בגלל הגבלות במערכת שלנו, לא בעיה שלהם. בכל מקרה...
בנוסף לא צריך לשתף את הכונן העדכון האחרון שלהם גורם לזה שיש כתובת אינטרנט שזה בעצם השרת ומשם הוא לוקח את כל הנתונים ממילא אף אחד לא יכול לעשות לך שינויים בכונן (חוץ מזה שאתה יכול לנעול אותו לשינויים וזה עדיין עובד חלק - מניסיון)
לא מדוייק. להפך, בעדכון האחרון הם מעבירים משהו כמו 11GB שעד עכשיו היו רק על השרת לכל מחשב בפני עצמו, ועוד חיבור לכונן של התוכנה
-
@מישהו12 אני לא יודע מה אתה מכיר אבל עד העדכון האחרון היית צריך להתקין 12 גיגה בשביל כל משתמש היום אתה מתקין את זה פעם אחת על המחשב וזה מספיק אבל וודאי שצריך משהו על המחשב לא התכוונתי שלא צריך הכלל אלא לא תריך שיתוף מה שלא היה עד העדכון האחרון וזה היה ממש מסבך את הענינים
אבל אם זה עושה לך בעיות בגללהחסימה אולי אני יכול לעזור לך כי אני עשיתי גם את זה -
@מישהו12 איזה הגבלות יש לך ?
חסמת משהו עם הרשת כי אני גם משתמש בסרבר והוא הוסיף לי פורט מסוים באבטחת רשת ועבד לי ואז השתנה לי משהו עם הכתובות IP אז זה לא מתעדכן לי ועדיין לא פטרתי את זה אבל בעיקרון זה עובד ממש בסדר
(חוץ מזה למה כזה ישן ? -
מישהו12 איזה הגבלות יש לך ?
הגבלות GPO על גישה לקבצים וכדומה.
(חוץ מזה למה כזה ישן ?
כי זאת המערכת בישיבה. וממש ממש ממש ממש ממש אין לי כוח לכאב ראש של לעדכן אותה.
-
דווקא העדכונים האחרונים שלהם שיפרו מאד את המהירות, (ושיפר גם משמעותית את האפשרות, להשתמש בשרת בתור עמדה).
אבל אני חסמתי את זה להבא, בחומת אש. כי הם עשו 2-3 עדכונים בחודשיים האחרונים וכל פעם צריך לעבור על כל המחשבים, להוציא מהקפאה ולהתקין. (כולל הפעלה מחדש של המחשב, בערך 3 פעמים, מלבד התקלות שקורות ...)בעקרון מומלץ סוויצ' של ג'יגה ביט. והדרך הסטנדרטית ב גרסאות האחרונות עובד בסדר גמור.
-
@מישהו12 בדקתי עכשיו שוב עם חבר שאחראי על זה ביחד איי והוא טוען שלפי מה שיצא לו זה קשור לCMD ןמתי שהCMD פתוח אז זה עובד
אבל אצלנו זה כותב שהוא מתחבר לרשת מחפש שרת וכו' משהו כזה אז אולי אצלך זה בעיה אחרת
אבל וודאי שאם זה קשור לCMD אז זה ממש מצחיק כי הם היו אמורים לחשוב על זה שאנחנו משתמשים ברשת רק במחשבים חסומים ואולי לבקש מהם שיחפשו לנו פתרון@יהודה-12 כתב בבקשת מידע | התקנת אוצר החכמה בכמה עמדות (מבוסס כבל רשת):
והתמיכה שלהם לא מאד יעילה בנושא ...
אני לא יודע עם מי עבדת אבל יש שמה 2 טכנאים אחד ממש נחמד ועוזר ומסביר הכל ואחד שגם נחמד אבל קצת פחות מסביר והוא גם טיפה איטי ביחס לשני אבל בכללי הם ממש בסדר