משהו מחקתי בMT MANAGER והטלפון לא נדלק!!!!
-
F FSHLOMO מחק נושא זה ב
-
F FSHLOMO שחזר נושא זה ב
-
@yos כתב במשהו מחקתי בMT MANAGER והטלפון לא נדלק!!!!:
@FSHLOMO אין מנוס אלא לצרוב סיסטם
אא"כ יש ריקברי עם גישה לסיסטם, תעתיק את הקובץ מחדש(לא יודע אם קיים, לא התעסקתי עם המכשיר)
בבוליד פרופ אסור לשחק סתם, וודאי שלא למחוק. שינוי קטן שם יכול להשבית את הפון.אז אתה יכול להדריך אותי מה לעשות, ואיפה יש לי את הסיסטם?
תודה רבה
@Ykingsmart -
מה אני עושה יש דרך לעשות משהו הטלפון פשוט עומד כאליו טוען ולא זז וכשאני מכבה נדלק לבד
ניסיתי לעשות את זה
-
@בוחער כתב במשהו מחקתי בMT MANAGER והטלפון לא נדלק!!!!:
@FSHLOMO תנסה לאפס דרך הריקברי אבל כנראה לא יעזור אבל לפעמים כן השאלה מה מחקת בבוליד
נראה לי שמחקתי את זה
מה אני עושה? -
אא"כ יש ריקברי עם גישה לסיסטם, תעתיק את הקובץ מחדש(לא יודע אם קיים, לא התעסקתי עם המכשיר)
בבוליד פרופ אסור לשחק סתם, וודאי שלא למחוק. שינוי קטן שם יכול להשבית את הפון.@yos כתב במשהו מחקתי בMT MANAGER והטלפון לא נדלק!!!!:
בבוליד פרופ אסור לשחק סתם, וודאי שלא למחוק. שינוי קטן שם יכול להשבית את הפון.אז אתה יכול להדריך אותי מה לעשות, ואיפה יש לי את הסיסטם?
תודה רבה
@Ykingsmart -
@yos כתב במשהו מחקתי בMT MANAGER והטלפון לא נדלק!!!!:
תודה רבה
@Ykingsmart -
@FSHLOMO דבר איתי במייל אני יעזור לך.
-
F FSHLOMO סימן נושא זה כשאלה ב
-
F FSHLOMO סימן נושא זה כנפתר ב
-
בבוליד פרופ אסור לשחק סתם, וודאי שלא למחוק. שינוי קטן שם יכול להשבית את הפון.@yos כתב במשהו מחקתי בMT MANAGER והטלפון לא נדלק!!!!:
יש ריקברי עם גישה לסיסטם? אני חיפשתי ולא מצאתי,
אבל מה שהביאו הרוסים ודאי שאין [מניסיון]