בירור | מחפש המלצה על מכשיר "אל פסק" איכותי
-
@אוקיי-נט כתב בבירור | מחפש המלצה על מכשיר "אל פסק" איכותי:
@מטעמים כתב בבירור | מחפש המלצה על מכשיר "אל פסק" איכותי:
מחפש המלצות מבעלי ניסיון (בלבד...)
תודה לעונים!
אתה יכול לפנות אלינו, משווקים רק את הכי טובים.
בגדול אתה צריך דבר ראשון לבדוק איזה גודל אתה רוצה אותו ומה הייעוד,
ואח"כ לבחור אל-פסק עם אחריות ממותג איכותי.נתקלתי בכמה פוסטים שלך שבהם אתה מזכיר את המילים
אלינו, אצלינו וכו.
א יותר נעים כשאתה מדבר בשם עצמך, (לא נשמע לי שכמה כותבים ביחד את הפוסט.)
וגם אם היוזר שלך הוא של חברת? אוקיי נט, עדיין יותר נעים לדעת שזה איש שמדבר ועונה, ולא חברה.
ב אתה לא משאיר אופציות ליצירת קשר...
המייל שלך לא גלוי בפרופיל, ואתה גם לא רושם כתובת או משהו כזה שאפשר למצוא ״אתכם״...לתשומת לבך.
-
@מטעמים שלום וברכה
לי אישית יש נסיון עם אדויס סיפור אישי שלי למי שמשעמם לוהיה לי אל פסק עם אחריות של 3 שנים או שנתיים לא זוכר בדיוק תכלס קניתי אותי באייבורי
ושמה כמובן שאלו אותי על הוואט של הספק כוח של המחשב והוואט של המסך והתאימו לי אל פסק (משתנה כמובן ממחשב למחשב)
אחרי שנשאר שבועיים לאחריות של האל פסק בגלל סיבה כל שהיא
במקום שהספק יחזיק את המחשב והמסך ב "עומס מלא" כ10 דקות הוא הפסיק בקיצור התקלקל
כשהתקשרתי לשירות של אדויס היית "בטוח" שהם ימרחו אותי כמו כל החברות
אבל ממש לא הם הגיעו אליי עד לבית לקחו ממני תיאמו איתי מועד להחזרה והביאו לי אחר חדש בחינם
זה היה לפני חצי שנה כרגע זה עובד פצצה אני עד היום בהלם מזה,אני טיפוס שאיבד אמון בכל סוגי החברות של פלאפון חשמל מים גז ודלק וביוב
אני היית טיפוס שבטוח שכולם רוצה לגנוב ממנו עד שהמקרה הזה תפס אותי
הם לא משלמים לי על הפוסט הזה אוקיי אם צוות פיקוח רוצה הם יכולים לאמת את הסיפור שלי במייל
אני לא יפרסם אותו כאן כי אני לא מעוניין בהטרדות כמובןאז אני בהחלט ממליץ רק על אדויס גם איכות וגם שירות וכמובן גם על אייבורי שהיה להם משהו שהתאים לי בדיוק
-
@ידיד כתב בבירור | מחפש המלצה על מכשיר "אל פסק" איכותי:
@MGM-IVR כתב בבירור | מחפש המלצה על מכשיר "אל פסק" איכותי:
ואתה גם לא רושם כתובת
גגלהו ותגלהו
אם הוא בעל עסק שרוצה שיקנו אצלו, אני לא אמור לחפשהו.
במיוחד שיש פה אנשים עם נטפרי שאין להם גגלהו כל כך.
יותר פשוט ונכון לשים כתובת אתר בפרופיל, עם פלאפון, או מיקום, או מייל וכו -
@הכל-מלמעלה-0 כתב בבירור | מחפש המלצה על מכשיר "אל פסק" איכותי:
@מטעמים מותר לשאול לאיזה מטרה ? 🧐
לצורך מחשב נייח, הממוקם במשרד שבו מדי יש נפילות חשמל פה ושם.
אין לי עניין גם בגיבוי למסך, רק למחשב עצמו שלא יתכבה עד לחזרה של רשת החשמל. כמה דקות וזהו.חשוב לי גם שזה יהיה מוצר של "התקן ושכח" לא משהו שדורש תחזוקה מדי פעם או עדכוני תוכנה וכל הבלאגן מסביב. בקיצור, משהו שישרת אותי ולא ושאני ישרת אותו.
לא אכפת לי לשלם אפילו הרבה, אני פשוט מחפש המלצה על מוצר איכותי.@אשר תודה על המידע. עוזר לי מאוד.
יש דרך טכנית לדעת כמה וואט צורך המחשב? או שצרך פיזית לפתוח את המארז ולבדוק כמה וואט רשום על הספק כח? -
יש דרך טכנית לדעת כמה וואט צורך המחשב? או שצרך פיזית לפתוח את המארז ולבדוק כמה וואט רשום על הספק כח?
לא מבין בזה יתכן שכן
אבל אם מדובר (מה שכתבת לפני שערכת)
על המחשב ללא המסך כמעט כל הדגמים מתאימים כולל הזולים ביותר
רק באופן אישי המלצתי על ADVISE כי גם נהניתי אישית וגם שמעתי שהם בין הטובים בתחום
אני לא מבין גדול נראה לי שהמחשב רגיל לבד לא יותר מ 500 וואט אבל אם כבר משקיעים בזה אפילו רק 300-500 ש"ח כדאי קצת לבדוק שגם
המסך יהיה מחובר ואפילו יש לפעמים קומבינות לחבר את הנתב ואת המדפסת רק שאז במקום עומס מלא של 10 דקות זה יהיה פחות אבל זה טוב
כי אם אתה באמצע אתר/ הדפסה את שומר מדפיס וסוגר / שומר כרטיסיה וסוגר את המחשב באופן יזום זה פשוט וקלקישור לדוגמה בלבד ללא אחריות אני ממליץ שתלך לשם פיזית אני לא מבין בדגמים שם
-
חשוב לי גם שזה יהיה מוצר של "התקן ושכח" לא משהו שדורש תחזוקה מדי פעם
עד כמה שידוע לי לא קיים עדיין דבר כזה
-
@משחזר-מידע כתב בבירור | מחפש המלצה על מכשיר "אל פסק" איכותי:
עד כמה שידוע לי לא קיים עדיין דבר כזה
השאלה לכמה זמן אתה רוצה לשכוח,
אני יכול לתת לך המלצה ש[אולי היא גם תהיה יקרה (וגדולה) מאוד, אבל היא גם-] יכולה להחזיק לך לפחות 5 שנים בשקט מוחלט -
@הרב-משה כתב בבירור | מחפש המלצה על מכשיר "אל פסק" איכותי:
אבל היא גם-] יכולה להחזיק לך לפחות 5 שנים בשקט מוחלט
אין לי מושג למה צטטת אותי
אבל גם 5 שנים (מצברים לרכב?) זה עדיין לא "התקן ושכח" -
ובכן, מה ההמלצה?
כל עוד שלא קיים את מה שאתה רוצה
איך תרצה המלצה
אין אפשרות להמליץ לך על משו שלא קיים Sorry -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!