בירור | עריכת apk | הוספת layout לשפה מסוימת
-
@mefateach כתב בבירור | הוספת תתי מחלקות ב layout בעורך מתקדם:
אתה רוצה להוסיף רק קובץ xml
אני רוצה לעשות עריכה של אפליקציה קיימת ברמת ה סטרינג של xml בתיקיית layout
אאל"ט אפשר להוסיף -iw
גם לי נראה וכנראה זה נכון כי ראיתי אפליקציה שככה עובדת,
השאלה שלי היא הוספה של הנ"ל דרך עורך מתקדם שמשום מה לא מתווסף לי גם אחרי קימפול -
@mefateach אני יגיד לך מה אני מתכנן
יש לי רום מקוסטם שלי לאיזה מכשיר ואני רוצה לחסום אותו להתקנות, יש לי כל מיני דרכים לחסום אבל אחת מהם קרצה לי כי זה ממש קצת עבודה וזה תואם לדרישות הלקוח שלי
הוא רוצה שיהיה לו קוד או מצב מסוים שבו הוא יוכל להתקין אפליקציות
אז מה שחשבתי זה לחסום לחיצה על הכפתור התקן ב xml שנמצא ב layout ואז אני ייקח את ה xml המקורי וישים אותו בתיקייה של פרסית וככה כשהוא ירצה להתקין אפליקציה כל מה שהוא יצטרך לעשות זה להעביר לפרסית ולהתקין ללא כל בעיה
(ואגב אם יהיה קשה לו עם הפרסית אז אנחנו בכל אופן יכולים להכניס סטרינגים של עברית בתיקייה הזאת... ) -
@איש-אמת כתב בבירור | עריכת apk | הוספת layout לשפה מסוימת:
אז מה שחשבתי זה לחסום לחיצה על הכפתור התקן ב xml שנמצא ב layout ואז אני ייקח את ה xml המקורי וישים אותו בתיקייה של פרסית וככה כשהוא ירצה להתקין אפליקציה כל מה שהוא יצטרך לעשות זה להעביר לפרסית ולהתקין ללא כל בעיה
חושב שזה רעיון מעולה. רק כדאי להסיר את השפה הפרסית מהתפריט בחירה, ושקוד מסויים ישנה את השפות.
בכל אופן, פתחתי מעט אפליקציות, אאל״ט זה אכן עם iw כמו ש @mefateach כתב
-
@Ykingsmart הבעיה שיש לי רק את השפת ברירת מחדל ואני לא מצליח להוסיף עוד שפה דרך עורך mt
איך אתה הוספת? -
תודה רבה ל @Ykingsmart שעזר לי בפרטי להבין מה הייתה הבעיה
ואני יפרט אותה לבאים אחרי בפלטפורמת MT..
כשאני הוספתי שפה עד עכשיו אז הוספתי מחלקה רוסית (בקובץ הצהוב) והוספתי בתוכה נתיבים ל xml
ואז הוספתי תיקייה רוסית (לפני קימפול) עם ה xml שלקחתי מהתיקייה המקורית
מה שלא שמתי לב זה שבמחלקה החדשה שפתחתי לא שמתי את הנתיבים ל xml של התיקייה הרוסית אלא את של המקורי לכן הוא שאב את הנתונים עד עכשיו מהמקורי..
וכן תודה למי שרצה לעזור לי כאן -
-
-
@mefateach זה מה שהוא עשה.