מדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה
-
@es0583292679 לעצם הנושא
יש לחלק בין מוצרים בעלי חכמה בייצור כגון דיסק און קי - כוננים - מחשבים - פלאפונים ועוד הרבה מהסוג הזה
שזה בדרך כלל לא משתלם לקנות מחול כי זה זיוף או מוצר נחות מאד (להוצי מחברה סינית שקונים מהחנות של החברה שאז זה האיכות של החברה הסינית לדוגמא שיאומי huawei וכד')
לבין מוצרים רגילים כגון סכינים יצירות חלקי מכנים של רכב מפצלים ועוד הרבה דברים שאין בהם חכמה מיוחדת בייצור אלא ס"ה העתקהפשוטה וכד'
שאז זה מאד משתלם לקנות משם כי זה עולה שקלים בודדים בדרך כלל מול עשרות ומאות שקלים בארץלא היה לי פנאי לנסח את ההבדלים טוב אולם אני מקווה שאני מובן
דוגמא לאתר שנותן הרבה דילים טובים לאתרים הסיניים https://ali-buy.com/
אני לא בא להמליץ על האתר או לא להמליץ
אלא אני מביא להראות איזה סוג מוצרים מומלץ לקנות (שימו לב שכל המוצרים החכמים הם תמיד ממותגים מוכרים ולא עלומים ובדרך כלל מהחנות המקורית) -
@EBA כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
הנה אחת הדוגמאות ההזויות לעקיצה של אליאקספרס...
המוצר הזה, נראה שווה בטירוף, לא?
בוא נראה מי עולה על העקיצה...שלא הזמינו שם 1264
-
@ראובן-שבתי לא....
שזה לא הסט המדהים שרואים בתמונה, אלא....
תמונה!!!! של הסט הזה... -
@ראובן-שבתי לא....
שזה לא הסט המדהים שרואים בתמונה, אלא....
תמונה!!!! של הסט הזה...אויש זה רשום שחור על גבי לבן
חשבתי משהו בנוסף
בתגובה הבודדת שיש שם רשום שזה רק תמונה
אני הלכתי הלאה שאין מצב שקנו כל כך הרבה ורק אחד התלונן
בפרט שמנסיון רבע מהאנשים כמעט מדרגים
ושם רק אחד אין מצב שקנו כל כך הרב אנשים -
@EBA זה עוד יותר טוב
טקסט קישור
שים לב שזה חנות שפתוחה חודש
הכל שם שקר אמיתי
בחודש לא צוברים כל כך הרבה קניות של השטות הזאת
ולא צוברים כזה מוניטין רע בלי שאנשים ירשמו משהו רע
קיצור הכל שם פשוט שקר אדיר -
@EBA תותח!!!! אהבתי בטירוף!!!!
אבל איך יש לו 1268 הזמנות?
כמה מדבקות הוא מכר? -
@aharontz כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
תותח!!!! אהבתי בטירוף!!!!
אבל איך יש לו 1268 הזמנות?
כמה מדבקות הוא מכר?@ראובן-שבתי כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
שים לב שזה חנות שפתוחה חודש
הכל שם שקר אמיתי
בחודש לא צוברים כל כך הרבה קניות של השטות הזאת
ולא צוברים כזה מוניטין רע בלי שאנשים ירשמו משהו רע
קיצור הכל שם פשוט שקר אדיר -
@ראובן-שבתי
אגב, באמזון אין רמאיות? -
@שמואל-8 כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
@ראובן-שבתי
אגב, באמזון אין רמאיות?- ביחס אפסי לעומת אליאקספרס
- גם אם קורית רמאות מסירים אותה מיידית.
- במידה והיית קרבן לרמאות תזוכה בצורה מלאה ובלי וויכוח.
-
@ראובן-שבתי
אגב, באמזון אין רמאיות?ממש ממש לא , אני מכיר המערכת מהצד השני של המתרס ואני יודע להגיד לך שהנהלים שמה מאוד מאוד קפדניים
זה לא חברה סינית ה9 מאוד שומרים על אמינות ושירות -
@ראובן-שבתי כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
הנה אחת הדוגמאות ההזויות לעקיצה של אליאקספרס...
המוצר הזה, נראה שווה בטירוף, לא?
בוא נראה מי עולה על העקיצה...שלא הזמינו שם 1264
אגב עדכון
זה כבר אוחז ב 3067 קונים
חבורת גנבים........
ועוד יש להם 1698 עוקבים.... -
@ראובן-שבתי
אגב, באמזון אין רמאיות?הזמנתי באמזון, כמה פעמים, תמיד הגיע כמו שצריך.
וכשרציתי זיכוי על מוצר לא מתאים/פגום, שלחתי בחזרה וקיבלתי זיכוי מלא כולל זיכוי על עלות המשלוח בחזרה.קרה לי קטע מוזר עם אמזון, אולי קרה למישהו ויאיר את עיני, הזמנתי מחשבים כמה פעמים, ובכל הפעמים המשלוח התעכב עד שקיבלתי החזר כספי, וזהו. לא הצלחתי להזמין מהם מחשב (אולי הדירוג שלי נמוך אצלם, לא יודע).
-
@es0583292679 כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
זהירות עם חברת 'צ'יטה משלוחים'! עשקו אותי וגנבו אותי כמה פעמים, ואין להם שירות לקוחות טלפוני...
דווקא החברה הכי יעילה במשלוחים לארץ, ויש להם שירות דרך צ'אט, אתה נכנס למעקב משלוחים, ועל המשלוח עצמו יש ך אופציה "פתיחת קריאה" ושם אתה מקבל תגובה תוך זמן קצר.
-
@es0583292679 כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
לכל מי שהתעניין בקשר לצ'יטה:
אמת שעד לאחרונה הכל היה כשורה, אך לאחרונה שלחו כמה משלוחים למקומות נידחים, ועוד ביקשו אימות בSMS, והטלפון כשר אז לא יכולתי לקבל את החבילה.
סיפור מצחיק ומבכיא שקרה לי איתם ממש לפני כמה שבועות... שלחו לי משלוח לתוך כפר ערבי... אני לא מגזים! דברים כהווייתם! לא היתה לי ברירה, לקחתי נהג ספיישל מפתח לפתח בכסף מלא, וכשהגעתי לשם עשו לי בעיות, ולא נתנו לי לקחת את המשלוח בגלל שלא היה לי אימות בSMS, אז הלכתי בפחי נפש, ניסיתי בכל דרך שהיא ליצור קשר עם החברה - ואין! לא נמצא דרך בעולם!
לאחר כמה ימים קיבלתי הודעה למייל: "החבילה שלך נמסרה עם אישור חתימה" [!] כלומר, מישהו חתם ולקח את החבילה לעצמו... אין עם מי לדבר...לכל המסנגרים למיניהם: רק תדעו שמהניסיון שלי בתקופה האחרונה היה לי איתם כמה בעיות כאלה, חוץ מהסיפור המזויע והנורא הנ"ל, ועד היום לא מצאתי שום טלפון שאפשר להתלונן או לשאול שאלה או משהו.
לי היה מקרה כזה, שלחתי פנייה לצ'יטה, והם תוך יומיים (!) העבירו את המשלוח לנקודה יותר נעימה...
-
@A0533057932 זה מוזר מה שאתה אומר כי כשלקוח מקבל את המשלוח הוא צריך לאשר אצלו במכשיר את קבלת המוצר
ככה שאני לא מבין איך שליח יכול לעקוץ