מדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה
-
@אלף-שין כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
@מיישה
נכון ממש כך.......
וזה הבעיה הכי גדולה באלי אקספרס,
מאד קשה להשוות כך מחירים.לכן, כשאני מחפש משהו, ורואה שיש יותר מידיי מהדבר הזה, אני עושה מחיר מינימום, ואז זה מוריד את כל ההטעיות...
-
-
@הכל-מלמעלה כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
סינון ראשוני תתקינו את התוסף הזה
וואו!
תוסף מדהים!!! -
@מיישה כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
חשוב מאוד מאוד!!!
מניסיון מר, כל מחלוקת שתפתח על דברים שאינם פיזיים, כגון עניין זיכרון, מהירות מעבד, אנדרואיד 2 במקום 12 וכדו'
ייתקלו בחוסר הבנה מוחלט, ובדחיית טענותיך ע"י הנהלת עליאקספרס!!!
הם רוצים לראות את הבעיה בעיניים!
פיתרון פשוט למקרים אלו הוא למצוא/לייצר בעיה פיזית הנראית לעין בלי שום מאמץ!
והמבין יבין...לא נכון. הם רוצים הוכחה, רק תביא!
הנה, קניתי עכשיו מיקרו SD ב4 דולר, 500 גיגה.
ברגע שקיבלתי, הרצתי תוכנה לבדיקת תקינות כוננים שהובאה כאן בפורום, וגיליתי שיש רק 25 גיגה.
העלתי צילום מסך למחלוקת בעלי אקספרס, והם הודיעו שאני צודק (אחרי שהמוכר הודיע "שכל המוצרים עוברים בדיקת איכות, ואם אני רוצה את הכסף שאשלח את המוצר בחזרה..."), וקיבלתי את הכסף חזרה. -
@י-פל כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
חשוב מאוד מאוד!!!
מניסיון מר, כל מחלוקת שתפתח על דברים שאינם פיזיים, כגון עניין זיכרון, מהירות מעבד, אנדרואיד 2 במקום 12 וכדו'
ייתקלו בחוסר הבנה מוחלט, ובדחיית טענותיך ע"י הנהלת עליאקספרס!!!
הם רוצים לראות את הבעיה בעיניים!
פיתרון פשוט למקרים אלו הוא למצוא/לייצר בעיה פיזית הנראית לעין בלי שום מאמץ!
והמבין יבין...לא נכון. הם רוצים הוכחה, רק תביא!
הנה, קניתי עכשיו מיקרו SD ב4 דולר, 500 גיגה.
ברגע שקיבלתי, הרצתי תוכנה לבדיקת תקינות כוננים שהובאה כאן בפורום, וגיליתי שיש רק 25 גיגה.
העלתי צילום מסך למחלוקת בעלי אקספרס, והם הודיעו שאני צודק (אחרי שהמוכר הודיע "שכל המוצרים עוברים בדיקת איכות, ואם אני רוצה את הכסף שאשלח את המוצר בחזרה..."), וקיבלתי את הכסף חזרה.בשונה ממך, אני הזמנתי מכשיר שהיה כתוב עליו שהוא אנדרואיד 11,
קיבלתי את המכשיר, ואחרי שבריר שנייה הבנתי שהוא אנדרואיד 4,
אבל בהגדרות מערכת כתוב אנדרואיד 11, הפכתי את עליאקספרס, שירות לקוחות, מה לא?
ולא קיבלתי החזר, ואני לא איזה תמים שלא יודע להתעסק בזה... -
@י-פל כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
ולא קיבלתי החזר, ואני לא איזה תמים שלא יודע להתעסק בזה...
ואני כן תמים, אבל כנראה לא העלת תמונה או משהו. ואלי אני טועה והיה לי ס"ד?
הנה התמונה:
אתה ממש תרתי דסתרי, מבין שאני לא תמים, אבל טוען שלא העליתי תמונה?!?!
לא להעלות תמונה זה אפילו לא תמים, זה טיפש... -
@YOLEVI כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
@מיישה שאלתי הייתה איך מבטלים בויזה שדוברה פה שאפשר לבטל בה עיסקאות
נ.ב. אם אני פותח מחלוקת זה בפייפאל כברלא ממש הבנתי אותך...
אתה רוצה לפתוח מחלוקת?
אם תוכל לפרט מה הבעיה, אוכל בלי נדר להדריך אותך מה לטעון באופן שוודאי תקבל החזר בס"ד. -
@מיישה אמרו פה לעיל שיש ויזה מסוימת שאפשר לבטל בה עיסקאות לאחר שנעשו ומומלץ להשתמש בה באלי אקספרס
על הויזה שאלתי כיצד ניתן לבטל וכו'בוויזה זה לא כמו פייפאל שיש אחריות.
@מיישה אגב קניתי 3 דיסק און קי זולים משני חנויות והם איטיים רצח
מה אתה ממליץ לכתוב במחלוקת?זהו, זה דבר שאם תפתח מחלוקת עליו, מובטחך שידחו את טענותיך.
יש כאן את הרב @י-פל שטוען שהוא הריץ תוכנה לבדיקת תקינות כוננים, וזה העלה לו שחסר בזיכרון, ועל כך קיבל החזר, אולי תנסה את זה?
אבל צריך לחשוב על עוד אפשרות... -
@klopkk כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
נראה לי שפייפאל זה הפתרון הכי טוב שיש גם מאובטח וגם אחריות וגם שירות לקוחות בעברית
ובקיצור שווהדווקא לי פרצו לחשבון פייפל ולא לאלי, למרות שהשתמשתי הרבה יותר בלי פייפל.
-
-
לאחרונה מצאתי אתר ש"מרגיע" ואומר שכל הנושא של "חנויות ללא חוות דעת" זה בסדר גמור ואין בזה שום בעיה, כתבו איזו תיאוריה שכל כמה זמן מרעננים את כל אלי אקספרס וכל החוות דעת נמחקים.
אני לא נכנס לעצם הענין, שמתי לב שיש דברים תמוהים בהיעדרות חוות דעת, יכול להיות, אולי בגלל הממשק החדש?! מי יודע? ה' יודע.
אך אכתוב את ההתרשמות שלי מהתופעה הזו, ולמה יש כאן סיכון ברור - גם אם התיאוריה הזו נכונה!
הרבה מהחנויות ללא חוות דעת, אלו חנויות שהבעלים נפל בהן וניסה את מזלו מחדש בפתיחה מאולצת של חנות חדשה, עקב הכפשות של חוות דעת שמזיקות את פרנסתו, למעט אחוז קטן מאד של מוכרים חדשים אמיתיים.
לצערי התופעה הזו מסתובבת באל אקספרס כמו לחם וחלב, הפשע והרמאות שם חוגגים מאד! אחוז גבוה מאד של חנויות באלי אקספרס בכלל לא קיימות, חלקם מתבססות על חנויות אחרות בתוספת קרדיט, וחלקם רק גובות תשלום, וחלקם שולחות משהו חלקי או מזויף, ורק חלק מסוים מנהל שיווק רציף ואמיתי של חנות רגילה.
חוות הדעת נותנים לאנשים מעט אינדיקציה, והן הכרחיות מאד ללקוחות האתר ונותנות חוויית שימוש כמה רמות למעלה, ואין שום הגיון בעולם שיעשו "ריענון" וימחקו את זה, זה קצת מתמיה מבחינה לוגית! זה לא לוקח שום כמעט מקום באחסון כי זה טקסט, וזה נותן לציבור את האפשרות להכיר מעט את החנויות לפני הקנייה ואם הם רמאים להתרחק מהם, וממילא זה מוסיף לחווית השימוש באתר, וכן הרי עינינו הרואות שיש הרבה חנויות נורמליות שמתנהלות שנים רבות עם חוות רבות מאד.
אני חוזר, יתכן ויש מחיקות, אך אנו צריכים להזהר ממי שאין לו חוות דעת, כי יש בכל זאת סיכוי שהוא רמאי, וחוץ מזה , נניח שימחקו לחנות גדולה את חוות בדעת, סביר להניח שתוך תקופה קצרה הם יתחילו לחזור, אז בכל זאת יש כאן תמיד בחינה של שפני ניסיון, תנו לותיקים/לתמימים להכין לכם חוות דעת חדשות, (או שאתם בעצמכם הותיקים של החנות הספציפית הזו), ואל תהיו שפני ניסיון.
אני כותב מתוך ניסיון של שנים רבות! הזמנתי כבר מי יודע כמה פעמים, אולי מאות! ואני מזמין כל הזמן, וב"ה כבר יצרתי מגעים שם עם כמה ספקים קבועים שהאיכות של המוצרים והשירות שלהם היו למופת, והתחלתי להזמין מהם בכמויות באופן קבוע.
וממילא, לצערי לא מעט פעמים נפלתי, בעיקר בהתחלה, עד שלמדתי את הכללים שכתבתי בהתחלה, וכעת כאן, וכן אני רואה זאת במבט לאחור, שבאמת החנויות שרימו אותי - לרוב - אלו חנויות חדשות או ללא חוות דעת.
ראו הוזהרתם, חבל על הכסף והציפיות שלכם, חבל על שתשלמו לאיזה גוי שמן אפילו 5 שקל! ותחכו חדש ותתאכזבו... לא מגיע לכם הצער הזה!
כמעט הייתי אומר שבעלי האתר ההוא יש להם קנוניא עם אלי אקספרס... אך יותר נראה לי שזה מגיע מהתיימרות וטפשות של קונספירציות דמיוניות של מישהו שחיפש מה לכתוב, שלחתי מישהו שיכתוב שם תגובה על כך ע"מ לפקוח לאנשים את העינים לבל יתפתו וינזקו חלילה, אך הם מחקו את מה שכתבתי ולא שינו כלום מתיאוריית הורדים הנ"ל... אני מאמין שימחקו שוב מן הסתם, אז החלטתי לשבת כמה דקות ולכתוב על כך תגובה נורמלית בעצמי וכאן.
מי שרוצה ללמוד על בשרו שימשיך לדמיין לעצמו תיאוריות דמיוניות שהפושעים של אלי אקספרס רק טיבלו במקוה את החנות שלהם, ואוטוטו חוות הדעת השמות והעסיסיות יחזרו... אך מי שרוצה להציל את כספו ואת עצמו מעגמת נפש צפיות ותקוות שוא - שישמע להגיון.
לא הייתי רוצה לפרסם זאת, אך אין לי ברירה, המטרה שלי להציל כמה שיותר יהודים, לכן מקוני שיתקנו את זה באתר ההוא ולא אזדקק לפרסם את הקישור, אני מצטער מאד! אך בכל פעם שאני שומע שסידרו יהודי באלי אקספרס אני מצטער ומתרגז מאד, ולא אוכל לתמוך ברמאויות או בתומכי רמאויות ליהודים חלילה.
אני חוזר ואומר, אני לא נכנס לעצם הויכוח האם מוחקים חוות דעת או לא, יכול להיות, ראיתי דברים מוזרים כאלה שחנות נפתחה לפני זמן רב ואין חוות דעת וזה מפליא ביותר! אך באתי לומר משהו אחר, באתי לומר שיש סיכון בכך, ולא להתקרב לשום חנות ללא חוות דעת! לא משנה אם יש אחוז מסוים שזה בסדר, יש גם אחוז יפה מאד שזה לא בסדר!
שוב פעם, אני לא נכנס בכלל לסיבה של חוסר חוות הדעת, אני יודע רק לברוח ממי שאין לו חוות דעת כי יש לו סיכון! זה הכל.
ההתנגדות שלי הוא על ההתעלמות המוחלטת והתליה על התיאוריה הזו של מחיקת חוות הדעת ואז להניח את המעות על קרן הצבי שאולי הוא לא קרן הצבי בגלל תיאוריה גחמית שאולי היא נכונה, אולי, אבל זה לא נפק"מ לסיכון שקיים בכל מקרה גם אם התיאוריה נכונה.
מקוה שכרגע הייתי מספיק מובן במטרה של המאמר הזה.
עריכה:
אני מעלה צילום מסך ששלחתי לבעלי האתר, כל מה שאני מבקש הוא לא לקחת סיכון בשביל אחרים בלי להודיע להם את הסיכון, נראה לי לגיטימי לגמרי! מי שחולק עלי - זכותו המליאה.
-
@es0583292679 כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
אך בכל פעם שאני שומע שסידרו יהודי באלי אקספרס אני מצטער ומתרגז מאד, ולא אוכל לתמוך ברמאויות או בתומכי רמאויות ליהודים חלילה.
וואו כמה רגש
כמה עול על הכתפים שלך
בוא לא נסחף קלטנו את הקטע
לא קרה כלום עם מישהו הימר על מוצר ב5 שקל והוא הפסיד אותו
אנשים נהנים מזה אנשים לוקחים את זה בחשבון