בקשת מידע | משלוח מתעכב והודעה לא ברורה מעליאקספרס
-
שלום לכולם הזמנתי שני מוצרים מעלי מתאם למחשב, ומטען חזק בשני הזמנות נפרדות ובהבדל של כמה ימים
מוצר אחד עלה 47 דולר והשני 32 דולר
כתבו שזמן ההספקה יהיה בתחילת ינואר (עוד שבוע+-)
קיבלתי ביומיים האחרונים שני מיילים מעלי שבנושא כתוב שההזמנה מתעכבת בגלל בעיות מכס
ואז בפירוט כתוב בהודעה שיכול להיות שזה בגלל מכס ויכול להיות סיבות אחרות
הודעה על חריגה במשלוח
זה נוסח ההודעה
היי ***
הזמנה ****** שלך מתעכבת באופן זמני בשל נסיבות בלתי צפויות. יכולות להיות כמה סיבות לעיכוב: שחרור מהמכס, חלוקה, בעיות לוגיסטיקה וכדומה. AliExpress עובדת באופן צמוד עם השותפים הלוגיסטיים כדי להבטיח שחבילות יגיעו בזמן, וחריגה במשלוח אין משמעותה בהכרח שהחבילה תגיע באיחור. באפשרותך להקיש למטה כדי לראות פרטים נוספים בנוגע להזמנה.
מעקב אחר ההזמנה
יש שאלות? בקרו במרכז העזרה שלנו.מה אני צריך לעשות כדי לדעת מה הבעיה האמיתית?
תודה רבה -
@קינג-קומפיוטר הסתכלת במעקב?
-
@giter-yid כן, ולא הצלחתי לקבל משם מידע ברור
-
@קינג-קומפיוטר איפה ניסית לעקוב. יש באתר של אליאקספרס, ואז יש בעוד אתרים כמו zippy ועוד (למשל אם אתה יודע איזה חברה לקחת את המשלוח), ששם לפעמים יש יותר פרטים.
-
@giter-yid הדבר היחיד שמופיע באתר של עלי זה נסיון מסירה לא צלח והפניה לדואר ישראל
-
@קינג-קומפיוטר תתקשר לדואר ישראל לדעתי הכי טוב.
-
@קינג-קומפיוטר תנסה דרך האתר שהבאתי כאן מקווה שיעזור!
-
בדקתי שוב באתר של דואר ישראל זה התעדכן היום לכתובת מסויימת
לא צלחתי להבין עדיין את הקטע שלהם שהם משאירים הודעה ללקוח ואני לא מקבל מייל ואפילו לא SMS
אני ילך לחנות ויבדוק אם זה הגיע
תודה רבה לכולם -
@קינג-קומפיוטר ברוך הבא למאוכזבי הדואר
-
תודה לכולם הלכתי לנקודת האיסוף שהיה כתוב והמוצרים היה שם
תודה רבה רבה -
-
-
@עזיז כתב בבקשת מידע | משלוח מתעכב והודעה לא ברורה מעליאקספרס:
אני נתקלתי באותה בעיה בדיוק עם חבילה שהזמתי לפני 2-3 חודשים
השאלה שלי אם לפתוח מחלוקת ? אם זה יועיל? איך זה עובד? אשמח לעצה מניסיונכם!אם עבר הזמן של הגנת הלקוח שזה אומר שזה המקסימום זמן שהם מתחיביים שזה יגיע,
אז תפתח מחלוקת זה קל! אתה פןתח בוחר את הסיבות שלא הגיע/אין מעקב וזהו!!! -
@שוקי-סגל
תודה
יש לי 75 יום להגנת לוקח ועברו "רק" 64 יום מההזמנה (עכשיו ראיתי)
כלומר שאני יכול לפתוח מחלוקת השאלה שלי כיון שהצלחתי להכנס למעקב וראיתי שהגיע לנקודת מסירה מסוימת (די רחוקה) לפני 20 ומשהו יום כבר (ככה רשום) אבל לא הגיע לנו כלום לדואר!!!
לפנות לדואר ישראל
או לפתוח מחלוקת (באתר מעקב רשום שיחוזר לשולח) -
@עזיז כתב בבקשת מידע | משלוח מתעכב והודעה לא ברורה מעליאקספרס:
@שוקי-סגל
תודה
יש לי 75 יום להגנת לוקח ועברו "רק" 64 יום מההזמנה (עכשיו ראיתי)
כלומר שאני יכול לפתוח מחלוקת השאלה שלי כיון שהצלחתי להכנס למעקב וראיתי שהגיע לנקודת מסירה מסוימת (די רחוקה) לפני 20 ומשהו יום כבר (ככה רשום) אבל לא הגיע לנו כלום לדואר!!!
לפנות לדואר ישראל
או לפתוח מחלוקת (באתר מעקב רשום שיחוזר לשולח)אם המוצר הוחזר לשולח, אתה פותח סכסוך, ומציין שהמוצר הוחזר לשולח, אם המוצר עדיין כאן, אין לך אף דרך להוציא החזר מעליאקספרס!
נקוט האי כללא בידך, כל שהמוצר ע"י כל פעולה שלך, כולל תשלום מס/נסיעה לאילת/טיסה לחלל/ וכדו' היא המונעת את הגעת דבר הדואר אליך----הפסדת!
אם כל פעולה שלך לא תעזור לקבל את דבר הדואר, כגון הוחזר לשולח/לא הגיע לארץ/אחד העובדים בדואר חמד את חפציך לעצמו/וכדו'---תקבל החזר!