באג | הצילו הנגן לא מתקין אפליקציות
-
@שוקי-סגל כתב בבאג | הצילו הנגן לא מתקין אפליקציות:
@החפץ-בעילום-שם-0 יש לך רוט????
התקנתי קינגו רוט ואחרי כמה זמן זה כתב NO ROOT ועד עכשיו זה נישאר ככה
וגם אחרי זה הצלחתי להתקין אפליקציות -
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבאג | הצילו הנגן לא מתקין אפליקציות:
@צדיק-0
זה עזר לאפליקציה אחת
ואז ניסיתי להתקין עוד משהו - וניתקע והפעלתי מחדש שוב...על פי רוב זה אפליקציות מסוימות שתוקעות את המתקין החבילה תנסה לחשוב איזה אפליקציות התקנת לאחרונה ולבדוק אם זה עזר
-
@החפץ-בעילום-שם-0 האם אפשר להתקין עוד אפליקציות
-
@החפץ-בעילום-שם-0 אם יש לך עורך APK תמחק אותו כי לי הוא עשה פעם בעיה בהתקנת אפליקציות.
-
@החפץ-בעילום-שם-0 אם יש לך עורך APK תמחק אותו כי לי הוא עשה פעם בעיה בהתקנת אפליקציות.
אין לי
-
@החפץ-בעילום-שם-0 תנסה לגבות את המתקין חבילה ואח''כ להתקין על המתקין הקיים או למחוק נתונים של המתקין חבילה אם אפשר. תעדכן!!!
-
@החפץ-בעילום-שם-0 תנסה לגבות את המתקין חבילה ואח''כ להתקין על המתקין הקיים או למחוק נתונים של המתקין חבילה אם אפשר. תעדכן!!!
לא הצלחתי להתקין עוד פעם את מתקין החבילה, אבל מחקתי קבצים שמורים - ולא עזר
-
@החפץ-בעילום-שם-0 תעשה רוט ותתקין עם סייר ES
-
@החפץ-בעילום-שם-0 יכול להיות שאין לך מספיק מקום??!!
-
@החפץ-בעילום-שם-0 תבדוק אם יש לך אפליקציה חיצונית של תאורת לילה - twilight - זה משבש הרבה פעמים את מתקין החבילה
-
זה כותב לך "לצערנו פעולת מתקין החבילה הופסקה"?
כי אם כן, גם לי פעם היה את הבעיה הזאת ועשיתי איפוס וחזר לעבוד רגיל! -
@צצצצצ כתב בבאג | הצילו הנגן לא מתקין אפליקציות:
@החפץ-בעילום-שם-0 תבדוק אם יש לך אפליקציה חיצונית של תאורת לילה - twilight - זה משבש הרבה פעמים את מתקין החבילה
זה היה הבעיה...
מתי שזה פועל א"א להתקין אפליקציות -
-
-
@החפץ-בעילום-שם-0 האפליקציה הזאת Install_Button_Unlockerjp.sfapps.installbuttonunlockerv4.2.apk תפתור לך את הבעיה של ההתקנה, אפילו אם האפליקציה הבעייתית שהתקנת פועלת.קו תחתון
-
@yos כתב בבאג | הצילו הנגן לא מתקין אפליקציות:
@החפץ-בעילום-שם-0 האפליקציה הזאת Install_Button_Unlockerjp.sfapps.installbuttonunlockerv4.2.apk תפתור לך את הבעיה של ההתקנה, אפילו אם האפליקציה הבעייתית שהתקנת פועלת.קו תחתון
אני לא הצלחתי..
אולי תיתן קצת הסבר איך עושים את זה?! (זה באנגלית)