בקשת מידע | שמיעת שם המתקשר [תא קולי]
-
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בהשמעת קבצים:
הסבר אפשרות השמעת שם המקליט
קליטת שם המקליט | מודול הקלטות
כדי שנוכל להשמיע את שם מקליט ההודעה, נצטרך להוסיף במודול הקלטות אופציית EnterId + שמירת שם מזהה (עיין שם)
type=recordenter_id=yesenter_id_type=phonelogin_add_val_name=yesאני בניתי תא קולי כפי המובא כאן ואני רוצה להכניס את כל אנשי הקשר שלי לרשימה של ListAllInformation.ini אבל לא למנוע גישה למערכת מכל השאר [כלומר שאם הוא לא נמצא ברשימה -בפרטי ההודעה יושמע המספר]
יש אופציה כזו?
בתודה מראש -
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בהשמעת קבצים:
הסבר אפשרות השמעת שם המקליט
קליטת שם המקליט | מודול הקלטות
כדי שנוכל להשמיע את שם מקליט ההודעה, נצטרך להוסיף במודול הקלטות אופציית EnterId + שמירת שם מזהה (עיין שם)
type=recordenter_id=yesenter_id_type=phonelogin_add_val_name=yesאני בניתי תא קולי כפי המובא כאן ואני רוצה להכניס את כל אנשי הקשר שלי לרשימה של ListAllInformation.ini אבל לא למנוע גישה למערכת מכל השאר [כלומר שאם הוא לא נמצא ברשימה -בפרטי ההודעה יושמע המספר]
יש אופציה כזו?
בתודה מראש -
@האדם-החושב כן, בשלוחת השמעת קבצים
תכתוב שישמיע את השם שלו לפני מספר טלפון
ככה:say_details_message=date,time,name,phone -
@לומדעס ואני לא צריך להוסיף בשלוחת הקלטה כלום?
-
@האדם-החושב בשלוחות ההקלטות אתה צריך לשים את שפרסמו במתמחים
@לומדעס זה מה שעשיתי ,וזה לא עובד:
say_details_message=date,time,name,phone?
[אני שואל כי זה משום מה לא עובד לי]
זה מה שהגדרתי בשלוחת הקלטות[שלוחה 2]:type=record enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no login_add_val_name=yes say_name=val_name record_ok=# say_record_number=no say_record_menu=no record_end_goto=/3 emeil_send=yes email_title=תא קולי control_play*=noop control_play#=noop control_play1=noop control_play2=noop control_play3=noop control_play4=noop control_play5=noop control_play6=noop control_play7=noop control_play8=noop control_play9=noop control_play0=noopוזה בשלוחת השמעת קבצים [שלוחה 0]:
type=playfile folder_to_play=/2 playfile_end_goto=/0 admin_options_open=yes control_play1=say_details_message say_details_message=date,time,name,phone details_message_date=heb control_play2=go_to_folder playfile_control_play_2_goto=/8 control_play3=go_to_folder playfile_control_play_3_goto=/7 -
רגע שאני יבין וסליחה על ההתפרצות... אבל איך העלת את האנשי קשר שלך למערכת אשמח גם לעשות את זה, תודה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות