בניית חנות דינמית
-
ב"ה
ברוך השם, לאחר עבודה של שבוע אבל עם הפסקות של חודש + באמצע... גמרתי את כל העניין של הסינון שדיברתי עליו פעם...נתקעתי בדברים וחזרתי עם פיתרונות של טריקים מוזרים ועוד...
אבל כעת אני צריך לעשות שם חנות אפליקציות, ואני צריך שתהיה דינמית כך שאני יוכל לעדכן אפליקציות ולהוסיף אפליקציות בלי שכל פעם יצטרכו להוריד גרסא חדשה לאפליקציה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין. -
@אבי_770 כתב בבניית חנות דינמית:
ב"ה
ברוך השם, לאחר עבודה של שבוע אבל עם הפסקות של חודש + באמצע... גמרתי את כל העניין של הסינון שדיברתי עליו פעם...נתקעתי בדברים וחזרתי עם פיתרונות של טריקים מוזרים ועוד...
אבל כעת אני צריך לעשות שם חנות אפליקציות, ואני צריך שתהיה דינמית כך שאני יוכל לעדכן אפליקציות ולהוסיף אפליקציות בלי שכל פעם יצטרכו להוריד גרסא חדשה לאפליקציה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין.אתה בונה ידנית בקוד או עם nocode?
-
@MGM-IVR כתב בבניית חנות דינמית:
ב"ה
אבל כעת אני צריך לעשות שם חנות אפליקציות, ואני צריך שתהיה דינמית כך שאני יוכל לעדכן אפליקציות ולהוסיף אפליקציות בלי שכל פעם יצטרכו להוריד גרסא חדשה לאפליקציה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין.אתה בונה ידנית בקוד או עם nocode?
כרגע בניתי את זה עם nocode, (בניתי הרחבה לזה ב JAVA),
אני בהמשך יעביר את זה לאנדרואיד סטודיו[הרוב העברתי, אבל לא את הכל...]. -
@אבי_770 כמובן שמשהו רציני [ושיחזיק קדימה] עדיף ברמת הקוד, לענ"ד, שים לב שתצטרך שרת כמובן לקבצים, התאמה יחסית רחבה של sdk מה שלא ישאיר לך הרבה מרחב תמרון [אא"כ אתה רוצה לעשות את זה לאנדרואיד הגבוהים יחסית] וכן, המון עבודה...
בהצלחה, וישר כחך מאד
-
@אליר325000 כתב בבניית חנות דינמית:
@אבי_770 כמובן שמשהו רציני [ושיחזיק קדימה] עדיף ברמת הקוד, לענ"ד, שים לב שתצטרך שרת כמובן לקבצים, התאמה יחסית רחבה של sdk מה שלא ישאיר לך הרבה מרחב תמרון [אא"כ אתה רוצה לעשות את זה לאנדרואיד הגבוהים יחסית] וכן, המון עבודה...
בהצלחה, וישר כחך מאד
ולכן מהסיבות האלה התחלתי לבנות את הכל בקוד.
-
שים לב שתצטרך שרת כמובן לקבצים,
לא חייב, אבל רצוי
התאמה יחסית רחבה של sdk מה שלא ישאיר לך הרבה מרחב תמרון [אא"כ אתה רוצה לעשות את זה לאנדרואיד הגבוהים יחסית]
לא שווה לעבוד על SDK ישנים, העולם מתקדם והמכשירים הישנים נעלמים מהעולם אני מפתח את כל האפליקציות target 31 (12) ו min 27 (8.1) וגם כך כבר יש אנדרואיד 13 ולכן לא שווה להשקיע בישנים ההבדלים בכל גרסת אנדרואיד מוסיפים מלא קוד וסיבוך, וכמו שאמרת מאוד מגביל.
אבל כעת אני צריך לעשות שם חנות אפליקציות, ואני צריך שתהיה דינמית כך שאני יוכל לעדכן אפליקציות ולהוסיף אפליקציות בלי שכל פעם יצטרכו להוריד גרסא חדשה לאפליקציה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין.
אאל"ט אמרתי לך שאני מתכנן לפתח משהו שיעבוד כמו גוגל פלי אולי יהיה רלוונטי לשלב בסינון, אבל ייקח זמן עד שזה יהיה בנוי, כיוון א. אני כותב בקוד. ב. אני עובד עכשיו על פרויקטים אחרים.