בקשה | ספוטיפיי בלי תמונות
-
@ראובן-שבתי הכל
-
@nachum כתב בבקשה | ספוטייפיש בלי תמונות:
@ראובן-שבתי הכל
לא כל כך הבנתי את הקטע בזה (עדיין לא מאמין שיש דבר כזה)
כי אם השירים בסדר לך אז התמונות הם בעיה? נו באמת.. -
@ראובן-שבתי זה הענין אני לא משתמש בשירים הבעייתים ולכן אני רוצה בלי תמונות כי אם התמונות אז מופיע לך כל הזמן תמונות פרוצות
-
-
@צצצצצ כתב בבקשה | ספוטייפיש בלי תמונות:
@nachum @ראובן-שבתי
https://mitmachim.top/topic/7635/ספוטיפיי-לאנדרואיד-בלי-תמונותזה לא של הדרן..
רלוונטי ל @nachum
לא רלוונטי לי (לעצם הפליאה שלי על הדרן) -
@ראובן-שבתי אין בהדרן ספוטיפיי גם בלי תמונות, במקרים חריגים הם מאשרים ספוטיפיי וכנראה הם גם עורכים את האפליקציה שלא יהיו תמונות
-
בהדרן כעיקרון אין ספוטיפיי, ויש כמה פתרונות לזה כגון גואיש מיוזיק כי טיוב, ועוד, וכן האפליקציה שלהם למוזיקה אשר כרגע לא מפורסמת לציבור הרחב.
אם מישהו צריך ספוטיפיי לצורך מסויים, נציגי הוועדה מתקשרים אליו, ומבררים איתו, ואם זה סיבה מוצדקת הם מאשרים את זה.
כמובן שאולי יש אישור לספוטיפיי אבל אין אישור לתמונות של השירים שזה נושא בפני עצמו...
ולכן התמונות נחסמות.הדרן לא עורכים אפליקציות, הם חוסמים על גבי אפליקציות קיימות עד כמה שידוע לי
-
@MGM-IVR כתב בבקשה | ספוטייפיש בלי תמונות:
וכן האפליקציה שלהם למוזיקה אשר כרגע לא מפורסמת לציבור הרחב.
אתה מתכוון לג'יוזיק?
היא לא עובדת בכלל גם במכשירי הדרן -
@קינג-קומפיוטר כתב בבקשה | ספוטייפיש בלי תמונות:
@MGM-IVR כתב בבקשה | ספוטייפיש בלי תמונות:
וכן האפליקציה שלהם למוזיקה אשר כרגע לא מפורסמת לציבור הרחב.
אתה מתכוון לג'יוזיק?
היא לא עובדת בכלל גם במכשירי הדרןנכון, זה מה שכתבתי שהיא לא מפורסמת לציבור הרחב.
התכוונתי גם ללקוחות הדרן. -
@ראובן-שבתי יש מצב שאתה שולח לי את האפליקציה בקובץ APK ?
ואגב אני לא בהדרן ולכן ביקשתי להשיג את הספוטייפי בצורה מבוקרת יותר -
@nachum כתב בבקשה | ספוטייפיש בלי תמונות:
@ראובן-שבתי יש מצב שאתה שולח לי את האפליקציה בקובץ APK ?
ואגב אני לא בהדרן ולכן ביקשתי להשיג את הספוטייפי בצורה מבוקרת יותר@צצצצצ הביא קישור למעלה
-
@ראובן-שבתי אני חושב שזה שזה קישור לטלגרם
-
@nachum
ספוטיפיי פרוץ בלי תמונות-
https://send.magicode.me/send-file/file/17dc5d3397b64f4847c79faa246393250a85665e/view -
@ראובן-שבתי תודה רבה אחי
-
@MGM-IVR כתב בבקשה | ספוטיפיי בלי תמונות:
בהדרן כעיקרון אין ספוטיפיי, ויש כמה פתרונות לזה כגון גואיש מיוזיק כי טיוב, ועוד, וכן האפליקציה שלהם למוזיקה אשר כרגע לא מפורסמת לציבור הרחב.
אם מישהו צריך ספוטיפיי לצורך מסויים, נציגי הוועדה מתקשרים אליו, ומבררים איתו, ואם זה סיבה מוצדקת הם מאשרים את זה.
כמובן שאולי יש אישור לספוטיפיי אבל אין אישור לתמונות של השירים שזה נושא בפני עצמו...
ולכן התמונות נחסמות.הדרן לא עורכים אפליקציות, הם חוסמים על גבי אפליקציות קיימות עד כמה שידוע לי
יש בהדרן גואיש מיוזיק? אני לא מוצא במרכז אפליקציות