מחשב נייד עם תקע אמריקאי
-
@חנניה @chaimmarkowits @aiib
צריך לוודא שזה מתאים לשקע ישראלי (240V) -
@חנניה איני ממליץ לך לרכוש כבל דו גידי ארוך בחנות מחשבים בערך ב20 שקל מאשר לגזור לחבר שקע
נ.ב. יש לך טעות בסיסית בשאלה עד היום התמשת עם מתאם מראש ישראלי לאמריקאי ללא שנאי למה שפתאום תצטרך? -
@aiib לא זה המטרה, המטרה היא להפוך את הזרם ל19 וולט בערך [תלוי איזה מחשב].
אבל בעיקרון אתה צודק כי המטענים [טרנספומטורים] תואמים לזרם מ - 100-240 וולט -
@חנניה איני ממליץ לך לרכוש כבל דו גידי ארוך בחנות מחשבים בערך ב20 שקל מאשר לגזור לחבר שקע
נ.ב. יש לך טעות בסיסית בשאלה עד היום התמשת עם מתאם מראש ישראלי לאמריקאי ללא שנאי למה שפתאום תצטרך?@A0533057932
השתמשתי באמת בלי לדעת שזה בסדר ועכשיו שאני קונה אני רוצה לדעת אם לקנות מתאם רגיל[של א. לישראל] או שצריך כבל מיוחד , -
@A0533057932
השתמשתי באמת בלי לדעת שזה בסדר ועכשיו שאני קונה אני רוצה לדעת אם לקנות מתאם רגיל[של א. לישראל] או שצריך כבל מיוחד ,@חנניה תקנה כבל דו גידי פשוט שמיועד לטייפים וכאלה מוצרים
תוודא שהוא נכנס לקוביה של המחשב בלי להחליק ממנו כל הזמן וזהו
אני ממליץ לך לקחת ארוך כי זה יותר נוח -
@A0533057932
השתמשתי באמת בלי לדעת שזה בסדר ועכשיו שאני קונה אני רוצה לדעת אם לקנות מתאם רגיל[של א. לישראל] או שצריך כבל מיוחד ,@חנניה אמר במחשב נייד עם תקע אמריקאי:
השתמשתי באמת בלי לדעת שזה בסדר
אם לא היה בסדר
לענד הקלושה והרטושה זה היה נשרף ברגע הראשון -
@חנניה תקנה כבל דו גידי פשוט שמיועד לטייפים וכאלה מוצרים
תוודא שהוא נכנס לקוביה של המחשב בלי להחליק ממנו כל הזמן וזהו
אני ממליץ לך לקחת ארוך כי זה יותר נוח@A0533057932
יש לי כזה של טייפ השאלה אם גם זה בדיוק אותו דבר או שצריך משהו מסויים [הוא בנוי משני חוטים למשל ולא אחד כמו בטייפ] -
@A0533057932
יש לי כזה של טייפ השאלה אם גם זה בדיוק אותו דבר או שצריך משהו מסויים [הוא בנוי משני חוטים למשל ולא אחד כמו בטייפ]@חנניה אמר במחשב נייד עם תקע אמריקאי:
יש לי כזה של טייפ
קשה לי להאמין שטייפ צורך וולטאג' כמו מחשב נייד
ולכאורה לא מתאים -
@A0533057932
יש לי כזה של טייפ השאלה אם גם זה בדיוק אותו דבר או שצריך משהו מסויים [הוא בנוי משני חוטים למשל ולא אחד כמו בטייפ] -
-
@חנניה אמר במחשב נייד עם תקע אמריקאי:
יש לי כזה של טייפ
ולכאורה לא מתאים -
@חנניה אמר במחשב נייד עם תקע אמריקאי:
יש לי כזה של טייפ
ולכאורה לא מתאים