בעיה | איך אפשר לשלוח מייל עם קובץ איי פי קי (אפליקציה) במייל בלי שגוגל יחסום אותו?
-
@ראובן-שבתי כתב בבעיה | איך אפשר לשלוח מייל עם קובץ איי פי קי (אפליקציה) במייל בלי שגוגל יחסום אותו?:
@מאן-דאמר כתב בבעיה | איך אפשר לשלוח מייל עם קובץ איי פי קי (אפליקציה) במייל בלי שגוגל יחסום אותו?:
@NH-LOCAL למה אתה אומר ככה בדקתי את זה לפני שפרסמתי ועבד
סליחה טעיתי!!!
אם לאחר שינוי הסיומת דוחסים זה כן עובד!!
-
@ראובן-שבתי כתב בבעיה | איך אפשר לשלוח מייל עם קובץ איי פי קי (אפליקציה) במייל בלי שגוגל יחסום אותו?:
@מאן-דאמר כתב בבעיה | איך אפשר לשלוח מייל עם קובץ איי פי קי (אפליקציה) במייל בלי שגוגל יחסום אותו?:
@NH-LOCAL למה אתה אומר ככה בדקתי את זה לפני שפרסמתי ועבד
סליחה טעיתי!!!
אם לאחר שינוי הסיומת דוחסים זה כן עובד!!
מוזר. זה עובד רק בקבצי APK. ניסיתי בקובץ EXE ולא עבד ובקובץ APK כן עבד!
-
@NH-LOCAL כתב בבעיה | איך אפשר לשלוח מייל עם קובץ איי פי קי (אפליקציה) במייל בלי שגוגל יחסום אותו?:
@עזיז אז שיעשה את זה עם שורת הפקודה או סקריפט אצווה.
זה די קל:
curl "כתובת הקישור" -O
איך הוא יעשה את זה רק עם גימייל??
@מיישה אין לו דרייב ! @dfhzrhree @היהודי-פשוט
עוד שיטה ששמעתי ולא ניסיתי, זה להצפין את קובץ הRAR בסיסמא.
לא יעבוד. הם לא עד כדי כך טיפשים..
בדקתי זה לא עובד...
@מאן-דאמר בדקתי בRAR ולא עבד לי(סיסמה בלי סיסמה א' בוך השני הכל) -
@עזיז לא הבנתי לא עובד לך האופציה שאמרתי לשנות את הסיומת של apk ולכווץ ל rar ?
לי עבד ועוד כמה הזכירו שעבד להםאתה משנה לטקסט ומכווץ לראר לו זה לא עבד
תכתוב לי אם עבד לך -
@עזיז כתב בבעיה | איך אפשר לשלוח מייל עם קובץ איי פי קי (אפליקציה) במייל בלי שגוגל יחסום אותו?:
@עזיז לא הבנתי לא עובד לך האופציה שאמרתי לשנות את הסיומת של apk ולכווץ ל rar ?
לי עבד ועוד כמה הזכירו שעבד להםאתה משנה לטקסט ומכווץ לראר לו זה לא עבד
תכתוב לי אם עבד לךעובד
-
@עזיז יתכן שיותר קל לדחוס עם סיסמא אבל אם תרצה, בעבר כתבתי סקריפט ב - python שמקבל כארגומנט נתיב של קובץ, ומאפשר לצפין אותו ב - base64 ואז אפשר לשלוח אותו רגיל.
בהרצה הוא שואל האם להצפין או לפענח.
אפשר להצפין את הקובץ (מתקבל קובץ חדש עם סיומת encrypted..
אותו סקריפט מאפשר גם לפענח קבצים אלו.הסקריפט:
import os import sys import base64 if len(sys.argv) < 2: print("\033[91mNo file name was passed as an argument.\033[0m") sys.exit() file_name = sys.argv[1] suffix = '' while True: action = input("Press Q to exit the program.\nDo you want to encrypt or decrypt the file? (E/D) ") if action.lower() == "e": encrypt = True suffix = ".encrypted" break elif action.lower() == "d": encrypt = False break elif action.lower() == "q": print("Goodbye") sys.exit() else: print("Enter 'E' for encryption or 'D' for decryption or Q to exit the program.") try: with open(file_name, "rb") as f: file_contents = f.read() except Exception as e: print(e) sys.exit() if encrypt: encrypted_file_contents = base64.b64encode(file_contents) else: encrypted_file_contents = base64.b64decode(file_contents) path = os.path.dirname(os.path.abspath(file_name)) base_name = os.path.split(file_name)[1] if encrypt: new_file_name = path + '\\' + base_name + suffix else: new_file_name = path + '\\' + base_name.replace('.encrypted', "") try: if os.path.exists(new_file_name): while True: overwrite = input("\033[91mThe file already exists.\nDo you want to overwrite it? (Y/N) \033[0m") if overwrite.lower() == "y": break elif overwrite.lower() == "n": print("Goodbye") sys.exit() else: print("Enter 'Y' to overwrite or 'N' to exit the program.") with open(new_file_name, "wb") as f: f.write(encrypted_file_contents) print("Success!") except Exception as e: print(e)
דוגמה להרצה:
"python script_name.py "file path
כאשר file path הוא הנתיב לקובץ.בהצלחה.
-
@מאן-דאמר @NH-LOCAL @מיישה @היהודי-פשוט @משה-מזרחי @dfhzrhree @ראובן-שבתי
זה עובד
לכווץ לRAR עם סיסמה אחרי שינוי לTXT
תודה רבה!!!!!!!
נ.ב. אני מקוה שהאפליקציה תעבוד לנמען אחרי שישנה אותה שוב לAPK...
(לי אין דרך לבדוק את זה מי שיוכל לעזור לי אני אשמח) -
@עזיז כתב בבעיה | איך אפשר לשלוח מייל עם קובץ איי פי קי (אפליקציה) במייל בלי שגוגל יחסום אותו?:
נ.ב. אני מקוה שהאפליקציה תעבוד לנמען אחרי שישנה אותה שוב לAPK...
(לי אין דרך לבדוק את זה מי שיוכל לעזור לי אני אשמח)תעבוד בודאות. סיומת קובץ היא שום דבר למעשה. היא בסך הכל מספרת למחשב באיזו תוכנה לפתוח את הקובץ.
פעם הבאה, אין צורך לתייג את כולם, מי שמקבל התראות על השרשור יקבל התראה בכל מקרה -
-
-
@יעקב-חיים-0
אין לי ג'מבו מייל