בעיה | בלוטוס למולטימדיה
-
@אני-אני-אני כרגע אני בלי מיקרופון חיצוני, רק אמרתי שהזמנתי ובין כה זה בעיה אחרת שומעים אותי מצויין אבל בדיליי
-
@אני-אני-אני למה אתם מתכוונים דיבורית חיצונית?!
היה לי ובכל אוזניות בלוטוס הכל עובד מצויין - מבחינת הטלפון שלי,
כל הבעיה היא רק במערכת הזו שמשום מה הצד השני שומע אותי באותו שנייה - כרגיל אבל אני שומע אותו רק אחרי 2 שניות.
אם אני שם דיבורית ונגיד יש מוזיקה באוטו מהמערכת אז המוזיקה למשל לא תפסיק...
אני צריך שזה יהיה מסונכרן
אגב שלחתי למוכר תגובה, הוא שלח לי עדכון שמשום מה לא עזר בכלל או שאני לא עדכנתי את זה טוב -
@GABI האמת שקצת הסתבכתי לא הבנתי אם שומעים אותך בדיליי או שאתה שומע בדיליי בכל אופן לגביי דיבורית חיצונית הכוונה היא שהמערכת מגיעה עם דיבורית על המסך חור קטן מצד ימין למעלה או למטה אחד של איפוס אחד זה המיקרופון ובדרך כלל זה לא נוח לשיחות כי לא שומעים טוב במיוחד כשיש מזגן ברקע לכן יש אפשרות לחבר מיקרופון חיצוני למערכת
כזה https://he.aliexpress.com/item/32877143428.html?spm=0.productlist.main.9.3f8dBYlyBYlyq9&algo_pvid=cb8a5184-1693-44b2-94ba-f50fdbcd97cd&algo_exp_id=cb8a5184-1693-44b2-94ba-f50fdbcd97cd-4&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"65501867168"}&pdp_npi=2%40dis!ILS!15.7!12.56!!!3.39!!%402100b78b16719153265517163d0740!65501867168!sea&curPageLogUid=EDlXxkZ8DURQ
ועל זה אנחנו אומרים אם יש לך בעיה בשיחות אולי היא תיפתר על ידי התקנת דיבורית חיצונית אם לא אתה יכול לפנות למוכר הם מאוד קשובים -
@GABI כתב בבעיה | בלוטוס למולטימדיה:
@ראובן-שבתי תודה רבה על התגובה!
אבל מה הכוונה דיבורית מובנית חיצונית - אם ככה זה לא יהיה מחובר למסך, ככה אני רואה את השיחות אנשי קשר הכל, אם נכנסת שיחה המוזיקה / רדיו מפסיק ואז חוזר, איך אפשר לחבר דיבורית חיצונית למערכת מולטי מדיה-זה השאלה בתכלסאם תשים דיבורית חיצונית ובמידה ובאמת יש לך כניסה לזה במכשיר
לכאורה הבעיה תפתר כי הדיבורית המובנת שיש במכשירים זה כמו שתשים על רמקול בפלאפון שזה עושה רעש דיליי והד
תתקין את הדיבורית שאתה טוען שיש לך ותגיד אם עובד או לא -
@ראובן-שבתי אתה מתכוון למיקרופון חיצוני שמתחבר עם צמה למערכת?
-
@GABI כתב בבעיה | בלוטוס למולטימדיה:
@ראובן-שבתי אתה מתכוון למיקרופון חיצוני שמתחבר עם צמה למערכת?
כן
-
@אני-אני-אני כתב בבעיה | בלוטוס למולטימדיה:
@GABI כן עם הצמה הזאת
(שים לב לחיבור השחור מצד ימין)לא תמיד יש אותו!
-
@אני-אני-אני כן, כזה הזמנתי, כן לשם אני יחבר אותו,
אני רק אומר שוב דרף המיקרופון המובנה שומעים אותי מצויין, לכן אני לא חושב שזה יעזור אב הזמנתי בכל מקרה,
לי עושה רושם שזה באג במערכת עצמה, מכיוון ששומעים אותי מצויין ובו זמנית, הבעיה היא שאני לא שומע את הצד השני! לכן אני לא כל כך מצליח להבין למה יעזור מיקרופון, שומעים אותי מצויין -אני לא שומע טוב -בדיילי של 2 שניות את הצד השני!
ותודה רבה לכל התותחים כאן!!! -
@ראובן-שבתי בדרך כלל אין אותו במערכות עד 400 שקל
לכן כתבתי@אני-אני-אני כתב בבעיה | בלוטוס למולטימדיה:
צריך לקנות צמת rca עם חיבור לרמקול
-
@אני-אני-אני כתב בבעיה | בלוטוס למולטימדיה:
בדרך כלל אין אותו במערכות עד 400 שקל
זה לא קשור מחיר של המכשיר אלא מה קיבלת איתו
בדרך כלל אם אתה מקבל מצלמת רוורס ודרך אז הצמה מלאה
בקיצור כל מכשיר מגיע עם מפרט שונה -
@ראובן-שבתי יש לי אותו -הזמנתי עם מצלמת דרך והכל חיבור יש בבודאות אבל שוב-אני מקווה שזה קשור ושה יעזור
-
@אני-אני-אני כתבתי, הוא שלח לי אחרי חודש עדכון, עדכנתי, לא עזר, ואני מקווה שעדכנתי טוב,
אם אני יעלה כאן את העדכון מישהו יוכל לומר לי אם הוא חדש - מהחודש האחרון כי כארגע יש לי במערכת -אחרי העדכון תאריך של יולי2022