בקשה | זיהוי חסוי + תא קולי
-
בהיות שאני 0 מוחלט בקודים של ימות המשיח אשמח מאוד אם מישהו מהמומחים כאן יוכל להעלות לי קוד מלא של:
אני זקוק למערכת שתכלול בתוכה זיהוי חסוי + תא קולי [כי אין לי בחברה הסלולארית].
לשם כך אני צריך פקודה שתכלול שליחת צינטוק עם המס' שחייג למערכת [ע"י הפניה] אם יש אופציה שישלח רק חסויים שזוהו עדיף אם לא אז כל מספר, עם תוספת ספרה לפני ה-0 כדי שאזהה שזה מספר מהמערכת.
ומיד אח"כ שיועבר להשארת הודעה בהקלטה ואז שהשיחה תסתיים,
אודה מאוד למי שיוכל לעוזרני בעניין.
תודה רבה -
בהיות שאני 0 מוחלט בקודים של ימות המשיח אשמח מאוד אם מישהו מהמומחים כאן יוכל להעלות לי קוד מלא של:
לשם כך אני צריך פקודה שתכלול שליחת צינטוק עם המס' שחייג למערכת [ע"י הפניה] אם יש אופציה שישלח רק חסויים שזוהו עדיף אם לא אז כל מספר, עם תוספת ספרה לפני ה-0 כדי שאזהה שזה מספר מהמערכת.
תודה רבה -
@יאיר1997 כתב בבקשה | זיהוי חסוי + תא קולי:
@DANIEL-4 מה שאתה מבקש נקרא ווירטואל פלוס וזה מספר שתצטרך לנייד לימות ולשלם עבור יחידות.
אופציונלי במערכת שיש לי היום.
בדקתי על SIP ויש לי זיהוי חסוי -
@יאיר1997 כתב בבקשה | זיהוי חסוי + תא קולי:
@DANIEL-4 לא הבנתי אתה מתכוון שיש מערכת כזו בנפרד מהווירטואל פלוס?
ודאי,
בחלק מהמערכות הרגילות IVR2 של ימות המשיח -
תודה רבה -
@DANIEL-4 אם יש לך מערכת של ימות (ובמחשבה שנייה גם אם לא אם תרצה שאעזור לך בצורה מסודרת )תעלה בבקשה כתובת מייל (תוכל למחוק אותה מיד לאחר השליחה כיון שאני מקבל על כך התראה למייל שלי) ואנסה לעזור בזה
חנוכה שמח