בעיה | כושר פליי שיאומי לא עובד
-
שלום קניתי שיאומי A1+ חדש והתקנתי עליו כשר פליי כשיש את השלבים אז את השלב של ההצגה מעל אפליקציות אחרות הוא לא מאפשר לי לעשות אבל חוץ מזה זה עובד. אבל אחרי כמה זמן הסינון מפסיק לעבוד ויש בעיה כלשהי בנגישות כשאני מנסה להכנס לדפדפן או יוטיוב כמה פעמים הסינון כאילו "מתעייף" ואחרי כמה פעמים מפסיק לעבוד.
המכשיר נחוץ מאד (אבל רק מסונן) אז אשמח לעזרה -
@hthr5055 כתב בבעיה | כושר פליי שיאומי לא עובד:
שלום קניתי שיאומי A1+ חדש והתקנתי עליו כשר פליי כשיש את השלבים אז את השלב של ההצגה מעל אפליקציות אחרות הוא לא מאפשר לי לעשות אבל חוץ מזה זה עובד. אבל אחרי כמה זמן הסינון מפסיק לעבוד ויש בעיה כלשהי בנגישות כשאני מנסה להכנס לדפדפן או יוטיוב כמה פעמים הסינון כאילו "מתעייף" ואחרי כמה פעמים מפסיק לעבוד.
המכשיר נחוץ מאד (אבל רק מסונן) אז אשמח לעזרהאיך שאני התרשמתי מגוגל פליי הגנה מזויפת לחלוטין אני עברתי משם לנטפרי אחלה הגנה
-
אין כרגע נטפרי לאנדרואיד (שיאומי זה סוג של סמרטפון)
-
אין כרגע נטפרי לאנדרואיד (שיאומי זה סוג של סמרטפון)
יש ועוד איך זה מה שאני משתמש
-
אוקי, אחלה
ואפשר להשתמש בו באפלקציות שהורדו, מה בדיוק הוא מאפשר?הוא מאפשר דפדפן עם סינון תמונות ומלל ועוד המון אפליקציות שנבדקו
-
@שמואל-כהן-0 תודה רבה שמואל!
חיפשתי עכשיו גם בגוגל פליי גם בדפדפן ולא מצאתי, איך אני מוצא את האפליקציה או הסבר עליה, אתה יכול לשלוח לי קישור?
תודה רבה! -
@שמואל-כהן-0 תודה רבה שמואל!
חיפשתי עכשיו גם בגוגל פליי גם בדפדפן ולא מצאתי, איך אני מוצא את האפליקציה או הסבר עליה, אתה יכול לשלוח לי קישור?
תודה רבה!זה לא אפליקציה בכלל צריך להתקין תעודות אבטחה של נטפרי וסים עם סינון של נטפרי הסינון שלהם 15 שקל לחודש בלי קשר לעלויות הספק של האינטרנט