שאלה | כיצד ניתן לבדוק אם ניתן להוסיף כונן פנימי למחשב נייד?
-
אני מעוניין לדעת ספציפית על הדגם דל ווסטרו 3501 I3 דור 10, אך השאלה היא גם באופן כללי.
מכמה ניסיונות חיפוש ברשת, לא מצאתי מענה ברור בנושא, ודי התקשיתי לפענח את המפרט הטכני שמספקת דל.
-
@NH-LOCAL אפשר פשוט לפתוח ולבדוק...
לחילופין ליצור איתם קשר בצ'אט בשירות לקוחות [אולי רק באתר האמריקאי] ולשאול אותם -
@aiib כתב בשאלה | כיצד ניתן לבדוק אם ניתן להוסיף כונן פנימי למחשב נייד?:
על האפשרות הזו כבר חשבתי...
@NH-LOCAL כתב בשאלה | כיצד ניתן לבדוק אם ניתן להוסיף כונן פנימי למחשב נייד?:
@aiib כתב בשאלה | כיצד ניתן לבדוק אם ניתן להוסיף כונן פנימי למחשב נייד?:
על האפשרות הזו כבר חשבתי...
ברור... זה היה רק כתוספת להצעה השניה
-
אני מעוניין לדעת ספציפית על הדגם דל ווסטרו 3501 I3 דור 10, אך השאלה היא גם באופן כללי.
מכמה ניסיונות חיפוש ברשת, לא מצאתי מענה ברור בנושא, ודי התקשיתי לפענח את המפרט הטכני שמספקת דל.
@NH-LOCAL
אם יש לך את הסריאל נמבר או את Service Tag תוכל לדעת הכל על המחשב -
@NH-LOCAL
אם יש לך את הסריאל נמבר או את Service Tag תוכל לדעת הכל על המחשב -
@יעקב-אליעזר תסביר יותר לבור שכמותי...
@NH-LOCAL לכל מחשב יש מספר סריאלי פרטי למחשב, באתר הרשמי אפשר להזין אותו ולראות את כל המידע על המחשב, את המספר אפשר גם לשלוף דרך האתר, הוא אמור לזהות לבד את המחשב הנוכחי
בכל מצב, מישהו כאן שלח קישור לאתר שמראה הכללל על המחשב, כולל איזה ראם ואיזה חברה יש לך... וגם אם יש אופציה להרחבה, כמדומני זה היה @KINGYOS אבל אני לא בטוח -
@NH-LOCAL לכל מחשב יש מספר סריאלי פרטי למחשב, באתר הרשמי אפשר להזין אותו ולראות את כל המידע על המחשב, את המספר אפשר גם לשלוף דרך האתר, הוא אמור לזהות לבד את המחשב הנוכחי
בכל מצב, מישהו כאן שלח קישור לאתר שמראה הכללל על המחשב, כולל איזה ראם ואיזה חברה יש לך... וגם אם יש אופציה להרחבה, כמדומני זה היה @KINGYOS אבל אני לא בטוח@Ykingsmart @יעקב-אליעזר זה החלק הרלוונטי לכאורה על המחשב, למעשה מצאתי אותו מלכתחילה בחיפוש גוגל... השאלה היא איך אני מפענח את המידע.
-
@Ykingsmart @יעקב-אליעזר זה החלק הרלוונטי לכאורה על המחשב, למעשה מצאתי אותו מלכתחילה בחיפוש גוגל... השאלה היא איך אני מפענח את המידע.
@NH-LOCAL לכאורה הכי מובן שבעולם...
זה מראה שיש לך מקום גם לכוננים נוספים, איזה ועד כמה? יש לך טבלה
-
@NH-LOCAL לכאורה הכי מובן שבעולם...
זה מראה שיש לך מקום גם לכוננים נוספים, איזה ועד כמה? יש לך טבלה
-
@Ykingsmart השאלה אם הכוונה להתקן חיצוני שאפשר להוסיף
@NH-LOCAL תגגל על סוג הכונן, אני לא מתמצא בזה.
-
@Ykingsmart @יעקב-אליעזר זה החלק הרלוונטי לכאורה על המחשב, למעשה מצאתי אותו מלכתחילה בחיפוש גוגל... השאלה היא איך אני מפענח את המידע.
@NH-LOCAL
אני עוד לא הבנתי משם האם המחשב מגיע עם 2 האופציות או שיש ככה ויש כאלה ככה.
לכן מה שאתה צריך לעשות זה לחפש מתחת למכסה בצד האחורי של המחשב את המספר סידורי שלו ואז נהיה יותר חכמים -
@NH-LOCAL
אני עוד לא הבנתי משם האם המחשב מגיע עם 2 האופציות או שיש ככה ויש כאלה ככה.
לכן מה שאתה צריך לעשות זה לחפש מתחת למכסה בצד האחורי של המחשב את המספר סידורי שלו ואז נהיה יותר חכמים -
@יעקב-אליעזר המפרט הזה הוא המפרט שקיבלתי אחרי שהכנסתי לתמיכה של דל את המספר הסידורי
@NH-LOCAL
אוקיי. אז כן יש לך שם 2 אופציות אחד לSSD מסורתי בגודל 2.5 אינ'ץ. והשני זה הM.2 המתקדם שמסתמא הוא כבר מובנה במחשב -
@NH-LOCAL
אוקיי. אז כן יש לך שם 2 אופציות אחד לSSD מסורתי בגודל 2.5 אינ'ץ. והשני זה הM.2 המתקדם שמסתמא הוא כבר מובנה במחשב -
@יעקב-אליעזר ומה עם HDD?
@NH-LOCAL
צודק, גם זה. העיקר שיהיה 2.5 אינ'ץ -
@NH-LOCAL
אפשר בוודאות... עשיתי את זה לחבר- פשוט הוספתי לו כונן בגודל 2.5 על הקיים(NVME). -
@NH-LOCAL
אפשר בוודאות... עשיתי את זה לחבר- פשוט הוספתי לו כונן בגודל 2.5 על הקיים(NVME). -
@NH-LOCAL
אפשר בוודאות... עשיתי את זה לחבר- פשוט הוספתי לו כונן בגודל 2.5 על הקיים(NVME).@אלוף-העולם-1 כתב בשאלה | כיצד ניתן לבדוק אם ניתן להוסיף כונן פנימי למחשב נייד?:
פשוט הוספתי
כבר כתבתי שהוספתי...
אגב כשראיתי את השרשור שפתחת אז קצת שפשפתי את העיניים...
עליך לא הייתי מאמין כזאת שאלה וכזה סגנון כמו זה:@NH-LOCAL כתב בשאלה | כיצד ניתן לבדוק אם ניתן להוסיף כונן פנימי למחשב נייד?:
-
@אלוף-העולם-1 כתב בשאלה | כיצד ניתן לבדוק אם ניתן להוסיף כונן פנימי למחשב נייד?:
פשוט הוספתי
כבר כתבתי שהוספתי...
אגב כשראיתי את השרשור שפתחת אז קצת שפשפתי את העיניים...
עליך לא הייתי מאמין כזאת שאלה וכזה סגנון כמו זה:@NH-LOCAL כתב בשאלה | כיצד ניתן לבדוק אם ניתן להוסיף כונן פנימי למחשב נייד?:
@אלוף-העולם-1
אני גם הזדעזעתי למקרא מילים אלו