נטסטיק עם WIFI שעובד על בטריה ללא חיבור USB
-
אני מעוניין לקנות אבל השאלה היא איזה דגם הכי טוב ותומך בכל התדרים...
ראיתי שיש דגם Huawei E5770s-320 ויש גם את הדגם HUAWEI E5573Cs-609 ויש גם דגם עם מסך Huawei E5577
אשמח להדרכה מה הכי טוב מבחינת התדרים...
הדגם שמצריך חיבור USB הבנתי ש huawei e8372-608 הוא הכי טוב מבחינת התדרים, אשמח לאותו איכות רק ללא צורך בחיבור USB.
תודה מראש -
אני מעוניין לקנות אבל השאלה היא איזה דגם הכי טוב ותומך בכל התדרים...
ראיתי שיש דגם Huawei E5770s-320 ויש גם את הדגם HUAWEI E5573Cs-609 ויש גם דגם עם מסך Huawei E5577
אשמח להדרכה מה הכי טוב מבחינת התדרים...
הדגם שמצריך חיבור USB הבנתי ש huawei e8372-608 הוא הכי טוב מבחינת התדרים, אשמח לאותו איכות רק ללא צורך בחיבור USB.
תודה מראש -
@להבין-ולהשכיל אני קניתי את זה
לפני כמעט שנה מאוד נהנה עובד גם עם WiFi וגם בחיבור ישיר עם בטריה דור 4 לדעתי מומלץ ביותר(קניתי ע''פ המלצה של מישהו אחר) -
לפני כמעט שנה מאוד נהנה עובד גם עם WiFi וגם בחיבור ישיר עם בטריה דור 4 לדעתי מומלץ ביותר(קניתי ע''פ המלצה של מישהו אחר)@shloimy אמר בנטסטיק עם WIFI שעובד על בטריה ללא חיבור USB:
לפני כמעט שנה מאוד נהנה עובד גם עם WiFi וגם בחיבור ישיר עם בטריה דור 4 לדעתי מומלץ ביותר(קניתי ע''פ המלצה של מישהו אחר)מישהו המליץ לי על זה יש לך מושג אם זה תומך כל התדרים בישראל? והאם זה יותר טוב ממה שהצעת HUAWEI E5573Cs-609 ?
-
@shloimy אמר בנטסטיק עם WIFI שעובד על בטריה ללא חיבור USB:
לפני כמעט שנה מאוד נהנה עובד גם עם WiFi וגם בחיבור ישיר עם בטריה דור 4 לדעתי מומלץ ביותר(קניתי ע''פ המלצה של מישהו אחר)מישהו המליץ לי על זה יש לך מושג אם זה תומך כל התדרים בישראל? והאם זה יותר טוב ממה שהצעת HUAWEI E5573Cs-609 ?
@להבין-ולהשכיל אמר בנטסטיק עם WIFI שעובד על בטריה ללא חיבור USB:
יש לך מושג אם זה תומך כל התדרים בישראל? והאם זה יותר טוב ממה שהצעת HUAWEI E5573Cs-609 ?
תיקון לא התכוונתי לHUAWEI E5573Cs-609 התכוונתי ל E5573bs-322 עכשיו אני רואה שאין את מה שקניתי יש דומה מאוד (נראה לי שההבדל שמה שיש עכשיו אפשר לחבר אנטנה ובשלי לא)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות