בעיה | אין אפשרות להיכנס לאפשריות מפתחים
-
@סאיז-לעבדיג כתב בבעיה | אין אפשרות להיכנס לאפשריות מפתחים:
שלום וברכה,
אני רוצה להפעיל את הניקוי באגים ביו אס בי רק שאני לא יכול לפתוח את האפשרויות למפתחים כאשר אני לוחץ עליו מיד מופיע לי על המסך משהו כמו ש Android.com עצר את התהליך.
ועוד האם זה אפשרי להעביר את האפשרות למענה אוטומטי שאותו אפשר להפעיל כאשר עושים את הקוד ##83781## לאפשרויות בפלאפון וכן להגדיר לו אחרי כמה שניות יענה בצורה אוטומטית וכן את שאר כל האפשרויות.לא מובן בעליל.
-
@סאיז-לעבדיג לגבי שאלתך הראשונה: לעניות דעתי מי שבנה את הגרסה חסם את האפשרות של הפעלת אפשרויות מפתח
-
@Ykingsmart תודה על התגובה כוונתי שכאשר אני מנסה לוחץ על האפשרויות למפתחים מופיע לי ההודעה הזאת " לצערנו com.Android. settings עצר את התהליך ".
ולגבי הקטע השני כאשר אני לוחץ על הקוד הזה כוכבית סולמית כוכבית סולמית83781 סולמית כוכבית סולמית כוכבית אני נכנס אל האפשרות הזאת Engineermode ושם יש אפשרות להפעיל מענה אוטומטי ושאלתי היא האם זה אפשרי להעביר את האפשרות הזאת לתפריט הגדרות תחת הגדרות שיחה. -
@סאיז-לעבדיג אז זה 2 שאלות שונות.. פותחים 2 נושאים שונים.
-
@סאיז-לעבדיג
בהקשר לשאלתך הראשונה זה ברור שמפתח הגירסה חסם את זה ולכן זה נתקע -
@Ykingsmart הוא נקלט אבל כשאני מתקין אפליקציה הוא כותב שאין מקום או שלא מתאים למרות שזה לא נכון תודה
-
@סאיז-לעבדיג כתב בבעיה | אין אפשרות להיכנס לאפשריות מפתחים:
אני רוצה להפעיל את הניקוי באגים ביו אס בי רק שאני לא יכול לפתוח את האפשרויות למפתחים כאשר אני לוחץ עליו מיד מופיע לי על המסך משהו כמו ש Android.com עצר את התהליך.
הפעלת ניפוי בגים בשיאומי QIN1.txt ככה אתה יכול להפעיל רק שיש בעיה של התקנת אפליקציות רק שאני לא יודע מה עושים לגביו
-
@םםםם כתב בבעיה | אין אפשרות להיכנס לאפשריות מפתחים:
@Ykingsmart הוא נקלט אבל כשאני מתקין אפליקציה הוא כותב שאין מקום או שלא מתאים למרות שזה לא נכון תודה
גם לו יש את אותה בעיה