בקשת מידע | האם יש איזה דרך לעבוד בWIFI של אוטובוס עם נטרפי?
-
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | האם יש איזה דרך לעבוד בWIFI של אוטובוס עם נטרפי?:
@אבי-0 כתב בבקשת מידע | האם יש איזה דרך לעבוד בWIFI של אוטובוס עם נטרפי?:
ממודיעין עלית לירושלים
בעבר דובר ע"כ שב(חלק?) מהאוטובוסים (הפנימיים?) במו"ע יש נטפרי, כפיילוט.
איזו רשת (SSID) מופיעה לך באוטובוס?לא קשור. [אני הזכרתי את זה בעבר]
מופיע קוים רגיל ובפועל יש נטפרי.
זה ל בכל מקום ואני לא יודע מהמ המצב כרגע אחרי שהם התחילו להיות אנטישמיים בשנתיים האחרונות.....
[ביטול והקטנת צרכי דת, פיטור עובדים חרדים ע"מ הלחליפם בערבים!! (מידיעה) ] -
מה שכן מצאתי זה דיבורים על אלעד (במו"ע דובר על משבשי קליטה...), ועם תוספת של האות K לSSID (-השם של הרשת).
אני נתקלתי בכאלה רשתות, אבל לא היה שם בכלל אינטרנט, גם לא של נטפרי, רק מחובר ללא אינטרנט.
-
@MERS
לצערי לא מצאתי את הודעתך, גם בגוגל, פורום נטפרי ותחומים.
מה שכן מצאתי זה דיבורים על אלעד (במו"ע דובר על משבשי קליטה...), ועם תוספת של האות K לSSID (-השם של הרשת).מעניין,
אולי אחפש בהמשך
נ.ב. אולי זה היה בצ'אט כאן בפורום אז קבל את התנצלותי -
@nte כתב בבקשת מידע | האם יש איזה דרך לעבוד בWIFI של אוטובוס עם נטרפי?:
בנסיעה ממודיעין עלית לירושלים, האם יש איזה דרך לעבוד בWIFI של אוטובוס עם נטרפי?
תודה!אם יהיה לך VPN שלהם
וואי למה להקשות
לא צריך שום דבר כולה להתקין תעודות אבטחה ולגלוש!!! -
@MERS
תיקון קל: הדיבורים היו על אלעד (במו"ע דובר על משבשי קליטה...), ועם תוספת של האות K לSSID (-השם של הרשת).@אבי-0 כתב בבקשת מידע | האם יש איזה דרך לעבוד בWIFI של אוטובוס עם נטרפי?:
@MERS האם אתה מתכוון גם לאוטובסים שבין ק"ס לירושלים [ולא הפנימיים] שלמעשה זה נטפרי? האם בבקשה אתה יכול לברר יותר מה המצב עכשיו, איזה רשת רואים שכתוב ולמעשה זה נטפרי?
תודה!@MGM-IVR כתב בבקשת מידע | האם יש איזה דרך לעבוד בWIFI של אוטובוס עם נטרפי?:
מה שכן מצאתי זה דיבורים על אלעד (במו"ע דובר על משבשי קליטה...), ועם תוספת של האות K לSSID (-השם של הרשת).
אני נתקלתי בכאלה רשתות, אבל לא היה שם בכלל אינטרנט, גם לא של נטפרי, רק מחובר ללא אינטרנט.
אז ככה
יש במו"ע וויפיי נטפרי באוטובוסים הפנימיים והבין עירוניים (כן.. גם וגם)!!
כן וזה עובד מנסיון (לא בכל האוטובוסים עובד אבל הרוב עובד)
וכמובן צריך תעודות אבטחה ואני לא זוכר של מי מבין הספקים -
@ראובן-שבתי לא הבנת מה הוא רוצה. הוא לא רוצה להשתמש באינטרנט של נטפרי עם המחשב שלו, אלא להפך - להשתמש באינטרנט רגיל, עליו ירוץ הסינון של נטפרי
-
@NH-LOCAL כתב בבקשת מידע | האם יש איזה דרך לעבוד בWIFI של אוטובוס עם נטרפי?:
@ראובן-שבתי לא הבנת מה הוא רוצה. הוא לא רוצה להשתמש באינטרנט של נטפרי עם המחשב שלו, אלא להפך - להשתמש באינטרנט רגיל, עליו ירוץ הסינון של נטפרי
איפה ראית שזה רצונו?
-
@ראובן-שבתי לא הבנתי מה ההבדל בין שתי האפשריות, למעשה אני רוצה לעבוד דרך הWIFI של האוטובוס, אבל לא באיטנטרנט פרוץ אלא עם השגחה של נטרפי [שמסירה תמונות לא צנועות וחוסמת גלישה לאתרים לא רצויים]. כמובן מתוקנת תעדות אבטחה של נטפרי במחשב [אבל לא תוכנת החסימה שלהם כיון שבעובדה צריך לעבוד עם אתרוג]
אז, "תכלס" האם זה אפשרי ? ואיך אני יודע אם באוטובוס הספצי הזה יש אכן השגחה של נטפרי לפני שאני מתחבר לרשת?
תודה! -
-
@אבי-0 אני אסביר לך, ברוב האוטובסים יש wifi, אמהמה שהוא לא טעון בחבילת גלישה כך שאין לך ליבור לאינטרנט, אז מה שהוא כתב שיש wifi זה נכון, אבל לרוב לא טעון חבילת גלישה כך שפעם הבאה שתנסה להתחבר לווייפי עם מכשיר כלשהוא אל תתעצבן על המכשיר שהוא לא מצליח להתחבר
-
@Bardak
האם יש כאן מחלוקת במציאות, או איזה אי הבנה שלי?כן אכן יש מחלוקת במציאות