בקשה | הגדרות לאנדרואיד 8.1
-
@יאיר-שי Hidden Settings_1.7.2.apk זה קיצורי הגדרות אם יעזור לך
ופה יש הגדרות של 8.1 אבל אני לא חושב שזה יעזור:
הגדרות_8.1.0.apk -
@אליר325000 כתב בבקשה | הגדרות לאנדרואיד 8.1:
@שוקי-סגל לא נכון, ההגדרות לא בהכרח מתאימות גם בסיסטם, מנסיון בגרסה לאנדרואיד 8
[ @א.מ.ל ]לא הבנתי את כוונתך!?
אבל אם אתה מכניס אפליקציה של נעילת מסך לסיסתם זה לא יורד במצב בטוח וע''ז היה כוונתי. -
@אליר325000 כתב בבקשה | הגדרות לאנדרואיד 8.1:
- יש בגוגל את המקורי אבל זה לא נתמך בדר"כ אתה צריך את ההגדרות המקוריות [מניסיון]
- בשביל הסקרנות איך אתה מוסיף קו ביטול נעילה?
- ואם תוסיף אפליקציה חיצונית לסיסטם זה לא יעלם במצב בטוח
ברגע שאני מעדכן את ההגדרות נפתח ההגדרות כמו במכשיר שממנו לקחתי את העדכון ויהיה שם קו ביטול נעילה
ולסיסטם אני לא יכול להוסיף כי אין לי רוט. -
@יאיר-שי אני רואה כאן את התגובות ומבין שהמגיבים לא באמת חתרו נכון למה אתה מתכוון...
אז ככה, כעיקרון @קינג-קומפיוטר העלה את הקובץ כאן אך לפני כמה זמן כשניסיתי להתקין על מולטימדיה עם אנדרואיד 8.1 קיבלתי 'ארעה בעיה בניתוח החבילה' האמת שמאז לא טרחתי לפתור את זה אך מסתמא זה אפשרי עם "מפעיל פעילויות" יש לך כאן (קרדיט תרגום: @למה-מה-קרה )
תעדכן אם הצלחת. בהצלחה. -
@Ykingsmart כתב בבקשה | הגדרות לאנדרואיד 8.1:
אך מסתמא זה אפשרי עם "מפעיל פעילויות"
-
-
@יאיר-שי כתב בבקשה | הגדרות לאנדרואיד 8.1:
@צדיק-0 צודק באמת לא הצלחתי להתקין למרות שבאנדרואיד 4.4 זה כן עבד, אני ינסה עם מה ש @Ykingsmart כתב.
תעדכן אם זה הצליח ואם לא אפוא הבעיה.
-
@יאיר-שי כתב בבקשה | הגדרות לאנדרואיד 8.1:
@שוקי-סגל זה לא הצליח כי חוץ מההגדרות כל שאר האפליקציות שהעלו פה זה גישה להגדרות נעילת מסך שיש במכשיר ואני צריך אפליקציה שתחליף את ההגדרות אז או שהאפליקציית הגדרות שהעלית פגומה או שבאנדרואיד 8 אי אפשר לעדכן את ההגדרות. תודה בכל אופן.
האחרון נכון מעל אנדרואיד 5 יש את הבעיה הזאות שאי אפשר לעדכן את האפליקציה של ההגדרות.
-
@יאיר-שי תבדוק את זה:
car_unlock.apk
[מקור]
במקור משמש למוטימדיה לרכב, אבל יתכן ויעבוד גם כאן -
@יוסי-מחשבים כתב בבקשה | הגדרות לאנדרואיד 8.1:
@יאיר-שי תבדוק את זה:
car_unlock.apk
[מקור]
במקור משמש למוטימדיה לרכב, אבל יתכן ויעבוד גם כאןהוא ניסה כבר
https://mitmachim.top/post/589286 -
@שוקי-סגל כתב בבקשה | הגדרות לאנדרואיד 8.1:
@יאיר-שי זה אומר שהקיצורי הגדרות יעזרו לך כי קיים קו ביטול נעילה ניסת???||קיצורי הגדרות||
ניסיתי, זה מביא אותי להגדרות נעילת מסך של המכשיר ששם אין קו ביטול נעילה.
אני צריך אפליקציה שתיגש להגדרות אבטחה לבד לא כקישור להגדרות המקוריות. -
@שוקי-סגל כתב בבקשה | הגדרות לאנדרואיד 8.1:
@יאיר-שי זה אומר שהקיצורי הגדרות יעזרו לך כי קיים קו ביטול נעילה ניסת???||קיצורי הגדרות||
תודה, זה עזר, רק שהתעצלתי לעבור אחד אחד אז חיפשתי 'נעילה' 'קו' ולא מצאתי (בעיות של עצלנים...), בסוף חיפשתי lock והתוצאה השנייה הביאה אותי לכאן:
-
-