-
@יוסי-מחשבים אמר ב@ וכו':
הקיצור הוא: Shift+2
על איזה מקש אתה מוותר?
(האמת שיש תוכנות להחלפת מקשים, אבל זה עדיין יצריך צירוץ מקשים)יש מספיק מקשים במקלדת בשביל ליצור מיהם קיצורים חדשים...
-
@beri-zip2 אמר ב@ וכו':
יש אפשרות לעשות כפתור קיצור במחשב שיכתוב ישר את ה@ וכו'
התוסף הזה https://chrome.google.com/webstore/detail/pnnbnklagfdokfbdfphhojhifjppjmmc
בדיוק.
זה תוסף מעולה מקולקציית התוספים של @zvizvi המוכשר
אני חושב שיש לו את זה גם לפיירפוקס -
אני משתמש ב
הפוך על הפוך
`, ויש שם על ידי לחיצה על alt + v אופציה לטקסטים קבועים וזה מאוד נח. אפשר לעשות את הכרוכית @ וכו', וגם עוד הרבה טקסטים קבועים מראש.
מלבד יעודה העיקרי של התוכנה, להחליף כתיבה בעברת כשבטעות המקלדת על מצב אנגלית וההפך.
עריכה: זה יעיל גם לדפדפן וגם לכל המחשב. -
אני משתמש בהפוך על הפוך, ויש שם על ידי לחיצה על alt + v אופציה לטקסטים קבועים וזה מאוד נח. אפשר לעשות את הכרוכית @ וכו', וגם עוד הרבה טקסטים קבועים מראש.
מלבד יעודה העיקרי של התוכנה, להחליף כתיבה בעברת כשבטעות המקלדת על מצב אנגלית וההפך.
עריכה: זה יעיל גם לדפדפן וגם לכל ה
אפשר להסביר איך עושים את זה יותר מפורט -
-
@beri-zip2 אמר ב@ וכו':
@fantian
בוינדוס 10 יש משהו יותר פשוט לזה: "לוח"
כדי להפעיל אותו נכנסים להגדרות>מערכת>לוח ושם להפעיל את האופציה
ואז בלחיצה על חלונות+V עולה לך רשימה של כל הטקסטים והתמונות שהעתקת
הלוח מתאפס עם כיבוי המחשב אבל אפשר להצמיד פריטים ואז הם נשמרים
אני משתמש גם בלוח, אבל אין קשר בין הדברים הלוח שומר לי העתקות שהעתקתי זה עכשיו, (וגם אם אני מצמיד אני צריך לחפש איפה נמצא מה שהצמדתי, אז ארני משאיר את הלוח להעתקות מרובות.
בתוכנה הנ"ל זה שומר לי טקסטים קבועים לתמיד, ולא שומר לי את כל ההעתקות האחרונות, כך שאני יכול למצא בקלות את הטקסט הקבוע. -
-
@עזריאל יש תוסף שכשאתה לוחץ על @ הוא מביא לך הרבה סוגי סיומות, אני לא זוכר כעת את שמו.. איך שלא יהיה זה יעזור לך רק לדפדפן.
זה הקישור להורדת התוסף ששמו Email Address Autocomplete
מהחנות https://chrome.google.com/webstore/detail/email-address-autocomplet/pnnbnklagfdokfbdfphhojhifjppjmmc