איך מפעילים קבצי המכלול במחשב (או קבצי zim אחרים) ?
-
לדעתי אם אתם רוצים שיהיה עדכון לZIM, הדרך היחידה היא להטריד את המכלול במיילים ולהסביר להם שזה לא הגיוני לחסום את האפשרות הזאת, מלבד זאת שעד כמה שאני מבין מכיוון והתוכן בחלקו הגדול עם זכויות יוצרים של ויקיפדיה, הם מחויבים לרשיון שלו, וחלק מהרעיון של גיטהאב זה שהתוכן יהיה זמין לכולם. גם לבוטים.
-
לדעתי אם אתם רוצים שיהיה עדכון לZIM, הדרך היחידה היא להטריד את המכלול במיילים ולהסביר להם שזה לא הגיוני לחסום את האפשרות הזאת, מלבד זאת שעד כמה שאני מבין מכיוון והתוכן בחלקו הגדול עם זכויות יוצרים של ויקיפדיה, הם מחויבים לרשיון שלו, וחלק מהרעיון של גיטהאב זה שהתוכן יהיה זמין לכולם. גם לבוטים.
לאיפה לפנות אליהם?
-
@אברך-מייבין אמר בהמכלול:
להוריד ג'יגה +
התיקיה שהעלית שוקלת רק 559 MB.
והיא עובדת?
אני מקווה שבאמת הכל עלה... -
@fantian האינדקס שהעלית הוא רק להמכלול או גם לויקיפדיה?
ועוד שאלה, מה בדיוק עושים, רק לוחצים על המכלול.EXE ? או שצריך לחלץ משהו?להעתיק את קובץ ה zimשל המכלול לתיקיה הנכונה (data>content)
ואח"כ רק ללחוץ על המכלול.EXE זה אמור לעבוד לא צריך לחלץ כלום
העתקתי את זה בהכתק הדבק להרבה אנשים וזה עובד להם מצוין...
בתנאי שהנתיב המלא של הקובץ באנגלית
והעלתי רק את האינדקס של המכלול קשה לי להעלות בקצב ההלעאה שיש לי, אתה מוזמן לאנדקס -
@fantian תודה רבה!
אגב נראה לי שזה מה ש @דוד-1 הביא כאן: https://mitmachim.top/post/67196 שם זה שוקל 50 מגה כמובן ללא אינדקס. אבל יש אפשרות ליצירת אינדקס.
תקן אותי אם אני טועה.הקובץ השני כבר לא קיים, גך שלא בדקתי,
אבל כתבו פה ששלי שוקל 559 מגה כולל האינדקס אז זה בכלל לא נורא -
עקרון הבסיס של המכלול, שבגללו הוא קם בכלל - זה נקיות התוכן.
כרגע הגרסה שמורידים מכילה כשבע מאות+ דפים עם תוכן בעייתי, שההסתרה שיש לדפים אלו באתר לא עובדת בפלטפורמת הקיויקס.
החלק שעם זכויות יוצרים ניתן להוריד מויקיפדיה ישירות, אבל גם אם לא, יש רשיון, והרשיון לא קובע שהם צריכים לספק גרסת אופליין. סה"כ הם צריכים לתת קרדיט ועוד כל מיני תנאים.
אני חושב שאתם פשוט לא בסדר שאתם ככה מטיחים האשמות באנשים שמשקיעים שעות רבות מזמנם ללא כל תמורה כדי לסנן לכם את הויקיפדיה ולכתוב ערכים תורניים וכולי. וכמובן שהמנהלים של המכלול גם מוציאים הוצאות מרובות.
אגב לדעתי אתם פשוט טוחנים מים. יש כבר שרשורים מפורטים בנושא: -
העלתי לפה את התוכנה ואת האינדקס אבל קובץ ה zim לא עלה לי, על כן הוראות לבינתיים עד שאתקן את זה
להוריד את כל התיקיה hamiclol
להקפיד שהנתיב המלא של מיקום התיקיה יהיה כולו באנגלית! (למשל לשים את זה בתיקיית הכונן ללא שינוי שם תיקיה לעברית)
להעתיק את קובץ ה ZIM ל data<conect.
ויש לכם המכלול אופליין עם אינדקס
אגב, זה תוכנה ניידת כך שאפשר אח''כ פשוט להעתיק ולהדביק אותה, וכן לשים אותה ביו אס ביראשית - תודה רבה!
קובץ ה-ZIM חסום, אם מישהו יוכל להעלות.
תבורכו -
@fantian שמתי בכונן C, ולא עובד לי. בדקת שזה עובד גם בווינדוס 10?
עובד בהכל, אולי לא עלו לי כל הקבצים...
אבדוק בהזדמנות... -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@משה-מבגדאד אמר בהמכלול:
אני לא יודע איך מעלים אם משהו יכול לעזור לי..
למה מחקת? זה היה נראה שעלה תקין.
-
פוסט זה נמחק!