איך מפעילים קבצי המכלול במחשב (או קבצי zim אחרים) ?
-
-
@אברך-מייבין אמר בהמכלול:
@fantian מה שם התוכנה?
עד כמה שידוע לי כל התוכנות הם של kiwix מה שיש לי זה גירסא מסוימת (ישנה) שלהם.
יש לי תוכנת kiwix-desktop_windows_x64_2.0-rc4, וכן יש לי קובץ ZIM של המכלול. אני יכול ליצור באמצעות התוכנה הזו אינדקס?
אם התוכנה הזו אין אינדקס והיא גם לא גירסא ניידת
-
@fantian כמה שוקלת התוכנה + האינדקס בלבד?
התוכנה כ 400 מגה
האינדקס כ 800 מגה
אגב התוכנה כבר עלתה ואפשר לאנדקס איתה (רק שלוקח הרבה זמן ליצור אינדקס) ויש לפעמים באגים באינדוקס) אז חשבתי להעלות את שלי. אבל עם מישהו רוצה לאנדקס לבד מוזמן. ואם יש לו גם רוחב פס יותר נורמלי משלי ויוכל להעלות את זה תבא עליו ברכה. -
@fantian כמה שוקלת התוכנה + האינדקס בלבד?
התוכנה כ 400 מגה
האינדקס כ 800 מגה
אגב התוכנה כבר עלתה ואפשר לאנדקס איתה (רק שלוקח הרבה זמן ליצור אינדקס) ויש לפעמים באגים באינדוקס) אז חשבתי להעלות את שלי. אבל עם מישהו רוצה לאנדקס לבד מוזמן. ואם יש לו גם רוחב פס יותר נורמלי משלי ויוכל להעלות את זה תבא עליו ברכה.את קובץ הZIM יש לי, אבל אשמח מאד לקבל את התוכנה והאינדקס אשר הכינות. מחכה(ים) בסבלנות...
-
העלתי לפה את התוכנה ואת האינדקס אבל קובץ ה zim לא עלה לי, על כן הוראות לבינתיים עד שאתקן את זה
להוריד את כל התיקיה hamiclol
להקפיד שהנתיב המלא של מיקום התיקיה יהיה כולו באנגלית! (למשל לשים את זה בתיקיית הכונן ללא שינוי שם תיקיה לעברית)
להעתיק את קובץ ה ZIM ל data<conect.
ויש לכם המכלול אופליין עם אינדקס
אגב, זה תוכנה ניידת כך שאפשר אח''כ פשוט להעתיק ולהדביק אותה, וכן לשים אותה ביו אס בי -
@fantian תודה רבה!
אגב נראה לי שזה מה ש @דוד-1 הביא כאן: https://mitmachim.top/post/67196 שם זה שוקל 50 מגה כמובן ללא אינדקס. אבל יש אפשרות ליצירת אינדקס.
תקן אותי אם אני טועה.לא ראיתי אינדקס ואפשרות ליצירת אינדקס בזה וזה גם לא גירסה ניידת וזה גם לא בעברית,
אדרבה תתקן אותי אם אני טועה כדי שאנשים לא יאלצו להוריד 400 מגה תוכנה ועוד 800 מגה אינדקס.
אולי באמת אעלה בהמשך את התוכנה ללא האינדקס כדי שאנשים בעלי חיבור איטי יוכלו להוריד ולאנדקס לבד -
לדעתי אם אתם רוצים שיהיה עדכון לZIM, הדרך היחידה היא להטריד את המכלול במיילים ולהסביר להם שזה לא הגיוני לחסום את האפשרות הזאת, מלבד זאת שעד כמה שאני מבין מכיוון והתוכן בחלקו הגדול עם זכויות יוצרים של ויקיפדיה, הם מחויבים לרשיון שלו, וחלק מהרעיון של גיטהאב זה שהתוכן יהיה זמין לכולם. גם לבוטים.
-
לדעתי אם אתם רוצים שיהיה עדכון לZIM, הדרך היחידה היא להטריד את המכלול במיילים ולהסביר להם שזה לא הגיוני לחסום את האפשרות הזאת, מלבד זאת שעד כמה שאני מבין מכיוון והתוכן בחלקו הגדול עם זכויות יוצרים של ויקיפדיה, הם מחויבים לרשיון שלו, וחלק מהרעיון של גיטהאב זה שהתוכן יהיה זמין לכולם. גם לבוטים.
לאיפה לפנות אליהם?
-
להוריד ג'יגה +
התיקיה שהעלית שוקלת רק 559 MB.
והיא עובדת?
אני מקווה שבאמת הכל עלה...