בקשת מידע | הפצת "וויפרי" לא רשמי ללינוקס - בקשת מידע
-
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | הפצת "וויפרי" לא רשמי ללינוקס - בקשת מידע:
@לא-מתייאש
והאייקון גם כן אומנות!**אתה תואב את זה :
הסברתי על הפורום של נטפרי מה זה כל אחד, כרגע יש רק את השניים מצד שמאל שפעילים.
-
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | הפצת "וויפרי" לא רשמי ללינוקס - בקשת מידע:
@לא-מתייאש
עושה תיאבון!זה ודאי עדיף מהודעה לקונית של 'קונקטד טו נטפרי'/'נוט קונקטד טו נטפרי'...
שאלונת: ממתי מעצבים גרפיים עובדים עם לינוקס?...
אני לא מעצב וגם לא מתכנן בחיים
-
עדכנתי את הסקריפט :
מה חדש :- תמיכה בעדכונים כשיצא גרסה חדשה [עלול לאפס ביצועי קרון ברמת רוט], העדכונים מתבציעם אוטומטי.
- חיזוק ההגנה
- תיקוני באגים
- הודעת אזהרה בעת ההתקנה
- תמיכה ברשתות בלי אינטרנט [שמתחילות ב-192.16, 127. או 10.]
tuxprotect_0.2.8.zip
אוליי אני אפתח נושא חדש יותר מסודר ועם כותרת מתאימה
-
התחלתי לכתוב את הקוד של RESCUE REGENERATE SYSTEM
דבר כזה, צריך לנסות אותו על מכונה וורטואליתrandom_swap_services () { name=$(grep "^Name=" tuxprotect.service | cut -d'=' -f2) description=$(grep "^Description=" tuxprotect.service | cut -d'=' -f2) service_files=$(ls -1 *.service) random_service=$(echo "$service_files" | shuf -n 1) new_name=$(grep "^Name=" $random_service | cut -d'=' -f2) sed -i "s/^Name=$name/Name=$new_name/" tuxprotect.service sed -i "s/^Description=$description/Description=$(grep "^Description=" $random_service | cut -d'=' -f2)/" tuxprotect.service echo "$new_name" > New_name }
-
צפוי לשבוע הבא ב"ה :
גיליתי שאני אוהב פינגווינים
אוליי אעשה אתר אח"כ כדי להציג את התוכנה
אני עובד על הרבה שיפורים בשביל הגרסה 0.3 לאט לאט,- קצת GUI כמו שהראתי שמציג עם מחחוברים לנטפרי או לא עם תפריט קטן
- Performance improvement
- חיזוק ההגנה
אח"כ בגרסה 0.4 :
- RESCUE REGENERATE SYSTEM
- COUNTER ATTACK SYSTEM
- אין לי מושג מתי זה יהיה מוכן
-
קצת חדשות, לא עזבתי את הפרוייקט, אלא שגלתי שהסקריפט גורם לירידה בסוללה משמעותית, ולכן אני כרגע עובד על זה, זה לוקח לי יותר זמן ממה שציפיתי, ואין לי הרבה זמן בסה"כ. מקווה לשבוע הבא ב"ה לגרסה יציבה וחסרונית בסוללה.
אני כרגע קבלתי תוצאות שנראות מאוד טובות, רק שיש מלא באגים עדיין.