המלצה | לא להשתמש באיקטוב מסוג KMSpico_Install_v.11.2 או KMSAuto++2022
-
@אבי-0 כתב בהמלצה | לא להשתמש באיקטוב מסוג KMSpico_Install_v.11.2 או KMSAuto++2022:
@משהקפלן האם ניסת את הגירסא החדשה של יוסי מחשבים או אפי' את הגירסא שלפני כן, או אתה מדבר מהשערה?, כי אני כן נסיתי.
התקנתי להרבה אנשים ועבד פיקס. לפחות עד הגרסה הזו, שאגב גם כעת מצויינת במנותקים
-
@משהקפלן מוזר, כמיטב זכורני ניסתי גירסא זו והיא לא מתאימה למנותק, אלא רק הגירסא EEA.EES.v9.0.2046.0.exe ששקולת כ290 מגה, והיא מגיעה עם פרומט מודלים מורחב שמאפשר אח"כ עדכון אופליין, אבל הגורסאות הרזות החדשות צירכות קודם עידכון בסיסי של מודלים, שלא מתאפשר דרך קובץ אופליין.
האם אתה בטוח מאה אחוז שהמודבר בגירסא זו הרזה? ואם כן מאיפה אתה מוריד את קובץ עדכון האופליין? -
@אבי-0 כתב בהמלצה | לא להשתמש באיקטוב מסוג KMSpico_Install_v.11.2 או KMSAuto++2022:
@משהקפלן מוזר, כמיטב זכורני ניסתי גירסא זו והיא לא מתאימה למנותק, אלא רק הגירסא EEA.EES.v9.0.2046.0.exe ששקולת כ290 מגה, והיא מגיעה עם פרומט מודלים מורחב שמאפשר אח"כ עדכון אופליין, אבל הגורסאות הרזות החדשות צירכות קודם עידכון בסיסי של מודלים, שלא מתאפשר דרך קובץ אופליין.
האם אתה בטוח מאה אחוז שהמודבר בגירסא זו הרזה? ואם כן מאיפה אתה מוריד את קובץ עדכון האופליין?הרגע ניסיתי את הגרסה האחרונה המופיעה כאן של יוסי, אני אחרי ההתקנה מייבא קובץ הגדרות "ללא אינטרנט". וכמובן מוריד קובץ עדכון אופליין של MP ומתקין אותו, ואח"כ עובד יופי. מצ"ב תמונה מעכשיו
-
@נחמן-מזוז כתב בהמלצה | לא להשתמש באיקטוב מסוג KMSpico_Install_v.11.2 או KMSAuto++2022:
@אבי-0 לפי בדיקות של מומחים ואנליסטים דיפנדר חלש מאוד בזיהוי וירוסים אם אין לו גישה לאינטרנט הוא עובד לפי חתימות ואם יש וירוס חדש מאוד קשה להאמין שהוא יזהה אותו
אפשר מקור? לפי מה שקראתי לפני שנתיים, כשקניתי את המחשב שלי, דווקא דיפנדר נחשב לדי טוב, למיטב זכרוני.
-
@משהקפלן האם כוונתך לESET_Offline_Updater v5.bat, ואם כן, אז אני משער שחוסר הבנה בינוני הוא משום שאני נסיתי מייד אחרי שהופיע הגירסא הראשונה הרזה של איסט, ואז העדכון אפליין עדיין לא התאים את עצמו לזה, וכעת אני שמח לשמוע שבמשך הזמן הם הכינסו לשרת העדכון אופליין באופן שיתאים גם לגירסאות הרזות החדשות.
ולחינם חשדתיך שאין לך נסיון במחשבים מנותקים, ואתך המחילה, וד' ימלא את כל משאלות לבך לטובה (יעוי' ברכות ל"א ב'). -
@משהקפלן האם כוונתך לESET_Offline_Updater v5.bat, ואם כן, אז אני משער שחוסר הבנה בינוני הוא משום שאני נסיתי מייד אחרי שהופיע הגירסא הראשונה הרזה של איסט, ואז העדכון אפליין עדיין לא התאים את עצמו לזה, וכעת אני שמח לשמוע שבמשך הזמן הם הכינסו לשרת העדכון אופליין באופן שיתאים גם לגירסאות הרזות החדשות.
ולחינם חשדתיך שאין לך נסיון במחשבים מנותקים, ואתך המחילה, וד' ימלא את כל משאלות לבך לטובה (יעוי' ברכות ל"א ב').ברוך ה' לא נפגעתי אפילו לרגע. אבל אני בכל אופן שמח לעזור לכל המנותקים. כמדומני שהתקנתי עשרות רבות של איסט על מנותקים. ברובם ללא שום בעיה.
רק לציין, שבגרסאות של ירון אין אפשרות לאופליין. ורק בשל REPACK שממנו יוסי מוריד, יש אפשרות אופליין, עם ייבוא של הגדרות ללא אינטרנט -