בירור | תאורת חירום עם שעון שבת
-
@aiib כתב בבירור | תאורת חירום עם שעון שבת:
כשנכנסים לפרטים שם מופיע חברה אחרת שהיא לא סמסונג. נראה לי זה זיוף...
זה כבר אני לא יודע, אבל בלי קשר, פיצוצים כאלה יכולים לקרות בכל בטריה, גם מה שנקנה בארץ, הבחור שהתפוצצה לו הסיגריה בפנים לא הזמין את הבטרייה מחו"ל...
עוד כמה שקלים בשביל שזה יעבוד רצוף זה שווה, זה יחסוך גם את עלות השעון.
כמה חשמל אפשר להעמיס על הבטריה הגדולה?יכול להיות, יש לה הספק יפה של 10A = יכול להדליק פס לד של כ10 מטר.
והגדולה שם היא 120,000 מיליאמפר, גם כמות גדולה שיכולה לדלוק שבוע אם מדובר בנורת לד...
בא תגיד לי מה הוא רוצה להאיר, כמה מ"ר, ואבדוק לך מה כדאי לו. -
@מיישה כתב בבירור | תאורת חירום עם שעון שבת:
כשנכנסים לפרטים שם מופיע חברה אחרת שהיא לא סמסונג. נראה לי זה זיוף...
זה כבר אני לא יודע, אבל בלי קשר, פיצוצים כאלה יכולים לקרות בכל בטריה, גם מה שנקנה בארץ, הבחור שהתפוצצה לו הסיגריה בפנים לא הזמין את הבטרייה מחו"ל...
עדיין בטריה סינית לא ידועה יותר מפחיד...
יכול להיות, יש לה הספק יפה של 10A = יכול להדליק פס לד של כ10 מטר.
והגדולה שם היא 120,000 מיליאמפר, גם כמות גדולה שיכולה לדלוק שבוע אם מדובר בנורת לד...
בא תגיד לי מה הוא רוצה להאיר, כמה מ"ר, ואבדוק לך מה כדאי לו.מדובר ביחידת דיור- סלון חדר שינה ושירותים
סה"כ איזה 50 מטר. -
@aiib שעון שבת אונולגי (שמסתובב) שיש לו בטריה חירום (מובנית), יכול להמשיך לכבות ולהדליק [מתח אחר שרק עובר דרכו] גם כשאינו מקבל חשמל, כל עוד שהבטריה הפנימית מוטענת
לחתוך איזה חוט בפנים [במתג או בכל מקום בדרך בין הלוח לנורות עצמם ולהעביר דרך השעון]https://www.rozenfeld.co.il/product/pa-2/ts/שעון-שבת-hager-רחב-רזרבה-דגם-eh111/
-
מדובר ביחידת דיור- סלון חדר שינה ושירותים
סה"כ איזה 50 מטר.טוב, אז צריך רק אור טוב לסלון, ועוד מנורה קטנה לשירותים, לדעתי כן עדיף שיהיה עם שעון, שגם אם יישאר בטריה, יהיה אפשר שתידלק שוב בסעודה שלישית, (זה באמת פריבילגיה למי שלא משתמש בחשמל בשבת)
אז בקישור הזה, יש מנורות, יש שם גדלים שונים, הייתי ממליץ לקחת את הגדולה לסלון, ואת הקטנה לשירותים.
בקישור הזה יש שעון שבת, לבחור את 12V.
ובקישור הזה יש בטריה, כדאי לקחת את הגדולה. -
@שטיגליץ כתב בבירור | תאורת חירום עם שעון שבת:
עכשיו אני מבין למה התכוונת וזה באמת נהיה מסובך יותר ופחות ישים
כתבתי כאן שטויות ומחקתי, סליחה, ותודה ל @הרב-משה שהאיר את עיני
אני לא יודע על מה מדובר... מבחינתי לא כתבת שטויות...
-
@הרב-משה כתב בבירור | תאורת חירום עם שעון שבת:
@מיישה עם שעון שבת בטריה רזרבה יכול להיות קצת יותר חשמל לתאורה
רק שצריך להטעין פעם בשבוע שבועיים את השעון שבתלא הבנתי איך לפי התרשים שלך, השעון אמור להשפיע על הפנס שיידלק...
ע"י הבורר שכשמפסיקה ההטענה הפנס נדלק?!
אז מספיק שעון שבת רגיל, בלי בטריה רזרבה וכו'...
ואם כן התכוונת שהשעון יהיה בין הבטריה לפנס, אז זה לא הציור...