עזרה | הסרת WIFI דרך תוכנת ADB
-
@יעקב-חי כתב בעזרה | הסרת WIFI דרך תוכנת ADB:
שאלה: האם במקרה שהרוט נכשל, יש אפשרות לתיקון?
כן
האם באמת סיכוי סביר שזה יקרה אם עושים זאת דרך ווינדוס ולא דרך לינוקס?
אני עשיתי דרך ווינדוס ועובד מצוין
-
בהמלצת חברים בפורום הזמנתי מכשיר מיני של יוניהרץ ג'לי 2, המכשיר באמת עושה רושם של איכותי, כעת אני צריך להכשיר אותו ללא רוט [כיון שאין בסביבה שלי מישהו שיוכל לעזור לי אם זה ייכשל], הסרתי את כל האפליקציות המיותרות [הודעות, גוגל וכו'] ואני לא מוצא את השירות שאחראי על הWIFI, אני רוצה להשבית אותו לגמרי בלי לנעול את כל ההגדרות, מה גם שנעילת ההגדרות על ידי applock למיניהם לא מנעה ממני להפעיל את הWIFI דרך הווילון.
תודה מראש למסייעים.
אגב, ניסיתי להשיג את @משה-144 שכתב שיש לו גירסאות טובות לצריבה על המכשיר, לא הצלחתי, לכן בנתיים אני מנסה לחסום כפי יכולתי כי אני צריך את המכשיר די דחוף.היה לי שבוע עמוס ב''ה אז כנראה פספסתי את המייל שלך.
דבר איתי שוב ואני ישתדל להגיב,
כמו כן אתה יכול לעשות רוט זה בוינדוס, רק תשתמש ב adb מעודכן.
אם המכשיר יתקע אני יכול כנראה לסדר את זה גם מרחוק, כל עוד יש לך מחשב סטנדרטי ווינדוס 10/11. ולא עמדת מחשבים וכו'. -
@משה-144 כתב בעזרה | הסרת WIFI דרך תוכנת ADB:
בהמלצת חברים בפורום הזמנתי מכשיר מיני של יוניהרץ ג'לי 2, המכשיר באמת עושה רושם של איכותי, כעת אני צריך להכשיר אותו ללא רוט [כיון שאין בסביבה שלי מישהו שיוכל לעזור לי אם זה ייכשל], הסרתי את כל האפליקציות המיותרות [הודעות, גוגל וכו'] ואני לא מוצא את השירות שאחראי על הWIFI, אני רוצה להשבית אותו לגמרי בלי לנעול את כל ההגדרות, מה גם שנעילת ההגדרות על ידי applock למיניהם לא מנעה ממני להפעיל את הWIFI דרך הווילון.
תודה מראש למסייעים.
אגב, ניסיתי להשיג את @משה-144 שכתב שיש לו גירסאות טובות לצריבה על המכשיר, לא הצלחתי, לכן בנתיים אני מנסה לחסום כפי יכולתי כי אני צריך את המכשיר די דחוף.היה לי שבוע עמוס ב''ה אז כנראה פספסתי את המייל שלך.
דבר איתי שוב ואני ישתדל להגיב,שלחתי מייל נוסף
כמו כן אתה יכול לעשות רוט זה בוינדוס, רק תשתמש ב adb מעודכן.
יש לי מעודכן והממשק ידידותי יותר ושונה ממה שהעלית, יש שם אפשרות של כתיבת פקודות אך אני לא יודע היכן לשים את הקבצים שאמורים להכניס לתיקיית ה ADB, האם לתיקיית התוכנה ב program files?
אם המכשיר יתקע אני יכול כנראה לסדר את זה גם מרחוק, כל עוד יש לך מחשב סטנדרטי ווינדוס 10/11. ולא עמדת מחשבים וכו'.
מחשב עם סינון נטפרי לא אמור להוות בעיה, נכון?
בתודה מראש. -
אני לא יודע היכן לשים את הקבצים שאמורים להכניס לתיקיית ה ADB, האם לתיקיית התוכנה ב program files?
אתה יכול לשים את הקבצים היכן שאתה רוצה ולהכניס בפקודה את הנתיב של הקובץ.
הדרך הכי פשוטה לזה היא: להקליד את הפקודה ואז לעשות רווח ולגרור את הקובץ אל החלון של הפקודה.
לדוגמאfastboot flash boot
ואז רווח ולגרור את הקובץ וזה מוסיף את הנתיב הנכון.
ובקשר לשאלתך מחשב עם נטפרי זה מצוין כל עוד ואין מגבלה של התקנת תוכנות.