בקשת מידע | ניוד קו נייח לשם שמירתו ללא תשלום
-
@נצח-ישראל
א. אם זה בבזק אתה יכול "להקפיא" את הקו למשך תקופה, לא זוכר אם אז אתה משלם על הקו תשלום סמלי כל עוד זה "מוקפא", יתכן שזה מוגבל לכמה חודשים ואם לא משחררים את זה, אז אוטומטית הקו חוזר לעבוד בתשלום. אבל ניתן לבקש שוב להקפיא.ב. אם אתה רוצה לשמור על הקו שבעתיד תוכל להשתמש בו כמספר נייח רגיל לשיחות נכנסות ויוצאות אז תנייד את זה לשום חברה של קוי תוכן. ברגע שזה אצלהם אז זה נשאר שם לנצח. כמובן שלך יש את זכות ההשתמשות במספר אבל אתה לא יכול להעביר אותו חזרה לשום מקום..
-
@simcha33345 הוא כרגע לא בבזק
האם כשאני מנייד אותו לימות ימות המשיח אני לא יוכל לנייד אותו אחרי זה בחזרה לבזק וכדומה -
@נצח-ישראל כתב בבקשת מידע | ניוד קו נייח לשם שמירתו ללא תשלום:
האם כשאני מנהלת אותו לימות ימות המשיח אני לא יוכל לנייד אותו אחרי זה בחזרה לבזק וכדומה
נכון, כמו שהוא כתב לך...
ברגע שזה אצלהם אז זה נשאר שם לנצח. כמובן שלך יש את זכות ההשתמשות במספר אבל אתה לא יכול להעביר אותו חזרה לשום מקום..
-
האם יש לי אפשרות לנייד אותו לאיזה חברה כמו ימות המשיח וכדומה שזה ישאר לי ללא עלות אשמח לפרטים מפורטים בתודה מראש
נסה לפנות לחברות נוספות שמשווקות קווים / מסלולים סלולריים, יש חברות עם מדיניות מקלה יותר אבל אין לי מידע על אנשים שניסו את זה
-
הוא כרגע לא בבזק
תבדוק עם החברה שזה נמצא כרגע האם ניתן "להקפיא" / "להשהות" את הקו לתקופה מסויימת ללא תשלום. זה לא דוקא בבזק. כל חברה עם התנאים שלה.
-
@simcha33345 זה נמצא ב 010 תקשורת אני ינסה שבוע הבא לבדוק
אם יש מישהו עם ניסיון בזה אשמח לדעת כבר עכשיו -
-
@נצח-ישראל פשוט לפנות לימות המשיח ולבקש מהם לנייד את הקו איליהם.
ולבקש שזה ישמש אותך כמספר וירטואלי.
שים לב. שלכאורה עדיף לבקש שזה יהיה מערכת תוכן רגילה, ואח"כ תוכל בעצמך ליצור שלוחה מסויימת שתשמש כמספר וירטואלי.
לא זוכר אם זה מדוייק, אבל אם תגדיר מראש שזה יהיה קו ויטואלי לא תוכל אח"כ לשחק עם השלוחות כרצונך..
לגבי דיוק הדברים פשוט תשאל נציג בימות המשיח.
אם ראית שהנציג לא יודע 100% לענות לך על כל הדברים, חייג שוב בזמן אחר כדי שתקבל נציג מקצוען בכל הפרטי פרטיםהמספר של ימות: 0773137770
-
@simcha33345
אולי @שמואל יידע להגיד לנו ? -
@simcha33345
למי שלא יודע שמואל הוא המנהל של ימות המשיח... -
@simcha33345 @שמואל
האם יש אפשרות לקבל פקסים למייל דרך אחד מהאופציות האלה
והאם זה נכון ששיחות נכנסות גם עולות יחידות כך זה נשמע מכל מיני דיונים בפורום ימות המשיח ואין שם דבר ברור -
והאם זה נכון ששיחות נכנסות גם עולות יחידות
כן
-
-
@simcha33345 כן !
-
@simcha33345 כתב בבקשת מידע | ניוד קו נייח לשם שמירתו ללא תשלום:
@נצח-ישראל פשוט לפנות לימות המשיח ולבקש מהם לנייד את הקו איליהם.
ולבקש שזה ישמש אותך כמספר וירטואלי.
שים לב. שלכאורה עדיף לבקש שזה יהיה מערכת תוכן רגילה, ואח"כ תוכל בעצמך ליצור שלוחה מסויימת שתשמש כמספר וירטואלי.
לא זוכר אם זה מדוייק, אבל אם תגדיר מראש שזה יהיה קו ויטואלי לא תוכל אח"כ לשחק עם השלוחות כרצונך..
לגבי דיוק הדברים פשוט תשאל נציג בימות המשיח.
אם ראית שהנציג לא יודע 100% לענות לך על כל הדברים, חייג שוב בזמן אחר כדי שתקבל נציג מקצוען בכל הפרטי פרטיםהמספר של ימות: 0773137770
מספר נייח יכול לשמש כמספר וירטואלי ?
-
@8503524 כן, אבל כמדומני שבתשלום יחידות גם בשיחות נכנסות.
בגדול מספר ויטואלי זה לא כזו תורה שלמה זה פשוט מודולים שונים שמגדירים בכל שלוחה שרוצים.
במספר נייד כמה שזכור לי זה ללא עלות על שיחות נכנסות (צריך שיהיה יחידות במערכת על מנת לקבל שיחות אבל זה לא עולה יחידות)